-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
válasz Zsoleszhun #118698 üzenetére
PC-ről él viszont 13-1usd kupon, így ott csak 12,15 lett volna...
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
-
MittuDomain_
őstag
válasz bul07 #119810 üzenetére
Sajnos igaz. Csak idén 3 rendeléssel jártam így.
"Feladja", "ad trackinget", majd törli a szállítást. Üzenetekre nem válaszol. Dühömben volt dispute, persze visszakapom a centjeim, de bukok 40-50 napot, meg vásárlásonként 50coint is.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Nem bírtam magammal és megrendeltem, de végül a 240GB-os verziót, ami kicsivel 7e fölött volt.
Ha gebasz lesz, majd a PayPal megoldja. Ha esetleg tényleg megjön és nem egy téglát küld, megéri kockáztatni.
De garantáltan lesz kicsomagoló videó.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz kmarci25 #120711 üzenetére
Megtetszett a dolog.
Kéne belőle garantáltan BPA mentes, 1$-os ALI verzió. Szeletelő nélkül, mert nem vagyok mohó.
Esetleg legyen rakásolható 2-3 szinten.Az előállítás-postázás még ennyi sincs, ez a 10$ eléggé az ötlet felárának tűnik.
Szerk:
Találtam is, 10db szállítással 19,17USD, appból talán még olcsóbb.Oké-oké, ez így 2USD, nem 1, de akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
-
MittuDomain_
őstag
válasz -secret- #121398 üzenetére
Én ezt meglepően simán össze tudtam rakni, amibe beletört a bicskám, az EZ.
nagyon-nagyon kicsik a dobok, nem sikerült kellően apró és szép kört hajlítani az acéllemezből. A dobok díszítése azzal a korona szerűséggel meg egyenesen botrány.
Úgy nézzétek, hogy az alaplap amin áll maximum akkora, mint egy bankkártya.szerk: off
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Társasházban kéne átlőnöm wifi jelet egy másik lakásba emeleten belül, de teljesen fogalmatlan vagyok a témában. A hálózat UPC 120mbps, az alap cisco (?, asszem az, majd otthon megnézem, ha fontos) wifis modemmel amit adnak.
Mit kell hozzá beszereznem, hogy stabil legyen a jel? Ha jól tudom, a jelismétlők csökkentik a sebességet, de egyáltalán nem baj, ha két felezés után csak 30as lesz a net, csak legyen cserébe stabil.
Van egyébként egy elfekvő, még A/B/G-s Asus router itthon, amit talán lehet ismétlésre kényszeríteni, de ebben tényleg bizonytalan vagyok, 10év körüli modell.
A Xiaomi wifi amplifier felteszem erre való, de lehet tudtok ajánlani jobbat. Ez működik mindenféle mókolás nélkül, nem kell hozzá Mi fiók meg getaway?
Ha ezt az extendert kábellel érdemes összekötni a modemmel, kicsit behatárolt, hova tudnám tenni, de azért elég közel a másik lakáshoz. szükség esetén pedig a másik lakásba is teszek egyet - oda már értelemszerűen wifin száguldana az adat.
Hálásak lennének az albérlők az ingyen netért...A jelenlegi modem és a másik lakás legtávolabbi pontja között van vagy 5db 30+-os tégla fal és olyan 15m.
Mindjárt rittyentek hozzá egy alaprajzot, hátha az segít.Ha linkeltek nekem kütyüt kuponnal, , GB, BG, rosegal, ebay, zapals játszik, újabb helyre csak akkor regelnék, ha nagyon megéri.
Köszi előre is!
-
MittuDomain_
őstag
válasz MittuDomain_ #123411 üzenetére
Nos, összerittyentettem az alaprajzot.
A kék nyíl 19m hosszú, de talán minden releváns infó rajta van, ami az értő közönségnek kell.Köszi még egyszer!
-
MittuDomain_
őstag
válasz solti #123422 üzenetére
Igen, a szolgáltató biztosan.
Köszi neked meg mindenkinek, szerintem felkeresem a router topikot is.
Az első elvi extenderig viszonylag könnyen tudok kábelezni, meg a másik lakás konyha/előszoba részéből befelé, de a kettő között necces, nem tudom mit szólnának a szomszédok, stikában meg nem vezetek "lengőkábelt".
Így a kettő között lenne olyan 6m és összesen 3db 30as téglafal, az szerintem nem lehetetlen küldetés.
Alapvetően van eszközöm, gigabites kábelmodem meg az említett plusz router, de azon nincs n/ac, szóval egy wifis végpontot úgyis vennem kell. Meg van egy 8 portos gigabites switch is, de az kell a lan partykra.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz spileraaa #123593 üzenetére
Tényleg off a téma, de sajnos én is sokat permetezek szőlőben és ez az akkus dolog bejönne. Ha mennyiségi limit van, esetleg álljunk össze - bár 2db sem elég sokra, ha 700db a minimum tétel - , a tököm tele van már a benzinessel. Mondjuk nem hiszem hogy tudja azt a nyomást, meg bír két órát az akksi, de ha igen, akkor kell.
Egyébként az általánosan legjobb időjárás előrejelző szerintem az yr.no (a norvégok oldala illetve az appjuk is), de mi még szoktuk nézni a szoloelorejelzes.hu-t, vannak historikus adatok, és elég komplex, csapadék, szélerősség és irány, napi ingadozás, etc.
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok, bajom van a fizetéssel. Van egy ún prepaid MC Virtual bankkártyám, rajta 25€, amit egy netes játékon nyertem. Holnap jár le.
Elég szokatlan konstrukció, fix összeg fix lejárattal, pénzt kivenni róla nem lehet, és rá tölteni se lehet, ha vmi nagyobb értékűt vennék vele. Ezért nincs a kártya megerősítve a PP-on, mert ha megterhelik, utána nem kerülhet rá vissza a della. Ennyit arról, milyen reklámot kapott: mint egy valódi bankkártya, kompatibilis minden platformmal, etc.Jobb híján vennék belőle egy routert, de se PP, se a GB kártyaadatos oldalán nem tudok vele fizetni, fogalmam sincs, miért. A GB kártyás hibaüzi (1005 20051) teljességgel értelmezhetetlen, az info-ra nyomva sincs eredmény.
Van bármi ötlet, futott már bele valaki ilyenbe?
-
MittuDomain_
őstag
válasz MittuDomain_ #123894 üzenetére
Megoldódott, tárgytalan, köszi.
-
MittuDomain_
őstag
válasz Beni2360 #123904 üzenetére
Inkább ide mint privátban, nagyon remélem, nem érint sokakat.
A "megoldódott" - maradjunk annyiban - nagyon nem jó szó.
Valaki(k) leemelték róla a dellát 05.07 és a mai nap között, kisebb részletekben, a jelenlegi egyenleg 0,19EUR ill. 60HUF.Ennek a sz@r online virtuális kártyának nincs netbankja, nincs értesítési felülete hogy tájékoztatást kapjak a tranzakciókról, emailt sem küld. Dühömben léptem be a weboldalra, hogy mi a tökömért dob vissza mindig, és akkor hidaltam le. A nagy része (21EUR) egy ún. adcash befizetés volt amiről eddig sosem halottam, a többi steam vásárlásokra ment el elvileg UK acc alól, (425-952-2985 GBR és hasonló tranzakciós azonosítók), egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni.
Szóval megkurtítottak szűk 8db Mátyás királlyal, és nem találtam semmi jogorvoslati felületet.
Legális W10és legális AVG, a normál kártyáim ugyanúgy benne vannak a PP-ban és az Alipay-ben is, és semmi probléma velük. Nem osztottam meg semmilyen felületen virtuális kártya adatokat értelemszerűen.Amit javasolhatok, ha valaki ilyenhez jut, csak akkor aktiválja (erre van vmi fél év az email beérkezésétől), ha tudja, mit akar vele/belőle venni, és AZONNAL költse el.
-
MittuDomain_
őstag
válasz DeFranco #123908 üzenetére
Egyszer kitöltöttem a Sonda Ipsosnak egy kérdőívet, kisorsoltak és kaptam egy ilyet. Ha vki sokat tölt szabadidejében, azzal pontokat gyűjt, és azokért is megveheti. Elvileg ezek a pontokért választható cuccok.
Tényleg arra gondolok, hogy itt valami helyi hiba lehetett, (Fake authentikáció volt vmelyik oldalon? De ez is csak akkor számítana, ha fizetni akartam volna, de nem akartam. Igazából arra vártam, lesz vmi rendes 2/16os TV box ezért az árért, hátha elavul a kártya lejárat előtt és leesik az ára; de mivel 31én lejár a kártya, gondoltam most már muszáj elkölteni) mert egy ilyen cég nem engedhet meg magának ekkora blamát, de nem érzem, hogy én lennék a gyenge láncszem, ésszerűen kezeltem ezt a pénzügyemet is.
-
MittuDomain_
őstag
válasz grizlisandor #124122 üzenetére
Szintén ma.
Bp. XI, ha valaki kíváncsi, melyik illetékességű posta hogy áll.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz joergie #124409 üzenetére
Annyira jó biztos nincs, de harmad ár, a Joybuy most elég jó akciókat tol - felteszem piacszerzés - , és a Tigernu is jól bevált, én nem félnék tőle. Még én sem rendeltem meg, mert a Joybuy szinte óránként változtatja az árakat, várom hogy ismét 15 USD legyen az a 16, minden forint számít.
-
MittuDomain_
őstag
válasz zoltan6 #124859 üzenetére
Ezer hála!Egy csomó dologról lemaradtam, amit aztán láttam a fb csoportban meg itt - így jár aki festi a lakását - , de így is elvertem 40dodót: 2 szandál, 2 cipő, pulcsi, dzseki.
Tegnap majdnem vettem egy szandált 12e-ért, most alatta maradtam a 6db tétellel, és még a vámhatáron is innen vagyok.
Azért amennyiért ment a Xiaomi cipő (16USD), meg a futócipők (11-12USD), két futó meg egy sáomi tuti jött volna egy külön rendeléssel...
-
MittuDomain_
őstag
Reggeli történések:
A RoseGal törölte a rendeléseim felét, van még kettő, azokat remélem csak kiküldik.
Egyik sem volt shipped, mind processing. Tájékoztató email a törlés okairól nem jött.
-
MittuDomain_
őstag
válasz desigo #125057 üzenetére
Termék vásárlásért, vásárlás értékeléséért, napi bejelentkezésért a mobil app-ban stb-stb pontokat kapsz, amit a következő vásárlások alkalmával el lehet költeni. Maximum 30%-ot csökkenhet így az ár.
Fix "díjszabása" van a termék értékelésnek, szöveges 10p, fényképes 20p, videós 50p. 1p=2c. Maga a szolgáltatás értékelése (rendben megjött a csomag, jó be volt csomagolva, stb) fixen 5p a termék árától függetlenül.
Sokan tavaly azért vettünk egy csomó kacatot 1-3-5c-ért, mert jelentősen több pontot kaptál az értékelésre, mint a termék ára.
Amire van kupon vagy flash sale, oda már nem enged a rendszer pontot használni - régen megengedő volt.
-
MittuDomain_
őstag
JoyBuy negatív tapasztalat, fyi:
Eléggé beindultak mostanában, jó akciók voltak, tök jó áron volt kuponnal, ezért rendeltem egy ilyen szettet (?), és az utolsó szó a lényeg. Tegnap megkaptam, 1db volt benne. Sőt, regisztrált, aláírós csomag, és azon is 1pcs towel szerepel, szóval nem véletlen hiba. Nálatok - ha rendelt még valaki - minden oké volt vele?A rendelés idején még a terméknévben is szerepelt a 3pcs, de a Description/Details még most is azt mondja:
"Sanli Towel Cotton for Face 33×74cm (3 PCs)"Milyen gyorsan válaszolnak az érdeklődő levélre?
-
MittuDomain_
őstag
válasz Mr.Csizmás #125349 üzenetére
Én csak ma 24USD-t vertem el a JB-n.
Oké, volt benne Xiaomi E-INK hőmérő meg Xiaomi táska is, de kezd "elegem lenni", volt kb 3 hónap mikor csak hetente 1-2 cuccot rendeltem, de most június eddig 50+* tétel.
És tuti rendelek még, ahogy látom, mik lesznek a napi témák a JoyBuy-on.Köszi JB és köszi GB ruházati kiszórás.
Szerk:
*megszámoltam, eddig 37
tévedtem[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Egy almás barátom kért, nézzek neki utána, milyen endoscope cam van amit ő is tud használni.
Van itt valakinek bevált&olcsó? Lehet eBay, Ali, BG, GB, JB, RGKöszi
-
MittuDomain_
őstag
válasz Mr.Csizmás #125751 üzenetére
Tegnap megjöttek a GB-s félhosszú szövetkabátjaim. (DHL HK hozta, free shipping-el, 7 napot futott.)
XL/XXL vagyok, a két kabát 5XL méretű.
Nos, a nagyobbhoz talán elég lesz 3-4 kilót fogyni, de a kisebbhez totál életmód váltás, megvilágosodás, zen, ninja warrior edzés, spartan race, etc.
Ha ezt mind megcsinálom, nagy akkor sem lesz, mert vállban kell ekkora.Szóval kínai méretezés rulz.
Szerk:
Egyébként a kabátok minősége teljesen korrekt, már csak európai/kaukázusi szabásmintát kéne importálniuk.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest