Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

válasz #85552128 #55 üzenetére

Hát akkor ez egy MMO lesz inkább, akárhogy is akarják szépíteni a dolgot. Kár, mert amúgy maga a világ szépen néz ki a videón, és az egész játék tök király lehetne, ha szabadon fedezhetnéd fel ezt az ismeretlen tájat. Kitapasztalni az ellenfelek gyengéit, majd a megfelelő felszereléssel lenyomni őket, nekem ez számít jó játéknak. Mint például a The Witcher 3-ban, ahol eleinte még vigyázni kell, kibe kötsz bele, de később szinte bármit le tudsz nyomni, ha nem tetszik a pofája, lehet akármilyen rusnya nagy dög.

Akkor köszi szépen, BioWare, megspóroltatok nekem 20 lepedőt. :)

• Vistaboy

veterán

A grafika szép, minden más tekintetben eddig nem vagyok lenyűgözve. Meglátjuk, mi sül ki belőle. Az interjúban elmondták a készítők, hogy egyedül is lehet majd játszani, csak úgy nagyobb lesz a kihívás. Eddig ok, nincs bajom a kihívással. Viszont a tény, miszerint négy különféle páncél közül kell választani, melyek kísértetiesen hasonlítanak a mai multis FPS játékok osztályaira, előrevetíti a lehetőséget, hogy mégiscsak a csapatmunkára (online kooperatív küldik) lesz kihegyezve a játék, nem pedig egyjátékos sztorira.

De ne legyen igazam. Bár ehhez az kellene, hogy ne csak a páncélok festését., hanem a tulajdonságait is lehessen változtatni (fejleszteni). Az egyáltalán nem érdekel, hogy hupilila vagy csillámpóni-rózsaszín, a lényeg, hogy milyen statjai vannak és jobbak-e, mint a jelenlegi. Persze ha át lehet később festeni, az jó dolog, de ennyiben ne merüljön ki a használhatósága, hogy jól néz ki.

Majd meglátjuk.

Új hozzászólás Aktív témák