- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Oppo alapokra szabta új tábláját a OnePlus
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
a vásárolható $2/$10-es kupon csak nekem fogyott el vagy vége van? köszi
-
-
Sziszilabi
csendes tag
Itt a legolcsóbb per pill. iFixit Bundle Kit Mahi Protect Tool, 2 szerszámkészlet 9.900 Ft
2 iFixit egy csomagban Pro Tech Toolkit + MAHI driver Kit
-
Beni2360
félisten
Én tavaly vettem a LIDLI-ben 2750 FT-t az simán manuális volt megmaradt a csatlakozási lehetőség és az alján 2 db usb port, most nem találom de itt keresgélhetsz.
Kintről wifis jött kuponnan 3.466 forint volt BlitzWolf® BW-SHP5 2.1A.
Vaterán is van 3k körűl.
Találtam valamit Alin. -
-
Druss
tag
-
válasz
Mr.Csizmás #154790 üzenetére
Írsz egy megjegyzést az olcsóhoz, hogy milyen színben kéred aztán talán szerencséd lesz.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Ehhez hasonló konnektorba dugható adaptert keresek (nem hagyományos értelemben vett töltő fejet), de olyat amin 2 usb csatlakozó van, semmi más!
Létezik ilyen egyáltalán? -
válasz
Mr.Csizmás #154779 üzenetére
Köszi
-
Bicikli csengő 0,15$ + 0,03$ posta.
-
Druss
tag
GGMM termékek
GGMM E2 Portable Speaker Bluetooth Speaker európai raktár US $32.96
GGMM E5 Wireless Bluetooth Speaker európai raktár US $109.84
GGMM E5 Bluetooth Speaker Portable európai raktár US $66
GGMM M4 Wireless WiFi Speaker Portable európai raktár US $121.80
GGMM E3 Wireless Bluetooth Speaker európai raktár US $60.38
-
oszy
veterán
Ennek keresem az olcsóbb megfelelőjét.
-
HKorn
veterán
Soocas So White EX3 fogkefét használ valaki, ezt vagyinkább Seago SG-551-et rendeljem?
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mr.Csizmás #154779 üzenetére
Erre 34 napja várok...
-
Sziasztok! Elfogadható minőségű USB C -> 3.5 jack konvertert keresek. Milyet érdemes?
-
Czimby
addikt
Redmi 7 snatch ha van kedvetek csatlakozni.
Lehetne csinálni egy snatch topicot mit gondoltok?
-
bul07
nagyúr
válasz
powerwade #154772 üzenetére
Én barkácsolnák egy ehhez hasonlókat, föld felszínén meg vezetékkelnék, és nem muszáj 230V hozzájuk húzni hanem elég a 12V és akkor az eső se jelent veszélyt, a tápegység meg egy fedett helyen
Nem kell ilyen nagy akár 50cm magasakat is lehet -
powerwade
senior tag
válasz
Chris Kiki #154771 üzenetére
Kábeles is jó, abból ajánlott cucc? Akár itthoni beszerzés is jó privátban, ha értelmes áron van
-
powerwade
senior tag
Tesztelt esetleg itt valaki kis kerek, földbe szúrható/süllyeszthető, fém házas, 8-12 ledes napelemes lámpát? Most füvesítettem 200m2 és ki kéne dekorálni a sövény melletti szakaszokat
Lutrira nem szeretnék berendelni 20 darabot, úgyhogy ha esetleg van bevált márka akkor osszátok meg veleem, köszi
-
Ciccuka
veterán
-
zoltan6
addikt
válasz
PainKiller13 #154677 üzenetére
-
edk-
őstag
válasz
Mr.Csizmás #154763 üzenetére
Hétvégi váltáskor 1% felár van. Múlt pénteken még 325 lett volna.
-
Beni2360
félisten
válasz
bul07 #154759 üzenetére
Hát mit is mondjak? Egyelőre bezárom a boltot és kifele fogok árúlni.
340 forintos euró jöhet két-három héten belül. -
Beni2360
félisten
Szóval már itt tartunk
USD
Amerikai dollár 1 299,77 291,38 308,17 294,17 305,38 296,78 302,77 -
8
senior tag
[AliExpress Mobilapp]
FLOVEME Power Bank 20000mAh Portable Charging Poverbank Mobile Phone External Battery Charger Powerbank 20000 mAh for Xiaomi Mi$11.91 = 3.567.-Ft
mobilappból + 1.01/1 store kupon + 10/2 ali kupon
-
CHIPman
nagyúr
MicroSD kárgya, ezt szokták dicsérni. Vagy sincerity.
-
Imy
veterán
A gearbestes olcs microSD kártyáim kezdenek elfogyni. Nem azért, mert nem jók, hanem közben jött jópár eszköz, amibe felhasználtam.
Van most valahol valami jóáras 8-32Gb-is MicroSD kárgya? Nem ártana ha Class10 vagy UHS-1-et legalább tudná. -
-
GIJoe
addikt
akkor most, HK raktárból, gondolom nem érdemes rendelgetni...
-
XP NINJA
őstag
válasz
HornedReaper #154720 üzenetére
Ez a pb jó is? Sehol se találtam róla infókat, és pont kellene
-
Imy
veterán
válasz
Mr.Csizmás #154727 üzenetére
1996-tól 230V
-
Cyborg
őstag
válasz
Cyborg #154663 üzenetére
Na meghoztam a döntést BT headset ügyben, csak gondoltam megosztom.
Átolvastam pár(száz) reviewt, és Haylou lett végül.
A redmi airdotz nem érintős, meg többen írtak vmi hallható alapazajról, ami aztán "bemelegedés" után elmúlik, így az kiesett.
A qcy qs2-t dícséték, hangzásra, mindenre, ráadásul 800mah-s a töltődoboza, a Haylou GT1-esé csak 300mAh, de végül találtam egy felhasználót, akinek mindkettő van, és azt írta, hogy a GT1 jobb, szebben szól, és a fizikai mérete is kisebb, így végül én is a Haylou GT1-et választottam. -
MittuDomain_
őstag
válasz
Köszi, ezzel sokat spóroltál nekem!
Megállítottam két processing alatti rendelést, majd újra megrendeltem kuponnal, így összejött a kellő érték.
Annak, aki nem találja:
open app → coins & coupons → Coupon Exchange → Member-only Benefits, felülről a második.
Ugyanitt 10/69USD kupon 1000coin-ért, ha valaki értékesebbet szeretne venni. (Legutóbb az utóbbival vettem Yongnuo üveget Canonra, ajánlott termék és kupon.) -
Aidan85
aktív tag
válasz
GIJoe #154733 üzenetére
De most ruháról beszélünk, ami nem szintetikus, hanem pamut. Bocs de nem hiszek benne, hogy egy mosás nem hozza ki a pamutból, ha van benne valami. Egy fogkefénél még megértem az aggodalmakat, hiszen az nyálkahártyával is érintkezik, és műanyag. Ugyanarról a gyártósorrol jönnek le, mint a márkás EU-ba szánt társaik. De ennyi erővel ne vegyünk vezeték nélküli egeret se, vagy Xiaomi cipőt, meg még sorolhatnám.
-
Ixion77
addikt
válasz
Laca0 #154732 üzenetére
Nem kell annak drágának lennie: Berendelsz egy jobb márkától egyet Mo.-on valamely nagyobb webshopból, óvatosan kibontod, kipróbálod és ha nem működik visszaküldöd új állapotban.
Vagy akár besétálsz a boltba ahol vetted a laptopot és ha rendesek az eladók akkor segítenek kipróbálni. -
beci
őstag
válasz
Ezt a kupont hol kell megvenni?
-
Ixion77
addikt
válasz
Laca0 #154729 üzenetére
Úgy gondolom hogy igen, de szakértelmem ez ügyben korlátozott, ezért nem tudom biztosra. Feltételezem, hogy amíg az adat digitálisan utazik, addig az USB-C hub-okon (amelyeknek specifikáció szerint sorba fűzhetőknek kell lenniük) gond nélkül keresztülmegy. Az utolsó pedig (aminek van HDMI portja) átalakítja azt HDMI jellé. De lehet több helyen is probléma: pl. lehet, hogy a HDMI-nek van valami speciális protocol/reclock/backfeed/latency/etc. igénye, amit nem minden hub támogat/továbbít. Az meg különösen lehet, hogy a laptop egyszerűen nem küldi ki a monitor képét az USB-C-re, így se közvetlenül, se közvetve nem lehet monitort kötni rá.
Puding próbája az evés. -
-
UK/EU/AU/US konnektor adaptert tudtok ajánlani? Baseus-t nézegettem de nem bánnám ha 15$-nál olcsóbban is lenne.
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Mivel itt sok kütyümániás van, talán hamarabb kapok választ, mint máshol:
Notebook-ra kötött USB-C portbővítőre (usb, lan), amin van USB-C anya port is, köthetek-e USB-C <-> HDMI adaptert?
Tehát egymásba fűzhetők-e USB-C kiegészítők? -
Aidan85
aktív tag
válasz
GIJoe #154717 üzenetére
A holdast kérdezhetném én is tőled, de a szoptatós melltartókon nem 5-800 Ft-ot spórolnék, ami eddig kényelmes volt neki, és tudta használni is az 8 ezertől kezdődött az ára/darab. Közvetlenül pedig nem érintkezik a bimbóval és a körülötte lévő területtel, mivel ott mosható/egyszer használatos betét van használva, ugyanis kb ha csak a babára gondol folyik a tej.
-
HornedReaper
senior tag
Új hír: 2/10 USD Aliexpress kupont újra engedi vásárolni 200 Coin-ért az applikáció, nekem is adott
Ez a KUULAA
powerbank pedig még mindig egész jó áron kapható állítólag, nincs 9 USD, ebből is rendeltem egyet
[link] -
GIJoe
addikt
válasz
Aidan85 #154716 üzenetére
én inkább itthon néznék, most nem bántásképp, de spórolsz 500-800 Ftot, és ki tudja milyen
méreganyag szívódik be a ruhából, közvetlen az újszülött tápanyagforrásába, oké spóroljunk én rendszeres fillér b*szó vagyok de van amin nem érdemes, meg nőnek próba nélkül, áh, honnan jöttél a holdról ? -
fjudors
aktív tag
igen,a krém durva áron megy
de nem kell minden alkalommal azt használni
illetve, egészségpénztárral megoldhatólábnyom fogkő problémája miatt kezdjük el használni.igaz, most felváltva használja az oral-b 6000-el. amit csak az oral-b volt, gyakrabban kellett leszedetni.utána majd egy évig csak a mega volt használva, majd vegyesen
hogy miatt a hajlama változott, vagy az eszköz használt, ki tudja. megvételé után enni nem kér, az, hogy melyikhez van fej véve, mindegy. -
-
válasz
fjudors #154705 üzenetére
A hozzá való fogkrém áráról már ne is beszéljünk.... Elég drága mulatság lesz a fogmosás.
És persze ez nem olyan még, hogy elfogyott a fogkrém, lemegyek a sarki boltba és veszek.
Egyébként az ultrahangos fogkeféről annyi, hogy az elején istenítették az ultrahangos vesekő eltávolítást is. Aztán fejlődtek a röntgenek és meglátták milyen roncsolást visz végbe a beavatkozás helye körül. A fogröntgen vajon mennyire fejlett? Persze ez csak az én véleményem, semmi nem támasztja alá.
-
janakbacsi
őstag
válasz
Zsoleszhun #154696 üzenetére
Sajnos nekem oroszul adja be az oldalt nem angul ha rákattintok a linkedre.
-
Truman
senior tag
XIAOMI ATuMan LS-1 lézeres távolságmérő $11.88 kupon: BGATuManLS
-
fjudors
aktív tag
válasz
szabi__memo #154706 üzenetére
nem az a lényeg, hanem a minőségbiztosítás..egy ellenőrzött,eu vizsgálatokon megfelelt eszköz más, mint egy kinti piacos, az ottani előírásoknak semm megfelelő cucc
sok minden készül kinában , cakk nem mindegy, hogyan és miből...
hülye és ormótlan példa : lg/sony/samsung vs technica/stbvagy mondhatnám a kulacsot is..inkább a decathlonba veszem meg, mint kintről rendeljem
-
fjudors
aktív tag
válasz
Cyborg #154702 üzenetére
fogkefét nem veszek kínából.sokmindent veszek onnan, de nem mindent. ahogy, pl cumit, cumisüveget, stb sem
pl megasonex
egyszer kell megvenni.A komolyabb oral-b, stb gépekhez képest nem vészes.ami felháborító, hogy a sima fej közel annyiba kerül, mint az oral-b mozgó feje
-
Cyborg
őstag
válasz
DeFranco #154671 üzenetére
Én nem tudom, milyen mánia volt ez korábban, csak, hogy rendeltem egyet, és azt tapasztaltam, hogy jobban tisztít, nem vérzik az ínyem, stb. Ezt a zománc koptatást utána olvastam már, és szerintem van benne valami.
Oral-B Nekem is megvan mellette, de nem használom.
Végig próbáltam az összes sörtét, a cross action, meg a gyerek fej a legjobb, de valahogy nyomába se ér a seago nak. Bocsánat, az előző hsz-embe elfelejtettem beleírni, hogy szerintem, és, hogy Nekem sokkal jobban bevált a szónikus.fjudors
Linkelnél egy megközelítőleg elfogadható áru ultrahangos fogkefét? Jó lesz alis link is
Köszi szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest