Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hangkártya probléma
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
eldoble #185479 üzenetére
Érdemes még körbenézni az 1.99USD-s turkálóban, nem rég én onnan vettem ezeket a 2 m-es Essager kábeleket az asszony I eszközeihez (most persze az eredeti oldalukat tudom csak linkelni).
Nagyon jó minőségűek (sokkal-sokkal jobb, mint pl. az ócska, hamar megtörős, amit az Ipadhez gyárilag adtak)
1.
2.
3.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest