- LG LCD és LED TV-k
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
tillatrilla #147746 üzenetére
Nekem exprorer 10-es van, de asszem 55 ös nagytesója is épp így néz ki, csak a felülete bordázott. Elvileg az 55ös több készülék együttes rácsatlakozását engedi, ennyi a kettő között a difi, de konkrétan a 10es is tudja 2 készülékkel biztosan!
-
w.miki
veterán
válasz
Saccco #147747 üzenetére
Én Innen vettem.
3.48 usd 32gb, árban a 64-es is jobb. De akkor lehet áttérek a Samukra inkább -
Janaboy
veterán
válasz
diablo1984 #147745 üzenetére
Teljesen egyetértek. Plantronics full jó.
-
tillatrilla
senior tag
válasz
diablo1984 #147745 üzenetére
Típust esetleg tudsz mondani?
-
diablo1984
veterán
válasz
tillatrilla #147742 üzenetére
Én kínából rendeltem 4 féle headsetet, a párszázastól a párezresig, de nekem mégis a magyarban forgalmazott Platronics exprorer jött be, a kínaiaknak az volt a legnagyobb baja, hogy egy zajosabb közegben(autó, iroda, ahol más is létezik) egyszerűen halk volt. Ez a Platronics cucc 5 ezres kategória, de jó. Kínából lett volna még ezer fajta, de egy rakat lóvét ki lehetett volna dobni még az ablakon, de akkor sem biztos, hogy jó az eredmény a végére. A kollégámnak volt ilyen, kipróbáltam és inkább vettem egyet!
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Mobilhoz keresnék BT headsetet,olyat,amit megelégedéssel használtok,és olcsó. Jabra,és társai kilőve.... ali,ebay,GB lehet. A mostani Baseus A01 az utolsókat rúgja. A hangszóró felett lévő kapcsolót nagyon rossz helyre tették,ráadásul apró is.Na ilyen fajta többet nem kéne. Olyan lenne jó,amin a bekapcsolás egy nyomógomb hosszan nyomásával működik. Kép a mostaniról alul. Fülkampót nem használok,nekem hibátlan a beledugós,de gondolom mindkettőt adnak hozzá.Köszönöm előre is!!
-
spileraaa
senior tag
Rolton rádiót milyen elemel szabad használni?
pl ezzel szabad 1PCS NCR18650B 3.7V 3400mAh Protected Rechargeable Lithium Battery
-
zeon.hu
nagyúr
Sincerity-től Evo megrendelve, kösz mindenkinek!
-
Ixion77
addikt
válasz
zeon.hu #147728 üzenetére
Nekem minap érkezett meg a 256-os Samsung MicroSd innen. Meglehetősen eredetinek tűnik, Samsung hologrammos kaparós matricával ellátva. Írás és olvasás egyaránt 40Mbps körül (az olvasóm sebessége limitálja). H2testw teljes teleírás és ellenőrzés szerint hibátlan, és a kapacitás is valós. A 32 megás $5. A hétvégén $4.2 volt.
-
spileraaa
senior tag
válasz
w.miki #147676 üzenetére
a sötét folyosónál az a gond hogy néha akkor is kapcsolunk villanyt ha borús idő van pl
na de ilyenkor ez nem kapcsol fel én úgy vettem eszre
vagyis jelenleg nem igazan találom a helyet ha nem is kuka lesz de tovább adok rajtafőleg amiatt is hogy 10 perc használat után szerintem nem normális hogy nagyon meleg volt a foglalat
-
-
dugesz77
őstag
-
Zoli-bácsi
senior tag
-
zeon.hu
nagyúr
32 GB-os micro SD kártyából mi most az ajánlott?
Vadkamerába lenne.
(Persze a szokásos eladótól) -
Teplic
tag
Banggoodon csak akkor van értelme vitát nyitni, ha van csomagbiztosításod.
Ezt most tudtam meg. Másodszor is megerősítették. Ha értékesebbet rendeltek, lehet ajánlatosabb biztosítást kötni."We regret to inform you that we are unable to arrange a replacement or a refund since the order doesn't have shipping insurance.We advise you to buy shipping insurance next time.
You can view more details about the shipping insurance at the following link:
https://www.banggood.com/Search_hl69_at648
We hope for your understanding."
-
Ghard
őstag
válasz
PainKiller13 #147721 üzenetére
-
fujifilm1
senior tag
válasz
Donki Hóte #147693 üzenetére
A turbo gombot használod? mert szerintem akkor már egész jól szív
-
fujifilm1
senior tag
válasz
Donki Hóte #147693 üzenetére
Sziasztok ,
Nekem nagyon tetszik ez a kis porszívó.
ahogy mondod ez nem váltja ki a rendes porszívót mert ahhoz azért gyenge de az akkumulátorosok között ez 70 $-ért szerintem meglepően jó.nekem töltés közben csak három led villog a töltöttségnek megfelelően a negyedik sötét .
A két kiegészítő fej nekem hozzávaló de elég lazán illeszkedik szerintem rengeteg falsch levegőt szív az illesztéseknél.
Anyukámnak is vettem egyet és nagyon tetszik neki is simán tudja kezelni pedig idős .
A forgó fejről én a vásárláskor nem tudtam, ha tudtam volna akkor még nyugodtabban rendelem meg...
és be is vált a forgó fej. szépen felszedi a cipőtalpakrol szóródó apró kavicsokat homokot estébé.nem tűnik gyengének szerintem jólnézki kicsi könnyű és nagyon halk
én csak ajánlani tudom ilyen áron. -
Atomgeszi
nagyúr
Hali
Ali-s nagy értékű kupon van most?
-
XP NINJA
őstag
A régi Blitzwolf BW-LT3 lámpám kezdi feladni a harcot. Autószereléshez keresek hasonló kis mágneses akksis lámpát. Tudtok valamit ajánlani?
-
Ghard
őstag
Huawei Honor Band 4 $25
Dhonor4 -
vince
őstag
válasz
Ghard #147708 üzenetére
+ (#147705) xcvbxcvb
Amit leírtatok, önmagában igaz, csak a jelen szálhoz semmi köze. Valamiért azt gyanítom, hogy az Aliexpressről (vagy bármely random kínai webshopból) rendelt, a kőolajhoz bármennyire is kötődő alapanyagú áru nem tankerben, folyékony állapotban érkezik a kontinensünkre
-
kmarci25
veterán
válasz
Ronyman #147707 üzenetére
Magával a lejátszóval kapcsolatban ebben a topikban nézz körül (pl. kezdd az összefoglalóval): Amlogic S905
-
zeon.hu
nagyúr
Fotókróm olvasószemüveg, kuponnal 10$ volt.
Kb fél perc alatt sötétedik: -
Ronyman
aktív tag
Ez a médialejátszó mennyire jó vétel? [link]
Jelenleg a 4Gb - 64Gb verziót néztem ki 48.42 +3.79 lesz a szállítás, de újként van még 3$-os kuponom.
Milyen egyéb költségeim lennének?
Bocs 1. rendelésem lenne és még tájékozatlan vagyok a témában, de az összefoglalóban lévő 2016-vámhatárok link nem működik, így segítséget kérnék ez ügyben... -
JoinR
őstag
Valakinek van bevált kerékpárhoz vagy motorhoz használható GPS trackere? Elég sok típust látok, de nem tudom mitől lesz jobb egyik a másiknál.
-
Breaker
tag
válasz
HornedReaper #147699 üzenetére
Nekem is.. Kifejezetten azok kesnek amik Taiwanbol indultak. A kinaiak megjonnek a szokasos 1 honapon belul de a TW az mar 45 napja nincs sehol. IC-ket rendeltem jopenzert.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest