Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Egér probléma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
grizlisandor #188598 üzenetére
17-én indul.
Aliexpress kuponok. -
grizlisandor
veterán
Ali-ra most vannak felhasználható kuponok? ~60$ körüli termékre kellene.
-
-igu-
addikt
válasz
Paxker315 #188595 üzenetére
Jo uzemido, kiemelkedo hangminoseg zenelejatszashoz, jo hivasminoseg akar zajos kornyezetben is, es sportolashoz is bevalt: Lypertek Tevi es az utodja, a Pureplay Z3. A gyarto oldalan vettem legutobb, erosen akcios volt akkor epp.
OFF-ba teszem, mert nincs hozza kupon, meg talan nem js az az arkaegoria, amit te keresel.[ Szerkesztve ]
-
Paxker315
addikt
válasz
Czimby #188591 üzenetére
nem látom, hogy honnan lehet kupont generálni. Az alin nézelődtem még, nem fontos a márka-gyártó, csak bringázáshoz szeretnék valamit, ami nem esik ki.
Próbálgattam a rendeljkinait oldalon felsorolt ajánlásokat is megadott kódokkal, de egyiket sem tudtam eddig érvényesíttetni. Vajon mi lehet az oka? hétvégén szvsz rendelek majd egyet, de még nem tudom, mit. Főleg sporthoz-mozgáshoz BT füles, jó üzemidővel, érthető telefonhívásokkal. Nagyon bánom már, hogy milyen körülmények közt hagytam el a soundcore sport x10 egyik oldaliját
-
Skillet
addikt
válasz
Skillet #188586 üzenetére
No, a helyzet az, hogy az Fnirsi menüjében be lehet állítani, mennyi delejt vegyen fel... 65%-on állt gyárilag. Levettem 30%-ra és simán megy a 33 Wattos toocki töltőfejjel... És bőven gyorsan melegszik fel így is, eléri simán a 450 fokot is. Azt hiszem ez a sztori így lazán megoldódott. Nézek majd egy powerbankot is hozzá. Iszonyat jó ez a cucc.
-
vacs
veterán
válasz
Paxker315 #188590 üzenetére
A myearfun.com a hivatalos.
A mobilarena.hu ces hírek oldal alján ott a banner, hogy "utazásunkat támogatta: earfun"[ Szerkesztve ]
-
Paxker315
addikt
válasz
Breki #185628 üzenetére
nagyon elégedetten használtam tegnapig az Anker Soundcore Sport, azonban sikerült elhagynom egyik oldalt (mondjuk úgy, váratlan égből jött életem első epilepsziás nagyrohama, így nem elég, hogy a bringáról repülve csontot törtem, de még ez is :'D : )
így sajnos hiába van meg a tok és az egyik oldali füles, a másikat nem tudtam "megőrizni" (bár eszméletlenül fetrengve ez annyira nem lep meg). Nagyon jó lenne, hol-hgy tudnék a legkorrektebb áron-helyen utódot vásárolni, "olcsón". Kész anyagi csőd ez az év, mert így biz az autópálya-matricát idénre csak megvettem, de használni már nem fogom
De létezik, hogy ezeknek ennyi az ára? :\ Még 2023 novemberben 45 dodóért vettem házig.
Esetleg más opciók lehetnek megfelelők? Ti ha most vásárolnátok sporthoz, mozgáshoz (meg mindenféle használhathoz) fülest, aminek tényleg kiváló üzemideje van, ritkán igényel szuflát, merre keresgetnétek? Nagyon bejött ez az Anker, de a magyar webshopos árakkal már. Nem.
-
Skillet
addikt
válasz
sheteshuta14 #188547 üzenetére
Közben befutott az Fnirsi HS02. Ekkora teljesítményű töltőm (min 65w) azóta sincsen, szóval kipróbáltam azzal, ami van. 33W-ossal bekapcsol, a felfűtési fázisnál újraindul, nyilván a power hiánya miatt. Viszont adtak hozzá egy mini typeC-DC átalakító kábelt. Akkor eszembe jutott, hogy van itthon egy új FSP "laptop" táp. 19V 3.42A (65W). Azzal ki is próbáltam és hibátlanul működik a cucc. Így szerintem ezt a töltőfej vásárlós dolgot el is engedem. Egyébként a papírjai alapján 12-20V közötti feszültségen működik. A kijelzőn ki is írja, hogy 19V a jelenlegi fesz.
Ami viszont foglalkoztat, az egy olyan powerbank, ami meg tudja hajtani ezt a pákátAkkor gyakorlatilag bárhol tudnám használni. Ez annyiból érdekes, hogy egy normális powerbank nyilván még drágább, mint egy töltőfej... Szóval ja
Mondjuk arra azért kíváncsi lennék, meddig lehetne dolgozni egy powerbankról. Gyanítom hamar leszippantaná...[ Szerkesztve ]
-
eldoble
aktív tag
Sziasztok!
Aliról vagy Ebay-ről rendelnék több portos töltőt (kb. 20W-67W/100W), telefonhoz, esetleg laptophoz, melyik a megbízható, "eredeti" márka amik közül választhatok?
-
5leteseN
senior tag
Köszönöm a válaszokat, szemezgetek a lehetőségekből.
-
Janos250
őstag
válasz
5leteseN #188569 üzenetére
Ha tudsz bütykölni, akkor ez:
Aliexpress: "MFRC-522 RC-522 RC522 Antenna RFID IC Wireless Module For Arduino"
Kipróbáltam, működik. Pár dollár. Most épp bundle-ban másfél.
Ha nem, akkor kész megoldás Magyarországon a codefone (lehet nem jól írom) társasházi kaputelefon kezelő központja.
Központi egység 50 e Ft (volt pár éve), hozzá a mágneszár 5-20 e Ft, bolttól függően. Van hozzá leírás, nem egy bonyolult dolog bekötni, és felprogramozni.
Áramszünet esetén viszont elenged a mágneszár, és ki/be lehet mászkálni. Ez baj, ha a tolvaj mászkál, de jó, ha pl. tűz miatt van áramszünet, és nem égsz benn! -
5leteseN
senior tag
válasz
ptesza #188570 üzenetére
Egész közeli találat, kb "álmaim ne-továbbja"!
Az merült fel bennem, hogy ez a záráshoz folyamatos áramot vesz fel. esetleg valamilyen olyan lenne "áramszünet biztosabb" ami záráskor-nyitáskor kér csak "áramot".
Egy ilyennek kisebb lenne a teljesítményfelvétele, és 12 volt esetén egy mkpár akksi(a polcomról) elég lenne az áramszünetes időszakra.
...vagy kb 3 LiPo rúd-akksi, vagy még sok más 12V körüli megoldás.[ Szerkesztve ]
-
5leteseN
senior tag
Valaki találkozott olyan "Kici-Kínai" kütyüvel ami zár, és-vagy nyithatóvá tesz valamit(tipikusan valami ajtaját, amire rá lett szerelve), de csak akkor ha a hozzá tartozó, zsebemeben lévő kis jeladó válaszol neki, "kvázi" azonosít engem, vagy akinek adtam ilyen (válasz-)jeladót, és akinek ennél fogva kinyitható lesz az "ajtó".
Másnak meg zárva marad.Nem baj ha csak fél-millióba kerül! ...vagy annyiba sem!
Az "előleg":
-
kenand
veterán
válasz
Ciccuka #188502 üzenetére
M.2 NVMe belsőadapter eleve ritka lehet
Rengeteg NVME M.2 van PCI express slotba való, van 1x, 2x és 4x is
Régi 775/1366-os alaplapokba ezek a legjobbak, bootolni ugyan nem lehet róluk (még nem UEFI-s a BIOS), de gyorsbbak, mint a SATA 2.0-ás SSD-k (4x PCI express 2.0) -
ptesza
senior tag
A gshopper.com -on vásárolt terméket honnan küldik? Lesz rá vám vagy adó?
Telefont vennék. -
D0zeR
tag
Sziasztok van most kupon alira?
-
sheteshuta14
lelkes újonc
-
spileraaa
senior tag
Most láttam tvben hogy év közepétől emelni fogják az adókat a külföldi rendelések esetében?
-
válasz
spileraaa #188554 üzenetére
Közvetlen módon nem túl nagy.
Elemzés alapján - most 3,2% az USA-ba a kivetele az EU-nak - ha 10% VÁM kerül a termékekre, akkor 0,2, ha 25%, akkor 0,5% Teljes GDP csökkenést jelenthet ez az EU-ra.
Nem kicsi ez sem, de mondhatni, egy alkalomra szól, mert a következő évbne már ezzel a bázissal számolnak majd. Persze az idei évi EU GDP növekedést szinte teljesen el is vinné mindez.De a versenyképesség, a hosszabb távú hatás, az, amit ez a folyamat generálni tud, a válaszVÁM-intézkedések összességében inflációfelhajtó hatással lesznek.
Az ostor esetén látjuk, hogy az egyik végén lendítik, a másik végén, felgyorsulva a folyamat, erősebben és intenzívebben zajlik a mozgás és a végén csattan az ostor - mi pedig épp ezen a - rossz - végén vagyunk.
Ha ez generál mondjuk 1%-os inflácónövekedést (ennyit nem jósolnak azért), akkor nálunk 1,5% lesz ez. GDP visszaesésben is komolyabban megérezzük (oké, ha most nekiállunk beruházásoknak, akkor nem feltétlenül látszik ez meg rövid távon, de a beruházásaink nem tartós, csak egyszeri nagyobb GDP növekedést generálnak, a későbbiekben minimális hatása van ennek - mindenesetre látványban az valamennyire kompenzál)
Emellett azt is érdemes szem előtt tartani, hogy ez az ostorvég állapot könnyebben generál pénzromlást is. Persze ez valamennyire kompenzálható magasabb alapkamattal - nem véletlen, hogy nálunk még mindig 6,5%, mert ha alacsonyabb lenne, azonnal pénzromlást generálna, devalválódna a forint. De ha magasabban marad a jegybanki alapkamat, az ellen megy az invesztíciónak, hiszen ha 6,5% feletti hozamot generál az állampapír, akkor minek fektetnél be. Ez viszont magasabb költséget generál az államnak, ami hosszabb távon áttételesen megint pénzromlást generál.Szóval ha mondjuk 10 dollár volt egy termék USA-ból, ami 400Ft volt, és erre jött a 27% ÁFA, mert nem volt rá VÁM, akkor ez az összeg végül 5080Ft. Ez a jövőben - ha marad 10USD, de a HUF már 420 lesz év végére (ez 5%-os pénzromlás), 10% VÁM, ha az EU is bevezeti válaszként az USA vámokra (szerintem ezt áttárgyalják még, és nem lesz ilyen), majd erre jön a 27% ÁFA, akkor 10x420x1,1x1,27=5867Ft. Ez 15,5%-os áremelkedést jelentene.
Persze ha lesznek megállapodások a két állam között, akkor maradhat a VÁM összege a jelenlegi (ha te hozol be egy kis tételt, akkor egy 50USD_s kütyüre pl marad 0%, de persze nagyben ez már nem 0%. Ha a magyar gazdaság valami csoda folytán megtáltosodik, és a jegybanki alapkamat is az infláció alá csökken (nem lesz ilyen 2025-ben, max kozmetikázva), ha tényleg 387Ft lesz az EUR (nem lesz annyi), és nem romlik tovább az euró a dollárral szemben, akkor akár az is előfordulhat, hogy marad 5080Ft az 5080Ft, de erre semmi esélyt nem jósolok. Arra inkább, hogy egy ilyen termék minimum 5300-5400Ft-ig felmegy, ha kevesebb dolog változik. De ez már így is inflációgerjesztő hatású lesz itt, az ostor végén.
Sajnos nálatok, Erdélyben sem stabilabb a helyzet, annyi, hogy a RON kevésbé ingadozik, az infláció hasonló állapotú (oké, nálunk elvileg 3,7% volt, de a decemberi éves infláció 4,7% volt idehaza, ami jobban tükrözi a jelen állapotot, és ez közel van a román 4,9-hez, ráadásul a következő évi 3,5%-os terv is közel van a magyar várható értékhez), illetve Romániába a fejlesztési támogatások megérkeznek, és odakint most voltak választások, azaz ott stabilizálódik épp a gazdaság, míg nálunk épp most válik instabillá az év végére költségvetés szempontjából. Szóval nálatok kicsit kisebb lesz az ebből fakadó eltérés...
-
spileraaa
senior tag
USA ha bevezeti a vámot az EU-ra milyen hatással lehetnek?
-
w.miki
veterán
QOOVI Powerbank Ultra-Thin 10000mah Built-in Cable 22.5W - 20 USD
Discount Finderben 15, vagy 10 USD -
Salex1
őstag
Tudtok ajánlani kb telefon vastagságú,beépített usb C kábeles, max 10000-es powerbankot?
-
NF-
junior tag
Üdv! Van rá valami mód, hogy a goofish.com-ról rendeljek?
-
spileraaa
senior tag
válasz
sheteshuta14 #188547 üzenetére
Vagyis az EU szigorítás működik. Nagyon kevés minden van amit megéri rendelni. Vagy ha van akkor jönnek az új szabályok. Ép előbb akartam hőmérőt rendelni ami tetszik az csak úgy lehet ha 5 terméket rendelek ide Romániába így van.
-
sheteshuta14
lelkes újonc
válasz
Skillet #188542 üzenetére
Én töltőfejet nem vennék aliról.. Egyfelől a megbízhatóság, másfelől pedig nem olcsóbb vagy nem annyira olcsó, hogy megérje rizikózni (mármint a márkás). Amikor utoljára néztem, pl. a BASEUS vagy UGREEN drágább volt "megbízható" store-ból, mint magyar webshopból. Akármennyire is szeretem a Toocki kábeleket, töltőt azért nem vennék tőlük. Budget töltőnek meg ott az IKEA-s, attól nem fog leégni a lakás.
A FNIRSI reddit szerint maximum 100 watott tud, alapból 65 wattra van állítva. A gyári töltő is 100 wattos. Illetve rendes kábel is kell hozzá, ami tudja a megfelelő teljesítményt.This unit uses the same USB-PD controller as the Alientek unit, and supports the same power. Out of the box, it is configured to run at 65w, but can be adjusted to 100w.
Talán a legolcsóbb 100 wattos töltő az Aquaból a UGREEN Nexode Air 100W (ez amúgy az alis "official" storeból drágább: 16.7k vs $57). A BaseUS GaN5 65 wattos töltője meg hasonló árban van kint, mint nálunk.
[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
Ryzen 3 mini PC 103$
-
Batib
őstag
válasz
PainKiller13 #188543 üzenetére
Uj felhasználónak annyi. Belépés után drágább.
-
Skillet
addikt
Fnirsi HS 02 forrasztópáka... Tegnap rendeltem meg banggood-ról. Még valami kupont is összeszedtem banggood-on, így a kupon kóddal (BG63b528) együtt 16200Ft körül vont le a revolutról.
KATT
Ezt már muszáj volt megrendelnem, nagyon régóta szemezek vele.
Viszont mindjárt egy kérdésem is lenne... Milyen töltőfejjel érdemes használni, tudtok hozzá ajánlani?
Hozzá való powerbank ajánlat is jöhet! -
GIJoe
addikt
JEYI 2230 M.2 NVMe Enclosure 2400 Ft
-
Zola007
veterán
válasz
chatran #188536 üzenetére
elnézést, elnéztem a specifikációt
T14 sorozat az 2 féle töltővel jött ki konfigurációtól függően
a kicsi 45W amiket a Yogahoz is adnak és 65W "buci" töltő.A fő kérdés hogy csak alkalmi töltésre kell vagy folyamatos tápellátásra is akarod használni, esetleg más gépekhez is, mert arra én továbbra is inkább egy 60+ os töltőt ajánlanék és a töltés is gyorsabb lesz mint 45W-on
Nekem Thinkpad Edge és Yoga van, a Yoga 45 töltője is tölti a Thinkpadet, de ha dolgozok rajta akkor alig tud rátölteni és 3-4 óra mire feltölt munka mellett.
GEMBIRD GaN 65W töltő 6 ezer Ft
de ajánlom a Xiaomi és Ugreen GaN töltőjét is, ezeket is kapni 10e Ft körül[ Szerkesztve ]
-
-
radio11
tag
Egyébként ha nincs.a gépen usb-c akkor is működhet, lehet kapni usb-c laptop táp adaptert. Az én Elitebook 820 G3-am is így kapja az áramot.
-
Ciccuka
veterán
válasz
chatran #188518 üzenetére
Acer Swift 1 (N6000) gyári töltő adatai például:
19V 2,37A 45,1WVan többféle akkuval (különféle modellek is vannak) is ilyen gép (általában pl. 3-cell 4670 mAh 54 Wh). Olyan 3-4 óra alatt feltölti teljesen ez.
Fast Charging gives you up to 4 hours with just 30 minutes of charging.
Tehát attól függ mennyi időd (türelem) van töltésre.[ Szerkesztve ]
-
válasz
werszomjas #188526 üzenetére
már 130w töltővel is képes működni, de dobálni fogja a hibát, hogy nem elég neki a töltés. ha nem VGA intenzív a használat, akkor ettől függetlenül lassan, de tölteni fogja
itt egy 130-as ha a tied is 4,5-es csatival van, ez sokkal könnyebb, mint a gyári, mert csak kb 300 gramm.
ezzel is prüszkölni fog a Windows, sőt az is lehet, hogy az órajelet csökkenti de tapasztalatok* alapján működik.
(*reddit és Dell forums) -
sheteshuta14
lelkes újonc
válasz
werszomjas #188526 üzenetére
Ezek a töltők csak akkor jók, ha a géped az USB-C porton keresztül tudja a Power Deliveryt (PD) vagy eleve USB-C-s a töltőcsatija. De még akkor is lehet, hogy túl alacsonynak ítéli meg a teljesítményt és nem tölti (rendesen). Az ultrahordózható gépeknél elég lehet 45-60 watt, a komoly gépeknél szükséges lehet a 100-120 wattos töltő. De még ez is sokkal könnyebb, mint 200-300 wattos bricket cipelni minden nap.
Ez alapján a te gépednél nincs usb-c-s töltés. Most így elsőre egy 3rd party gan chargert keresnék, mint pl. ahogy itt is tették: SlimQ 330W GaN charger. Ahogy olvasom, ez se sokkal könnyebb..
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
Azt honnan tudom, hogy ezek a töltők jók lesznek-e a gépemhez?
Nekem egy Dell G15 5530 gépem van, ahhoz keresnék valami kicsi töltőt. -
radio11
tag
Asometech 35 wattos ( a sárga színű,még 2300ft-ért vettem) nagyon jól tölti a kis HP laptopomat. És még nem is melegszik. A másik Asometech, a 65 wattos szintúgy. Nagyon jó töltők.
-
joy_k
tag
Nekem [ez] van ami egy Lenovo T440 tölt, teljesen meg vagyok elégedve 100w Type-C kábel+átalakítóval.
[ Szerkesztve ]
-
batagy
őstag
válasz
osztraksajt #188521 üzenetére
Én ezt a Vention 70W-os mini GaN töltőt rendeltem, mert ígéretesnek tűnik, de még nem érkezett meg.
-
motoflug
őstag
Sziasztok, EU raktáros jóféle karos kávéfőzőt tudtok ajánlani? Az sem baj, ha akciós/kuponozható. Szüleimnek anno Hibrew-et vettem innen, hátha most is akad valami.
-
Dr.NX
addikt
válasz
johniee #188516 üzenetére
Akinek elérhető az IKEA, ezek még jobb vételek:
SJÖSS USB töltő 1 bemenettel, 30 W - 2290 Ft -
johniee
senior tag
Sziasztok! Ma meg is jött a mini Baseus töltő, ami USB Type C csatlakozós
[link] nekem durván 2500 Ft volt az akciós ára
[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
válasz
Janos250 #188510 üzenetére
Nekem egy dec. 17.-i "kézbesítésnek" a bejegyzése volt az, hogy kézbesítés sikertelen, utánvét megfizetése megtagadva, mert a címzett nem volt otthon.
Nos egy 6 dolláros aliexpress csomagról volt szó, ami ki van fizetve nyilván, sőt mivel munkahelyre kértem, portára lerakható, de ott is voltam. Szóval fake bejegyzés, ki se hozták.
Tracking szerint a csomag visszakerült az elosztóba.Reklamáltam a DPD-nél januárban, az eredménye, hogy a csomag eltűnt, kerestetni kell. Kitöltöttem a papírt, ennek 1,5 hete. Válasz nincs
Szóval, ha nincs szerencséd, majd egyszer megkapod vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
BB9000
senior tag
válasz
5leteseN #188506 üzenetére
Ha tényleg kell ilyen, akkor EcoFlow Delta2 vagy EcoFlow River2 itthonról beszerezve a szükséges kapacitással. Nem olcsó. Hiú ábránd, hogy "szezononkívül", olcsóbban megveszed.
A "kicsikínai" olcsószarokkal az a baj, hogy az adatlapjukra ráírt adatok és a valóság más dimenzióban vannak és ez akkor fog kiderülni, amikor tényleg kellene. -
Janos250
őstag
válasz
Janos250 #188452 üzenetére
Korábban azt írtam, hogy ha badarság van a DPD nyomkövetőn, ne csinálj semmit, pár nap múlva korrigálják, és megjön.
Hát, tévedtem.
Hiába írtam a DPD-nek, még csak nem is válaszoltak. Ha megmondanák, hol a csomag, érte mennék, de semmi.
"Tisztelt DPD!
Várom a Tracking number: 16380114699157
csomagom kézbesítését!
Ami a track listán van, hogy:
"Your package can't be delivered. Recipient refused to sign.Jan 15, 16:02 (GMT+1)Your package couldn't be delivered because the recipient wasn't at homeJan 11, 14:15 (GMT+1)"
az egyszerűen nem igaz!"
Mit lehet még tenni? -
Zola007
veterán
válasz
hodostamas #188507 üzenetére
azokra ha nem forró, akkor tapassz egy darab festő vagy szigetelőszalagot. Az matt és gyorsan átveszi a felület hőmérsékletét.
amelyiken van egy korrekciós faktor, táblázat alapján érdemes beállítani.
Ha van rá lehetőség akkor egyszer össze lehet mérni kontakt hőmérővel és addig állítod amíg azonosat nem mér és félirod a faktort
Sajnos mindegy anyag máshogy adja le az infra tartományt, ha pedig még festve is van vagy lakkozva vagy éppen nem sík felszín, az külön probléma.[ Szerkesztve ]
-
5leteseN
senior tag
válasz
hodostamas #188507 üzenetére
Egy NoName-es Alli-s darabot vettem, sok hónap használat után nem látok alapvetően hamis-téves-rossz értékeket.
Nem is műszer szintű pontosságot várok el, a kb +/- hétköznapi szintet azt tudja.Tanulva ifjú-korom kudarcaiból: nem a két (gyanúsan) legolcsóbbak közül rendeltem, hanem következő ár-sávból, sok-százas rendelt darabszámmal rendelkező kereskedőtől!
Ha hazaértem ránézek, hogy mennyiért-kitől?
Igyekszem majd, de esküt nem tettem ám! -
5leteseN
senior tag
Sziasztok!
Asszony-rokon érdeklődik nálam, hogy most venne(most: szezonon kívül, olcsóbban
) egy hordozható akku-csomagot 230V-os átalakítóval, valahol 500-1.500Wh között.
Ezek milyen "kici-ócó" árban mozognak, a jobb-megbízhatóbb-bevált neveknél kereskedőknél?Kösz-kösz!
Előny ha van B-terv: nem árt ha lehet 12V-ról is tölteni a (gondolom szokásos) 230V-os töltés mellett!
-
Zola007
veterán
válasz
fecus #188503 üzenetére
Azért írtam mert ez a szint amit érdemes megvenni.
Esetleg ez IR03A, de nem vagy bentebb sokkal árban:
https://a.aliexpress.com/_ExxLjLiLehet venni ilyen 1 pálcás bazári szarokat 5 dollárért, ami kiír random számokat, de hidd el hogy köze nem sok lesz a valós hőmérséklethez, mivel egy noname infra szenzor annyiba kerül mint az egész kütyü.
170 fokos fémen a kínai mellé mért 20-30 fokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
válasz
FingR86 #188486 üzenetére
Igazad van:
Orico M2TS-SVM.2 NVMe belsőadapter eleve ritka lehet
Itt még lehet keresgélni, de ezek inkább Orico USB3-asok[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Cisco ISR 4331/K9
- Remek áron dobozos új Lenovo Ideapad Gaming 3 Ryzen 5 5500H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 2050garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon