Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Az, hogy a kiscsajból lett bérgyilkos. most komolyan, ez mennyire hihető? Erősen véletlen egybeesés. Meg az is, hog egyáltalán alkalmas volt bérgyilkosnak. Mert az látszik rajta, hogy már mielőtt az Outsider (közben utánanéztem mi volt az itt narráló misztikus idegen neve) képességeket adott neki, ki lett képezve. Legalábbis én így látom a mozgása alapján.
Oké, tudom hogy "csak" egy videójáték meg minden, de azért itt, hogy pont a kis elüldözött trónörökösből lett bérgyilkos badass kisasszony, már elkezdett bejelezni a bullshit mérőm.
Persze bárcsak ez lnne a legnagyobb baja a játéknak.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy korábbi elszólásnak köszönhetően már mindenki tudta hogy jön a folytatás, de most már hivatalosan is leleplezték.
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple Watch 9 45mm LTE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest