- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
Az Avengers játékra nagyon kíáncsi vagyok, szerintem óriási potenciál van a franchise-ban.
Választható karakterrel játszható sztori, különböző képességek, coop, PvP, mindent el tudnék képzelni. Aztán gondolom belelóg a kezem a bilibe, de reménykedem. -
Bad Pritt
félisten
10 milliónál többnek tűnik pár PC-s fafej (ennyit adtak el az Uncharted 4-ből)? Még LnB is vett inkább konzolt, pedig évekig fikázta ezt a generációt, de csak beadta a derekát, aztán most a földről szedi fel a haját kalandozás közben.
A játékosvilág legnagyobb hülyeségének gondolom a platformfétisizmust, a legjobb gamer élményektől fosztod meg így magad. Szvsz.
-
Fred23
nagyúr
Nem tudom, miért nem adják pc-re az Unchartedet, és abban sem vagyok biztos, hogy ez kifizetődő nekik; rengeteg örök pécés van. Nem tudom, hány százalékuk befolyásolható, aki hajlandó akár konzolt is venni egy sorozatért, de többnek tűnik az elszalasztott számítógépes játékosok tömege. Rengetegen boldogan fizettek volna ezért a játékért, de csakis pc-n! Én soha, semmilyen játékért nem fogok konzolt venni. Vagy pc, vagy ha az nem működhet majd valamiért, akkor többet fogok kerékpározni, és régi játékokkal játszani.
-
Fred23
nagyúr
Engem csak a Shadow of the Tomb Raider érdekel tőlük, de az nagyon.
-
Garrick
csendes tag
Egy FF VII Remake bejelentés, hogy ennyi év után végre elkészül és boldog is leszek.
-
.LnB
titán
FF VII, FF XV Episode Ardyn?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Hobby rádiós topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Digitus UNIQUE DN-19 07-U, 7U prémium fali rack 600x450
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Logitech Z333 2.1 (980-000953/1202) Aktív hangfal
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest