Hirdetés
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz bexinho23 #120670 üzenetére
Én igazából soha nem értettem ezt a biztosított szállítást, hogy mire jó. Én ilyent még soha nem fizettem, és rengeteg ingyen postás köüvetés nélküli rendelésem volt már. Nyilván épelméjűnek tartom magam, tehát értelemszerűen paypallal fizetek, de eddig még mindig vagy újraküldték ami nem érkezett meg, vagy visszafizették. Paypalhoz még emiatt nem kellett fordulnom, de ha esetleg mégis szívózna a GB akkor második lehetőségnek az is ott van.
Tud valaki valami értelmes indokot mondani hogy az a biztosítás amúgy mire jó?Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Baldur's Gate 3
- Gurulunk, WAZE?!
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Ukrajnai háború
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az NVIDIA szerint Trump kormánya alatt is folytatódik a globális együttműködés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6, I7-9850H, 32GB, 1TB SSD, Nvidia Quadro T2000 4GB VGA, 15,6" FHD IPS, WIN10Pro
- Tervező/gamer PC: DELL Optiplex 3080 SFF:i5 10500,64GB,1TB,HDMI,4xmDP,8xUSB,DVD-RW,Quadro T1000
- Kis tervező/gamer PC: DELL Optiplex 3080 SFF:i5 10500,32GB,512GB,HDMI,4xmDP,8xUSB,DVD-RW,nVidia T600
- Zalman S4 plexi oldalu alsó tápos RGB-s ház!
- Minőségi 80 gold 750w-os moduláris Gigabyte tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest