Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Egér probléma
- Asztrofotózás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz
w.miki #188623 üzenetére
12 USD-s kuponra ezt írja. Ez mit jelent?
Sorry, the coupon code you entered is based on a first come first served basis and has been used up by other shoppers. Please enter a different coupon code or explore other discounts on AliExpress.
Érdekes, mert a 8 USD-set elfogadja.
Rendelési érték alapján beleférnék a 12 USD-be is.Vagy elfogyott a kupon?
[ Szerkesztve ]
-
donbig
tag
Köszönöm mindkettőtöknek. Nem ismerem a POPDEER márkát, megnézem a tanúsítványokat, ezektől az akkuktól tartok egy kicsit.
-
donbig
tag
Bikázót rendelt esetleg valaki, ami bevált, biztonságos? Lemaradtam a Lidl Ultimate Speedről, ezt néztem ki, hasonló áron van : [link]
-
Janos250
őstag
https://prohardver.hu/tema/re_ebay-es_kutyuk_kis_penzert/hsz_188650-188650.html
Köszi, egyelőre maradok a régi használtnál.
https://prohardver.hu/tema/re_ebay-es_kutyuk_kis_penzert/hsz_188649-188649.html
https://prohardver.hu/tema/re_ebay-es_kutyuk_kis_penzert/hsz_188648-188648.html
Megoldom. Nem kamionba.https://prohardver.hu/tema/re_ebay-es_kutyuk_kis_penzert/hsz_188641-188641.html
"Meg se nézem az ilyeneket, rögtön látni, hogy kamu habbal"
Tudja ám a jófene, hogy egy tablet esetén mi a reális ár. Én nem tudom.
Számomra a számítógép az asztalon van évtizedek óta. Az okostelefon meg a táskában kikapcsolva. Csak akkor kapcsolom be, ha Revoluthoz, vagy navigációhoz, esetleg fényképezéshez kell. Utálom.
A használt tableteket is csak azért vettem, hogy az Arduinos ESP32-nek legyen egy jó, WiFi-s kijelzője. Erre a célra a "kidobott" okostelefonok is kiválók, mert ami nem tud 4G-t, azt utánahajítják az emberfiának, viszont egy ennél sokkal gyengébb kijelzőt is meglehetősen drágán lehet beszerezni. -
Ciccuka
veterán
válasz
Janos250 #188630 üzenetére
Tele van az Ali ilyen szeméttel mostanában.
Ezeket valahogy szűrniük kellene.30-35e körül normálisabb Teclast Tablet-et is találsz, amikor Flash Sale van.
Persze azokkal meg az a probléma (és másokkal is), hogy 2 év aztán betojnak.T40 Air vagy M40 Plus
Innen érdemes indulni, ez a belépőszint talán (szokott lenni 30e alatt is)[ Szerkesztve ]
-
wanted5
őstag
-
Janos250
őstag
Való igaz, hogy átverés:
https://screenresolutiontest.com/screenresolution/
Screen Resolution test:
610*976
adb shell getprop ro.build.version.release
7.0
Nem nagyon érdekelt mikor megrendeltem, mert csupán GPS-re akarom használni, mert a telefon képernyője kicsi. Így viszont annyit ér, mint a Vaterán 3 ezerért vett rossz akkus
Samsung Galaxy Tab 2 10.1
Refund. -
köpet
aktív tag
válasz
st6969 #188625 üzenetére
Archiválás, korábban kiírt lemezek kezelése lenne a cél. Asztali gépben van LG íróm, ami megdögleni látszik, így kell valami helyette, mert sok lemezem van. Az új belső írók ~40k körül kezdődnek, használtan 15-20k most, az alin meg 13-25k között van egy csomó külső, laptop meghajtós cucc, ezért jó lenne tudni, hogy közülük melyik használható.
-
-
Janos250
őstag
worst buy
-
st6969
őstag
A vevő védelmében: sajnos ezek az oldalak így vannak kitalálva, és a hirdetések megszerkesztve, hogy visszautasíthatatlanok legyenek. Szerintem mindenki belecsúszik élete során több ilyenbe is.
Ráadásul, a tablet paraméterek megítélése igényel szakértelmet is, ami átlag felhasználóknak nem nagyon van. Ilyenkor célszerű előtte kérdezni.
Biztos lesznek sokan, akik csalódnak, de a maradék meg fogja tudni használni arra a feladatra, amire vette és elégedett lesz -
Dr.NX
addikt
válasz
GIJoe #188633 üzenetére
Elég csak beleolvasni a kommentekbe.
A hasznos képterület 10", a többi káva. A felbontása 1280*800.
A SoC Mediatek 6735:
The 1.5 GHz MediaTek MT6735 is a 64-bit ARM-based SoC launched in 2014 primarily for small budget to mainstream Android devices. The quad-core processor is manufactured in 28 nm and is based on the Cortex-A53 architecture.
1,5 GB RAM
Android 7.Hány éves vagy királyfi?
Nagy üzlet. -
GIJoe
addikt
válasz
Janos250 #188630 üzenetére
Fake Device Test ezt feltelepíted, kiderül mit vettél igazából...
-
Janos250
őstag
Nem tudom, hogy best buy, vagy worst buy, mindenesetre megjött, és működik, nem üres dobozt küldtek.
Én a 16 GB + 1 TB verziót rendeltem, akkor 92 $ volt. 35 ezer forintot szerintem nagyon megért, bár a kisebb verzió csak 25 ezer Ft lett volna
https://vi.aliexpress.com/item/1005006990721757.html -
GIJoe
addikt
DOOGEE T30 Pro 107€ nem big deal, inkább small...
-
AndrewTdi
addikt
válasz
spileraaa #188622 üzenetére
Nem tudom nézted e, hogy a termék vélemények között ott van, hogy
Excellent object however I point out that it does not have the clean contact at the exit and it is not possible to adjust the temperature from the app but only from the device... For the price is however recommendedTehát: nem az alkalmazásból, hanem csak a készülékről lehet hőmérsékletet állítani.
lehet hülyeség, de írták. kapott néhány likeot is.[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
Gearbest Hungary - 1p
Aliexpress Tavaszi akció/Őszi kiárusítás 2025-02-17 - 2025-02-23
Kuponok
3 USD kedvezmény 29 USD kóddal: AEAFF03
8 USD kedvezmény 69 USD kóddal: AEAFF08
12 USD kedvezmény, 89 USD kód: AEAFF12
25 USD kedvezmény 179 USD kóddal: AEAFF25
30 USD kedvezmény 239 USD kóddal: AEAFF30
40 USD kedvezmény 329 USD kóddal: AEAFF40
60 USD kedvezmény 569 USD kód: AEAFF60
3 USD kedvezmény 29 USD kóddal: febr3
8 USD kedvezmény 69 USD kóddal: febr8
12 USD kedvezmény, 89 USD kód: febr12
25 USD kedvezmény 179 USD kóddal: febr25
30 USD kedvezmény 239 USD kóddal: febr30
40 USD kedvezmény 329 USD kóddal: febr40
60 USD kedvezmény 569 USD kód: febr60 -
spileraaa
senior tag
válasz
spileraaa #188617 üzenetére
Most látom valamiért nem jó a link
https://a.aliexpress.com/_EHORJqk -
köpet
aktív tag
Uraim, valaki aliról vett már kici óccó külső blu-ray írót?
Érdekelne tapasztalat, illetve az ajánlott vagy kerülendő darabok, ha van ilyen...
-
kovacsamd
csendes tag
Proscenic P13 kézi/álló porszívóról van valakinek tapasztalata, mennyire jól használható egy kisebb lakásban, szőnyeget szépen takarítja? Vagy hasonló áron (kb 60k HUF) tudtok javasolni hasonló porszívót?
-
zolikaDB
veterán
válasz
attiati #188605 üzenetére
Igazából 8000 ft környékén már van Galaxy Smarttag és ahhoz nem kell spéci app, csak Samsung telefon.
Az meg elég sok embernek van. Nem fix, hogy jól működik mindig, de talán jobban végzi a feladatát, mint ez a MiLi, persze attól az ára oké, csak a használhatósága kérdéses. -
spileraaa
senior tag
AVATTO Tuya WiFi Smart Thermostat ez menyire megbízható vagy menyire jó?
Van esetleg hasonló árban jobb ennél? -
st6969
őstag
Az enyém 61g, pedig normál méretű, nem kicsi. Egyszer vettem egy logitech vezeték nélküli egeret, azt annyira utáltam, hogy azonnal lecseréltem (viszont a hozzávaló billentyűzetet a mai napig használom).
Na most elővettem, jól emlékeztem, csak 1 elem kell bele, így 84g...érdekes, nem sokkal nehezebb, mégis sokkal kényelmetlenebb...na mindegy, ez az én hülyeségem, köszi azért -
vacs
veterán
válasz
st6969 #188611 üzenetére
Megmértem a súlyát, elemekkel együtt 95 gramm.
A vezetékes Steelseries egerem 81 gramm.
Csak viszonyításként írom. -
st6969
őstag
Köszi, tetszene...de mivel vezeték nélküli, megy bele 2 elem, és emiatt nekem "nehéz" lesz (kényelmetlen). Egy Aliexpress-es csodát használok, amit silent-ként hirdettek. Részben az is (jobb-bal gomb), de a görgögomb nem
Egyelőre még elvagyok vele, de néha duplán kattint, szóval elkezdtem keresni az utódját. -
st6969
őstag
Sziasztok,
Silent egeret vennék PC-hez, jó lesz a vezetékes, viszont ne csak a jobb-bal gomb legyen silent, hanem a görgő gomb is.
Tudtok esetleg ilyet ajánlani, van valami bevált?
-
attiati
veterán
-
GIJoe
addikt
MiLi MiTag Go GPS Bluetooth Tracker For Android 14$
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gitáros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Cisco ISR 4331/K9
- Remek áron dobozos új Lenovo Ideapad Gaming 3 Ryzen 5 5500H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 2050garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon