-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sofian
őstag
válasz fujifilm1 #142509 üzenetére
Igazából ilyenkor nem érdemes ezt a kört végigfutni. Reject-eled az ő javaslatát. Feltöltesz bizonyítékot hogy hibás a termék és megvárod hogy Az aliexpressz-esek ránézzenek. Ők nagy eséllyel megadják neked a refundot pár napon belül.
Illetve. Aranyszabály. dispute-ot nem zárunk le addig amíg nem jött meg pénz. Ha nincs pénz akkor eszkalálni kell.
-
Beni2360
félisten
válasz fujifilm1 #144496 üzenetére
Hát igazából ezek a mai borotvák nem a 3 napos borostára vannak készítve.
Nekem nagyon húzta anno a philips is.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
patomi
őstag
válasz fujifilm1 #146528 üzenetére
Itt vettem: [link], de mondom, van S16 is ugyan innen. Egyikre sem mondható, hogy minőségi a hangja. Dinamika kevés, magas és mély sem olyan mint kéne. Mind kettő eredeti dobozában érkezett és hiba sincs rajtuk, kifogástalanul működnek csupán a hangminőség ami nem olyan mint kéne legyen.
Szerk : A két darab volt $28.[ Szerkesztve ]
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
Ghard
őstag
válasz fujifilm1 #146876 üzenetére
Van, a linkelt eladótól jött meg pár napja.[kép]
Ha a gyerek szorongatja miközben mozog, akkor szerintem hamar tönkremegy(#146877) erdey_a
Tudom, hogy olcsóbb alin pár dolcsival. Viszont ebay-es eladó 1 év garit ad, paypal meg fizeti 150 napon belül a visszapostát, ha tönkremenne.[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
-
veterán
-
veterán
-
Wajk
addikt
válasz fujifilm1 #151885 üzenetére
$20 alá be szokott csúszni a Redmi Dots. Tudom eléggé hasonszőrűek ránézésre is. Az egy kicsit nagyobb név nekem. De ha hosszabb távon is hozza ez a minőséget, akkor persze jó vétel lehet. HW összehasonlítás az RD-vel azért megnéznék.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
puritan
csendes tag
válasz fujifilm1 #151885 üzenetére
Én is épp ilyet tervezek venni.
Két alternatíva van még, a Blitzwolf BW-FYE2 és a Xiaomi Redmi Airdots.A leírásokból úgy látom, hogy a Haylou, és az Airdots között az a lényeges különbség, hogy a Haylounak aktív zajszűrős mikrofonja van, a másiknak meg nem. Sőtt a Blitzwolfnak sem, pedig az valamivel drágább is. Mivel főleg autóban telefonáláshoz szeretném használni, ez számomra fontos dolog. Még a zenei hangminőség rovására is.
Pont jókor jött fujifilm 1 értékelése, mert megerősített abban, hogy elég jó lesz a mikrofonja a kütyünek.Egyébként milyen telefonnal használod?
-
fcbarca
őstag
válasz fujifilm1 #151912 üzenetére
lejött az én haylou gt1 tws fülesem is,és azt kell mondjam(egy soundmagic e10 mellett),alig marad el hangminőségben,a basszusa teljesen jó,pláne ha rákontrázok powerAMP-vel.Hangerőre sem lehet panasz.Nagyon kényelmes,nem esik kifelé a fülemből,részemről 5*,maximálisan elégedett vagyok vele,pláne ennyiért.Vegyétek/vigyétek,most 19.40 dollár
[link] -
EXIEZ
senior tag
válasz fujifilm1 #153995 üzenetére
2. Bekapcsoláskor elég éles hangon ad jelet a kapcsolódásról ez mondjuk zavaró te többi kínai kütyű ennél sokkal durvább mert vagy kínai angolul beszél vagy dallamot játszik iszonyat hangerővel - ez még legalább elviselhető.
Nem lehet megbuherálni ezt? leforrasztani róla, vagy ilyesmi?
-
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz fujifilm1 #156244 üzenetére
Teljes hangerős zenehallgatásnál mennyi az akkuideje a Haylou GT1 nek ? Van erről valakinek valós tapasztalata ?
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
fujifilm1
senior tag
válasz fujifilm1 #156835 üzenetére
Sziasztok,
Megjött a Tiso ix - 26 USD [link] - Kenneth Tanaka videója [link] alapján rendeltem.
Ti ne tegyétek.
Nem vagyok nagy szakértő, csak szeretem és meghallom a jó hangzást, és ez nekem nagyon nem jött be.
Eleve ez a forma nem jön be. egyszerűen nem illeszkedik a fülemhez.
De nem hiszem hogy csak ez a baj és hogy másnak ez jobban szól, mert bizonyos szögben a fülembe tömködve, -és kézzel tartva, hallok benne mélyeket,
de akkor is "doboz" hangja van...A mikrofonjáról meg azt mondja az akivel Messengeren beszéltem, hogy elég gagyi, halk.
Lehet hogy ez valami hibás darab úgyhogy várjuk meg míg másnak is megjön (sagesz93??) és szülessen végső verdict az alapján...
Szóval marad a Haylou GT1 -et, ami továbbra is nagyon bevált.
(A Haylou GT1-ből viszont én nem javaslom a pro-t, a szállításhoz túl nagy és nehéz a bölcsője, visszatértem a nem pro tokjához, mert az jobban elfér a táskában, és sokkal praktikusabb.)Irok Tanakanak, hogy szép dolog a sponsor video, de én ezzel le is iratkoztam a csatornájáról...
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
-
sagesz93
addikt
válasz fujifilm1 #158099 üzenetére
Valószínű holnap veszem át a postán, és én is írok nekem az lenne a lényeg, hogy az apple gyári vezetékes füles hangminőségét legalább tudja. Ezt a gt1 megeszi reggelire, remélem annyira nem rossz a tiso és a formája is remélem eléggé hajaz az apple fulesre.
vargalex: én nem vettem észre ilyet, bár én ritkán használom a kettőt együtt.
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz fujifilm1 #158099 üzenetére
Na 1-2 nap teszt után kialakult kb itt is a vélemény,
Nem igazán győzött meg a Haylou GT1 után ez a Tiso IX , pedig nagyon vártam, mert olyan kialakítású TWS fülest szeretnék ami nem agybadugós, de sajnos az alap kábeles apple fülestől elmarad hangban, a mikrofonja nagyon gagyi, nem hallanak jól. Ami előny, a párosítás villám-villám gyors, de tényleg, kiveszem a tokból és már szól is. Ebben a Haylou lassú. + előny, ezen gomb van, nem érintős.
Ami nagyobb fejlővés nekem ,hogy külön-külön nem lehet párosítani a két oldalt, hogy két külön eszközön használjam. (vagy csak nem jöttem rá, de a leírásában és máshol sem találtam erre vonatkozó infót)
Tehát részemről sem ajánlott ez az eszköz.
Kérdésem felétek: milyen airpods kialakítású füles van még, ami jó minőségű? Vannak ezek az I12 - I4 - I5000 sok számozású, nem igazodom el rajta...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Notebook hibák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest