-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Pér éve vettem az ebay-en ilyen öntapadós kábelvezetőt.. olyan, mint egy kis puffancs, csak a kozepébe be lehet tenni a kábelt. Ilyen asztal szélére ragasztható, hgoy a töltő kábelt pl beletedd és a csatlakozónál lentebb ne csússzon le. Az a helyzet,hogy nem találom már, a nevére se emlékszem. Valakinek nem rémlik?
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #38654 üzenetére
Köszönöm. Ez az.
Amúgy androidos telefonhoz valami univerzális, kulturált, dokkolót találtatok?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Ezekre hogy lehet rákeresni, milyen kulcsszóval?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Ma megjött egy olyan csomagom, amin 2016.01.07-i China Post pecsét van. (a cuccot 12.26-án rendeltem)
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Tudnátok segíteni egy olyan kábel megtalálásában, ami fülhallgató kábel hosszabbító, 1m-es... ilyen jack male -female, DE 4 pólusú, mikrofonos fülhallgatóhoz való.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Ha ilyen 40-50 dollár körüli cuccot rendelek akkor azt hogy küldik összegileg? mit írnak rá? Csak, hogy mennyi az esélye, hogy ráb.ssz.k az áfa-t?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm az infókat. Akkor már csak meg kell keresnem hol a legolcsóbb.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Van valakinek tapasztalata aliexpresses ssd-vel? Jóóóóó tapasztalata
Kéne valami 32gb-os, 2.5 colos valami...
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Rendelnék eredeti xiaomi usb led lámpát. Van javasolt eladó hozzá? Látom hamisítvány is van belőle bőven. Aliexpress-t szoktam preferálni.
Illetve kellene akció kamerához konzol csomag, egy két ragasztós aljzat, derékszögű könyök, stb. Találkoztatok ilyennel?
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
Látom volt szó töltőkről. Van asztaliból ilyen 4 kimenet körüli megbízható, aminek van 1A és 2A-es kimenete is?
Viszonylag nem olcsó eszközöket töltenénk vele, így jó lenne egy normális fajta.
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Nektek is késnek a csomagok most? Január 4 -i rendelések még nem jöttek meg. Gearbest, aliexpress, semmi.
Viszont 10 napja rendeltem valamit aliexpressről, ami nemzetközi ajánlottként lett feladva és már megjött.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Valaki tudja, hogy milyen néven lehet alufelni közepére ilyen kerek emblémás bigyót rendelni? Magyarul felnikupak vagy mi.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van olyan microSD, ami normális sebességű és megbízható típus kínából?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Tudtok kínából rendelhető ilyen gyurma/zselé izét, amivel pl. a billentyűzetből és ilyen egyéb kényes helyről a koszt ki lehet szedni? Ilyen gyurma szerű izé, bele kell nyomkodni, a kosz beleragad és egybe kijön. Egy idő után kiszárad vagy tele lesz kosszal és akkor ki lehet dobni.
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz sambenez #109258 üzenetére
Ide a bökőt, hogy ha próbából 50embernek átcimkézett full hd tv-t adnának 4k felirattal, akkor nem lenne 5 ember, aki észrevenné a turpisságot. A többi ajnározná eszetlenül.
Nem is értem milyen 4k-ról beszélünk, mikor bármely tv szolgáltató 200 csatornájából 15kb még csak full hd. Mit nézel rajta? azt a 10 filmet ami eddig kijött 4k-ba?Mondjuk átlagba itt a max 120cm átmérőjű tvkről beszélek, ami átlagosan előfordul a háztartások nagy részében.
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Zoli-bácsi #113472 üzenetére
Most hogy látom, most már én is. Alternatív, barkácsolni való töltőt drágábban kapsz itthon.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van valami ajánlott olcsó 8GB-os, Class10-es micro SD? Aliexpressről vagy ebayről lenne érdekes. Gearbest is játszik akár mondjuk.
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
Ha valakit izgat polarizált napszemüveg, akkor ezt tudom ajánlani.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
ALiról tudtok ajánlani valami matracfefújó pumpát, ami megy EU-s 230-ról és szivargyújtóról is?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Van valami ajánlott ilyen három lábú telefontartó, amibe 5" körüli telefon is simán belefér? Ilyen asztalra, magunkat videózni féle.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok, a kínai - EU dugalj adapterek csak passzív elemek vagy van bennük valami elektronika? Arra gondolok, hogy a kínai dugót levághatom és szerelhetek elvileg helyette egy EU szabványos dugaljt, ami jó a honi konnektorokba?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Ilyen Morui power bank- ot lehet rendelni? Kábellel együtt is olcsóbb 3 dollárral, mint egy Baseus.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Milyen bluetooth hangszórót javasoltok Aliexpresszről, ami jól szól, elég nagy... pl. teraszra ki lehet rakni vagy nappaliba átlagos zenehallgatásra úgy ahogy megfelel?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki rendelt már ilyesmi töltőt? Jó lehet?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Mindenkinek köszönöm az ajánlásokat. Átnézem őket, eddig a Baseus szimpi.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Kéne rendelnem két ilyen Honor Band 4-et. Darabonként 31 dollár. Valahogy kikerülhető a vámolás vagy más áruházból hasonló áron, európai raktárból meg lehet rendelni? Esetleg kupon hozzá valakinél?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Tudom, hogy ezerszer volt, de kicsit térjünk vissza rá. Szóval már 22 eurótól meg kell fizetni az áfát az eu-n kívüli cuccokra, de vámot nem. Visztont ha az áfa 10 eurónál kevesebb lenne, akkor nem kell fizetni semmit, úgy jön, mintha 22 eurónál olcsóbb lenne?
Pl. rendelek valamit 30 euróért, ami durván 10k. 10k-nak az áfája 2700 forint lenne, ami kevesebb, mint 10 euró. Tehát erre a csomagra nekem semmit nem kell fizetnem. Se áfa, se vám, se kezelési ktg. Jól értem?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Hát ez csodás, de végülis logikus lépés a részükről, hogy azt szivatják, aki rendelt. Egyébként én sem mondom, hogy korrekt, mert pl. a posta rengeteget szívhat ilyen 1 dolláros vackokkal és szerintem ők ezen egy fillért nem keresnek, csak melójuk van vele. Nem mintha sajnálmán őket, mert kb. 200 évvel vannak elmaradva, gyűlölöm az egészet, hogy még a sorszámhúzáshoz is sorba kell állni.... na, elkalandoztam. Megyek rendelek pár fóliát a telefonra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest