Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nikon DSLR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
Zola007 #148619 üzenetére
Mondjuk speciel az én szememnek az IPS kellemesebb, természetesebb.
Az Amoled olyan mintha túltolták volna a színeket/kontrasztot.
Azzal meg nincs is gond, mert az a tulszaturalt borzalom az csak a parasztvakito default setting, at lehet allitani normalisra. Sokkal nagyobb baja az amoled kijelzonek, hogy kitoltesi tenyezovel szabalyoznak rajta fenyerot, igy kb. 75% alatti fenyeronel villog, minel kisebb a fenyero, annal jobban. Es este, a toksotet szobaban ahogy az minima fenyeron valahol 50-150 Hz korul villog bele a kepedbe (ne feledjuk, hogy ez nem CRT kijelzo foszforretege, ahol utanvilagitas is van, ez ha kialszik, akkor tenyleg kialszik), hat az nem eppen egy kellemes elmeny. En kb. 1 napig birtam a tabletemen, aztan gyorsan keritettem egy programot, amivel -a kepminoseg aran, de- eliminaln lehet a villogast. -
-
Ixion77
addikt
válasz
Donki Hóte #148697 üzenetére
A mérete szabványos, a 3V/3W már korántsem. Az enyém is azért használhatatlan, mert a tápja tönkrement, és nem lehet másikat kapni.
De nem is nagyon bánom, mert jópár aksimat tönkretett az évek során. -
válasz
Dluinet #148691 üzenetére
Erre megint csak azt tudom mondani (mint a gombokra), hogy tökéletes a tápja, teljesen szabványos 5.5x2.1 mm-es tápcsatlakozó van rajta, ez a világon a legelterjedtebb tápcsatlakozó.
Az autós tápcsatlakozója is ilyen, de ha nem adtak volna hozzá szivargyujtós tápcsatlakozót, akkor (szinte) bármelyik autós hűtőtáska tápcsatlakozójával működhetne.
Hihetetlen, hogy milyen légbőlkapott zöldségeket hordtok itt össze szegény töltő ellen
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Real_Necro #148664 üzenetére
8-10 éve használom, akkor 7k volt.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Donki Hóte #148685 üzenetére
Pl.: Powerex
Sokkal jobb építési minőség és nagyobb tudás, de ahogy most nézem már nincs egy árban a kettő. Anno az volt.
-
válasz
Silent77 #148690 üzenetére
Vakok között félszemű a király.
Az IPC-L akkor is durván túlárazott, nagyon sok hiányossága van, ráadásul sikerült olyan dugasztáppal tervezni, amit finoman szólva sem általános.
Eneloop, Ladda és más LSD akukhoz meg felesleges az ilyen töltő.
3000Ft-nál nem érne többet. -
válasz
Így van, megelőztél.
Liitokala nagyon jó töltő, de pont AA, AAA akkuknál gyengébb.
IPC-L mai napig egyik legjobb aa, aaa töltő. -
Attix70
aktív tag
válasz
Donki Hóte #148688 üzenetére
Ha kapacitást méretsz vele akkor teljesen feltölti, majd kisüti és újra feltölti. Ez nem elég frissítés gyanánt?
-
válasz
Zsoleszhun #148686 üzenetére
Van ilyen töltőm, nem tudja az IPC-1 legfontosabb feature-jét, nem tudja a frissítés üzemmódot, ami NiCD akkuk esetében fontos dolog.
Attix70: mint írtam, az nem egy bestbuy AA és AAA akkukhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Attix70
aktív tag
válasz
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Ez a liitokala lii 500 szerintem Bestbuy. Több mint egy éve nyúzom.
Szerk: van az már kettő és fél de ki számolja 😀
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Real_Necro #148684 üzenetére
Nekem van ilyen töltőm vagy 6 éve, semmi gondja a gombjainak. Elég határozottan kattannak, de működnek rendesen.
Az lehet, hogy a töltőáramot nem lehet akkunként állítani, sosem próbáltam, mert ha beteszek 4 egyforma kapacitású akkut, akkor úgyis egyforma áram kell nekik.
De ha van javaslatod olyan töltőre ami többet tud ennél és olcsóbb is, akkor írd be ide, ezért van a topik
SZERK:
Megnéztem, nem igaz, hogy csak egyféle árammal tud tölteni! Annyi korlátozás tényleg van, hogy az 1-es rekeszbe berakott akkuhoz beállított áramnál többel nem tudja tölteni a többi akkut, de kissebbel igen! Tehát az 1-es rekeszbe kelltenni a legnagyobb árammal töltendő akkut, utána többi rekeszbe rakott akkuk esetében ugyanakkora, vagy kisebb áramot be tudsz állítani
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz
Donki Hóte #148683 üzenetére
Rettentően szar minőségű a gombja, akkuk töltőáramát nem lehet akkunként beállítani, a legkisebbel tölti a többit is... vannak ennél már komolyabb és olcsóbb töltők.
-
válasz
Real_Necro #148664 üzenetére
Ez miért idejétmúlt technika AA és AAA akkuk töltéséhez?
-
mirci18
addikt
válasz
erdey_a #148677 üzenetére
Értem.
Gratulálok kolosszális megállapítás.
Rover autóból jelenleg kevés fut Magyarországon így ezt emlegetni annyi értelme van mint egy Ferrarit.
Chevrolet márkaszervíz és kereskedés van ezért ez megint egy hibás elgondolás.
Hivatalos márkaszírvíz nagyon sok cégnek van Magyarországon ha kedved van használd őket.
Ám a legtöbbször csak lehúznak jó pénzért téged.
Alkatrészt megint tudsz találni bármikor autós boltok vagy a net segítségével. -
szimi57
őstag
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz
bul07 #148606 üzenetére
Ugyanez van a Huaweinél.
Szerintem semmi gond nincs vele.
Nyilván ahol tudnak spórolnak de a postás megoldás még mindíg élhetőbb mint szervizeltetni és utazgatni szervizekbe.Egyébként minden márka ugyanezt csinálja.
Amíg fontos az ember sorban állnak előtte.
Mikor már biztos helyen érzi magát már tojik rá. -
HornedReaper
senior tag
válasz
fradi81 #148666 üzenetére
Aliexpress mobilappban a free shipping felirat felett, az ár alatt vannak a termékeknél igényelhető kuponok.
Webes nézet most nincs előttem, de ott is az ár alatt nem sokkal lehet Select Coupont, Seller Coupont igényelni.
A kuponokat fizetéskor az Ali automatikusan alkalmazza (ezesetben az ár miatt 2db ROCK Zircon fülest szükséges egyszerre vásárolni).
Ja, és ez flash sale, lehet Nálad először a termék képére kell bökni, hogy bejöjjön a termék oldala.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz
szimi57 #148667 üzenetére
Az e-inkes Xiaominél jobb látószögű típust nem találsz: olyan, mintha papírra lennének nyomtatva az értékek. Pontos is, és bár nem USB-s, de egy évig elketyeg egy CR2032-ről.
-
szimi57
őstag
Sziasztok, ismertek olyan bevált belső hőmérséklet, páratartalom mérőt, ami USB-ről kapja az áramot? Sajnos, ami nekem jött csak egy lehetetlen szögből olvasható, használhatatlan.
-
fradi81
veterán
válasz
HornedReaper #148630 üzenetére
Ja és ezek a kuponok hol is vannak?
-
pook20
aktív tag
Sziasztok!
Lézeres távolság merobol van most best buy vagy esetleg kuponozhato / pontozhato típus?
Válaszokat előre is köszönöm szépen!
-
Real_Necro
veterán
válasz
macilaci78 #148639 üzenetére
Idejétmúlt technika... túlárazva.
-
fradi81
veterán
válasz
Ez kb hol lehet egy xiaomi hybrid dual drivers-hez képest?
-
Alarikman
senior tag
Üdv. Több csomagot is rendeltem, de mintha mind megállt volna és semmi változás. Annyi, hogy shipped. Lehet valami ünnep van megint vagy csak túl vannak terhelve? Valaki járt így?
-
GIJoe
addikt
Integral 256GB USB 3.0 Flash Drive - 23£ postával kupon:EGG10 (-10%)
-
Teplic
tag
válasz
2/15 alis select kupon merre?
-
petipetya
nagyúr
Ha láttatok pilóta napszemüveget kis lencsékkel (max. 50x40), akkor ne tartsátok magatokban. Mindegyik batár nagy, főleg a Xiaomi-é.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
pn4hvq #148642 üzenetére
Köszi.
Közben nézegettem és végülis komolyabbra tettem le a voksom. Vagyis kettőre és majd a feleségem is véleményezi, aztán abból tudni fogom,hogy mit akarok.
Végül úgy közelítettem meg,hogy megnéztem az amazonon, hogy mit ajánlanak, majd azt feleannyiért megkerestem Aliexpressen.
Ez a sima fajta. De kicsit izgat, hogy nem-e kéne a fényképezős 3G-s verzió. Az több lehetőséget ad, pl távoli fotó készítés. Viszont biztos gyengébb lesz akkuidőben.
-
Skillet
addikt
válasz
macilaci78 #148639 üzenetére
Ennyit biztosan nem költenék rá. Amennyi elemet mi használunk, sosem jönne vissza az ára. A lii 500 még határeset. 5e Ft. Bár azt is jó lenne kifogni akciósan.
Majd lesem a fórumot, hátha. -
pn4hvq
senior tag
válasz
V.Stryker #148641 üzenetére
Kinézetre ugyanilyen, csak nem OLED, hanem LCD kijelzős.
Q50-re keress rá, ha ugyanilyet szeretnél. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van valami tapasztalat gyerek okosórával kapcsolatban? 3G-s, hívható, gps-es, applikációal követhető gyerekfelógyeletre is alkalmas motyót keresnék. Talált valaki használhatót?
-
Skillet
addikt
Vettem AA és AAA LADDA akkukat, köszönöm az ajánlást. Viszont... milyen töltőt ajánlanátok hozzá?
Jó lenne, ha tudna kisütés funkciót is?
Van valami régi (10 éves?) Energizer töltő itthon (energizer compact charger 12h), de ez kisütést nem tud.
Ezen felül egy liitokala lii-100 is van, de ez sem tud kisütést, illetve csak egy aksit tud kezelni egyszerre.
Jó lesz az energizer, vagy tudtok valamit ajánlani Kínából? -
mobilizmo
addikt
Múltkor volt szó a Digoo DG-TH8380 időjárás állomásról. Jelentem megérkezett, beüzemeltem. Aki a minőséggel kapcsolatban fikázott nincs igaza. Teljesen rendben van, a képernyő olvashatósága is jó, 45°-ban még jól olvasható (nem igazán értettem aki emiatt problémázott, szemből kell nézni). Érintőképernyő is jó, meglepetésemre a legalább 5 éve beszerzett Silvercrest (LIDL) kültérijének jelét is veszi. Én egyetlen dologban csalódtam kissé, az órája sima nem szinkronizálós.
-
HornedReaper
senior tag
Egyik legjobb agybadugós füles (headset) jó áron!
Ár/érték arányban nem találsz jobbat, ha valódi mélyhangokat szeretnél!
Anyaghasználat kiváló, nagyon jól a fülbe simul.
ROCK Zircon Stereo Earphone 3.5mm In Ear Earphones with Microphone
15.98 USD 2 darab esetén a 2/10 Seller és 2/15 Select coupon-nal együtt
link[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Április 10 -én adtam le egy rendelést Bang Good -on, ki is fizettem, azóta"Order Processing" státuszban van.
Vhogy fel lehet venni a kapcsolatot az eladóval, hogy mégis mi van ilyenkor? -
HoTaZo
addikt
Erre valami ötlet?
-
tobias40
veterán
Beírom ide is hátha...
"Aliexpress-re nem tudtok "általános" kupont ami mindenre jó?
"
Köszi előre is!
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Zola007 #148619 üzenetére
Megszokás is, persze, bár pont Samsungokon választhatóak profilok, melyek közt van teljesen színhű is (míg az "automatikus" profil valóban túlzóan kontasztos és telített). Én azonban nem színhűséget várok a telefontól, nekem tetszik az automatikus is, és az IPS-es kijelzőjű telefonokat érzem fakónak. Másrészt az always-on is olyan feature, amiről nem mondanék már le.
De mindegy, a lényeg, h valóban egyéni preferencia - és bul07 egyértelműen leírta, h ez fontos szempont számára.
-
mazsi
senior tag
válasz
bul07 #148606 üzenetére
Két-három kínai telefon kijön a Samsung árából, a TeleMax pedig minden csak nem garancia.
Keress rá a nevükre, tömegesen jönnek szembe történetek ahol szarabb állapotban érkeztek vissza a telefonok "javítás", vagy bevizsgálás után. Katasztrófa az a cég, és már régiós szinten tolják a szerződéseket dömpingáron.
Jobb elfogadni hogy a legtöbb gyártónak a fizetés pillanatáig fontos a termék, vagy az ügyfél. Utána szinte mindig nyűglődés megy. Pereskedtem, jelentgettem jó 8-10 évig, de már nem akarok több ősz hajszálat emiatt pedig meg is lehet ebből élni -
tahepa
senior tag
válasz
sopruk #148609 üzenetére
Én egy ilyet használok egy jó ideje..igaz én még az Aliról rendeltem..a linken hazai forgalmazótól , garanciával és viszonylag gyorsan (2-3 nap) lehet beszerezni...persze nem 5000 ft alatt.
[link]
( nálam nem jelentkezett az a hiba amit az egyik hozzászóló jelzett )[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
válasz
sopruk #148609 üzenetére
Ezt használom lassan egy éve, igaz nem 1000 ft, de nem is annyit ér. Anyaghasználat, összeszerelési minőség is tökéletes, plusz még jól is néz ki. Volt már 4 szelfibotom mire ezt megvettem, aztán repült is a kukába a többi.
-
gixxergabi
senior tag
Alis 10/3$ kupont tud vki?
-
sopruk
senior tag
Selfie botot keresve ezt a gocomma-t találtam a topicban ajánlottként.
Akinek már van vele tapasztalata, jó minőségű anyagból készült? Nem megy hamar tönkre a használatban?
Ha láttok rá kupont az ünnepek alatt, vagy hasonló árban ajánlottat (PayPal-os fizetéssel), előre is köszönöm!Igazából a Huawei Honor AF15 tetszene, de 5000-ért drágállom...
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
-
fcbarca
őstag
sziasztok, nincs valami kupon erre a xiaomi kekfenyszuros szemuvegre? [link]
-
bul07
nagyúr
válasz
mirci18 #148603 üzenetére
Nekem egy kikötésem van telefonnal kapcsoltban Super AMOLED kijelző
És ezt olcsóbb kategóriában, 100e alatt szinte csak a Samsung nyújtja
És két három évente cserélek, így kifizetem a magyar garanciás felárat, mert nekem kell a 2év garancia
Nem vagyok olyan gazdag hogy csak úgy fél évente vegyem a "garancia nélküli" telefonokat(#148604) erdey_a
Samsung pont a support téren lépet vissza nagyon sokat, ki lehet jelenteni hogy a kő korszakba
Régen mi volt, volt háznál javítás felső kategóriás telefonok esetén, majd ezt ez kivezették, maradt a futáros gyors javítós
Erre törölték a futáros javítást is (ha nem változott azóta a plusz garancia vásárlást is törölték minden termék esetén)
Vidd be az ország pár postájára és úgy add fel nekik a telefont, hát kösz, postára bízni ilyet
Vagy vidd be egy szervizbe(nekem ez 65Km móka)Tehát én nem csodálkozok ha egyre kevesebben vesznek Samsungot
-
mirci18
addikt
-
RedCactus
senior tag
válasz
GIJoe #148596 üzenetére
Én nem is a telefon miatt aggódnék hanem azon, hogy ennek az "ULEFONE Official Store"-nak, 0,00%-os értékelése van a február 12.-ei megnyitás óta.
-
Zola007
veterán
válasz
Mr.Csizmás #148599 üzenetére
Ha kapsz egyet ingyen, akkor nekem adhatod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel