- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
tetszik ez a trailer és biztos, hogy a játék is jó lesz
játszottam az első résszel pár órát de valamiért nem fogott meg
ezek a lopakodós játékok nem egy quake fannak valóak -
[Prolixus]
addikt
válasz
Mr.Csizmás #31 üzenetére
Szintén.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
[Prolixus] #30 üzenetére
*teljesség igénye nélkül írtam
remélem a 2-ben is hasonló felhozatal lesz
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Mr.Csizmás #29 üzenetére
Pont Susan Sarandont-t tudod kihagyni a repertoárból?
Ő a "nagyit" szólaltatta meg.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Bad Pritt #10 üzenetére
Billy Lush adta a hangját a Kívülállónak
(érdekesség, hogy Callista hangja a Trónok harcából Cersei alakítója, Lena Headey, és Leila hercegnő als Carrie Fisher is szinkronizált, de a legjobb Daud hangja, Michael Madsen (24 Jim Ricker))
imho az egyik legjobb szinkronrepertoár a GTA VC, és Mafia óta
-
RyanGiggs
őstag
Nekem eddig ez a legnagyobb cím az E3-on!!!
Még jöhetne egy Evil Within vagy Metro folytatás...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #22 üzenetére
Gamestar oldaláról néztem meg, remélem igaz az infó
-
hunspirit
csendes tag
A robotosdi helyett jobb lenne egy kis steampunk beütés, ezt leszámítva nagyon király -> jöhet.
-
tibaimp
nagyúr
Várós, az első részt is csíptem...
-
LLD
aktív tag
Az első rész is nagyon jó volt,remélem méltó folytatása lesz.Vétel ez is.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
GypsFulvus2 #22 üzenetére
A ragadt rá pár dolog, meg a szisztematikus kiképezték bérgyilkosnak azért nem teljesen ugyanaz.
Persze itt érvelési hibát követek el, hiszen egy eleve nem bizonyított feltételezésből indulok ki, de mondom lehetetlen szerintem, hogy a kiscsaj ne esett volna át egy alapos kiképzésen.
Az alapfelütés alapján azt az endinget kanonizálták, amikor Corvo és Emily is túléli a játék végét, de nincs low chaos, vagyis nem jön el Emily uralkodásával az új golden age, mint a low chaos ending esetén (a narráló Outsider is talán erre utal, amikor kérdezi, hogy egyáltalán megérdemelte-e azt a birodalmat, amit végül kihúztak a lába aló). De még így is a trónon volt valamennyi ideig, ebben a helyzetben kétlem, hogy Corvo keményen kiképzésbe vonta volna szegénykét (amíg uralkodott). Na meg a narrátor mintha azt sugallná, hogy Corvo valahol/valamikor eltűnt valamerre, aztán most valahogy visszatért. Szóval kérdés, hogy az első rész vége után meddig volt Emily a trónon, meg meddig voltak együtt. Ha esetleg kitalálják, hogy csak 1-2 évet tudott uralkodni, utána meg elhúztak Corvo-val a hegyekbe, aztán mint Batman éveken át kőkeményen edzett meg szisztematikusan kiképezte Corvo bérgyilkosnak, akkor ok, egye fene, beveszi a gyomrom, hogy Emily lesz a második rész bérgyilkosa. Ha más lesz a forgatókönyv, akkor hááát, talán nem annyira barátkozom meg könnyen a gondolattal.
Node mindegy, még nagyon az elején vagyunk a hype-nak, meg különben is ez a téma már így is több karaktert kapott a részemről, mint megérdemelt volna, annyira nem lényeges aspektusa azért a játéknak.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
[Prolixus] #18 üzenetére
Hát de mégis csak Corvo volt a gyámapukája. Ragadt rá pár dolog idővel.
Ed3r_X: Köszi, az nagyon jó lenne. Az Arkane Studios játékai az Arx Fatalis óta nagy kedvenceim.
-
VinoRosso
veterán
Impresszív
-
-
Reinhardt
őstag
válasz
[Prolixus] #18 üzenetére
Ciri pont ezt csinálja a witcher 3-ban.
-
[Prolixus]
addikt
Az, hogy a kiscsajból lett bérgyilkos. most komolyan, ez mennyire hihető? Erősen véletlen egybeesés. Meg az is, hog egyáltalán alkalmas volt bérgyilkosnak. Mert az látszik rajta, hogy már mielőtt az Outsider (közben utánanéztem mi volt az itt narráló misztikus idegen neve) képességeket adott neki, ki lett képezve. Legalábbis én így látom a mozgása alapján.
Oké, tudom hogy "csak" egy videójáték meg minden, de azért itt, hogy pont a kis elüldözött trónörökösből lett bérgyilkos badass kisasszony, már elkezdett bejelezni a bullshit mérőm.
Persze bárcsak ez lnne a legnagyobb baja a játéknak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
[Prolixus] #16 üzenetére
Mármint hogy érted hogy légből kapott?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
[Prolixus] #14 üzenetére
Nah, hülyeséget beszélek, most hogy figyelek a hangra is, már annyi világos a trailer alapján, hogy Emily-t valaki letaszította a trónról, nem önként mondott le hogy assassinkodjon (mint az elborult hipotézisemben).
Így jobb egy fokkal, bár még így is eléggé légből kapott szvsz, hogy ő lesz az egyik irányítható karakter.
-
Ez jó lesz, örülök neki. Lesz mivel játszani jövőre is.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Bad Pritt #10 üzenetére
Az a titokozatos fickó aki Corvo-nak is adta az erőket. A nevére már nem emlékszem.
Hát, a bemutató kurvajó volt. És elmondhatatlanul örülök, hogy lesz 2. rész. Ugyanakor hozzá kell tennem, az alapötlet nagyon nem tetszik, hogy Emily lesz az egyik bérgyilkos. Most mi, lemondott a trónról és azóta kiképzésen volt vagy hogy? Attól, hogy kapsz erőket, még nem leszel profi. A csajnak meg azért voltak "mozdulatai".
A másik, hogy nyomhattak volna valami ingame cuccot is. Vagy screenshot-ot legalább. Nagy kérdés, hogy grafikailag hű lesz-e az első rész stílusához. Nagyon remélem, hogy igen.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #12 üzenetére
Elvileg tavasszal.
-
GypsFulvus2
őstag
Van valami suttogás, hogy 2016-ban kb. mikor jön?
-
Bad Pritt
félisten
Ki narrálja?
-
haddent
addikt
Nagyon fasza lesz, az 1 is az egyik legjobb játék a stílusban
-
.LnB
titán
Ez igen, ezt már nevezem!
Nem szoktam lelkesedni a cinematic trailerekért, de ezért most tudok! -
Heavyrain
őstag
-
k4rL^
senior tag
Biztos jó lesz, a Dishonored nagyon tetszett.
Corvo-val is mehetünk majd, 2 irányitható karakter lesz. -
oriic
HÁZIGAZDA
Jó lesz ez úgy érzem, de a felújítás miért csak konzolokra jön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy korábbi elszólásnak köszönhetően már mindenki tudta hogy jön a folytatás, de most már hivatalosan is leleplezték.
- Apple MacBook
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Motoros topic
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Ryzen 7 CPU-k
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest