Hirdetés
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
Sziasztok. Az elm327-es autodiagnosztikai kütyü Kínából rendelve sèrt bármi fèle törvènyt?
-
diablo1984
veterán
válasz macilaci78 #145505 üzenetére
meg kb 20 cm-re van a fókuszpontja, bár nem tudom mit kell felvenni, de gondolom ezen a távon kívül van!
-
diablo1984
veterán
válasz tillatrilla #147742 üzenetére
Én kínából rendeltem 4 féle headsetet, a párszázastól a párezresig, de nekem mégis a magyarban forgalmazott Platronics exprorer jött be, a kínaiaknak az volt a legnagyobb baja, hogy egy zajosabb közegben(autó, iroda, ahol más is létezik) egyszerűen halk volt. Ez a Platronics cucc 5 ezres kategória, de jó. Kínából lett volna még ezer fajta, de egy rakat lóvét ki lehetett volna dobni még az ablakon, de akkor sem biztos, hogy jó az eredmény a végére. A kollégámnak volt ilyen, kipróbáltam és inkább vettem egyet!
-
diablo1984
veterán
válasz tillatrilla #147746 üzenetére
Nekem exprorer 10-es van, de asszem 55 ös nagytesója is épp így néz ki, csak a felülete bordázott. Elvileg az 55ös több készülék együttes rácsatlakozását engedi, ennyi a kettő között a difi, de konkrétan a 10es is tudja 2 készülékkel biztosan!
-
diablo1984
veterán
hol lehet dispute-ot indítani ebay-en?
-
diablo1984
veterán
válasz diablo1984 #151122 üzenetére
tegnapig kellett volna megérkeznie egy több mint 60 napja még márciusban rendelt cuccnak, de még a more actions-nál nem tudok reklamálni, mert nincs olyan menüpont! Lesz, vagy fújhatom?
-
diablo1984
veterán
válasz betyarr #151124 üzenetére
legkésőbb tegnap kellett volna megérkeznie a márciusban rendelt cuccnak, ami a rendelés után 5 perccel már shipping státuszban volt! Most meg a more action-snál nincs semmi csak a contact seller és az eladó többi temékei+mentsem az eladót.... Reklamáció semmi. Veszettül idegesít a dolog, mert piszok hosszú pontázási időt adott magának...
-
diablo1984
veterán
-
diablo1984
veterán
válasz nimfas #151133 üzenetére
nekem ami nem jött meg max 1 hónap alatt, az sosem jött meg! Az alinál egyszerűbb a dispute, itt várok holnapig és utána írok az ebaynek, az eladónak már írtam, de az úgyis ott csesz át ahol akar, ha nincs dispute, én is szoptam már be, hogy újraküldést ajánlott és zárjam a dispute-ot, zártam és sosem hallottam róla.....
Alinál egyszerű, pár óra alatt elbírálják és vi8sszafizetésre kötelezik! -
diablo1984
veterán
válasz fjudors #151141 üzenetére
Már most délután tudtam, az eladó is írt, hogy visszafizeti a lóvét, mert már rég meg kellett hogy érkezzen, vagy elveszett. Írta, hogy ha mégis megérkezik, akkor írjak neki, illetve, ha szükség van egy ilyenre, akkor tud küldeni. Korrektnek tűnik a hozzáállása, nem az újraküldést erőlteti, ami sosem érkezne meg. Az ebay 4 napot adott a válaszra az eladó részéről.
-
diablo1984
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen SSD-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- XPEnology
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest