Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
Az Avengers játékra nagyon kíáncsi vagyok, szerintem óriási potenciál van a franchise-ban.
Választható karakterrel játszható sztori, különböző képességek, coop, PvP, mindent el tudnék képzelni. Aztán gondolom belelóg a kezem a bilibe, de reménykedem. -
Bad Pritt
félisten
10 milliónál többnek tűnik pár PC-s fafej (ennyit adtak el az Uncharted 4-ből)? Még LnB is vett inkább konzolt, pedig évekig fikázta ezt a generációt, de csak beadta a derekát, aztán most a földről szedi fel a haját kalandozás közben.
A játékosvilág legnagyobb hülyeségének gondolom a platformfétisizmust, a legjobb gamer élményektől fosztod meg így magad. Szvsz.
-
Fred23
nagyúr
Nem tudom, miért nem adják pc-re az Unchartedet, és abban sem vagyok biztos, hogy ez kifizetődő nekik; rengeteg örök pécés van. Nem tudom, hány százalékuk befolyásolható, aki hajlandó akár konzolt is venni egy sorozatért, de többnek tűnik az elszalasztott számítógépes játékosok tömege. Rengetegen boldogan fizettek volna ezért a játékért, de csakis pc-n! Én soha, semmilyen játékért nem fogok konzolt venni. Vagy pc, vagy ha az nem működhet majd valamiért, akkor többet fogok kerékpározni, és régi játékokkal játszani.
-
Fred23
nagyúr
Engem csak a Shadow of the Tomb Raider érdekel tőlük, de az nagyon.
-
Garrick
csendes tag
Egy FF VII Remake bejelentés, hogy ennyi év után végre elkészül és boldog is leszek.
-
.LnB
titán
FF VII, FF XV Episode Ardyn?
Új hozzászólás Aktív témák
- Láncfűrész topik
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- DJI FPV Fly More Combo drón szett kofferben, extrákkal
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest