- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Most jött ki egy új Blazblue cucc, abban vannak ilyesmik...
-
Wesder
titán
Carl18
Azt te csak hiszed... -
carl18
addikt
Nekem az ilyen crossover nem jön túl, nem hogy összerak külön univerzumokat. Frieza egy lézerrel másvilágra nyomná narutot. A Dragon ballban az erők elég durván elszáltak, a naruto is erősödnek valamennyit, de ott inkább a technikákon van a lényeg, van saját képeségeken. Mangekyou Sharingan stb
-
Jigoku
tag
Fairy Tail szerintem nem lesz benne. A játék címe Jump Force, szóval valószínűleg csak olyan mangákkal lehet számolni, amik a Shounen Jump-ban futnak/futottak. A Naruto, One Piece, Dragonball és DN ilyenek, de a Fairy Tail a "rivális" Shounen Magazine-ban jelent meg.
Btw nem tűnik rossznak, bár ez a 3D grafika nekem se tetszik túlzottan.
-
KaitouP
nagyúr
Ultra gáz ez a játék ezzel a 3D animációval.
-
Monoton
tag
Kicsit hosszabb videó:
youtube -
Monoton
tag
E3 eddigi legnagyobb meglepetése számomra. Végre összecsaphat Son Goku és Naruto
A grafika nekem se tetszett így elsőre, a rajzolt anime stílus sokkal jobban adná a hangulatot.
-
Wesder
titán
Nagyon adta, instant buy
-
.LnB
titán
Tegnap lesokkoltam attól a trailer-től. A legnagyobb wtf volt az eddigi E3-on. Szerencsére a gameplay trailer beszédesebb. Azt látva, kell a francnak ez. Mint egy gagyi mod, olyan. Anno Queke 3 engine-nel készültek hasonlóak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Bandai Namco egy teljesen új verekedős játékot mutatott be, amelyben olyan karakterek tűnnek majd fel, mint például Naruto, vagy Son-Goku.
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest