- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
Sony vajon bemutat új GoW-t v nem ez itt a kérdés (bár idén jött egy "0." rész tudom)
-
Buster17
addikt
Azt a betyár mindenit miket jelentettek be
Ubiról lemaradok majd holnap olvasom a cikkeket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live chat elérhető.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
tDr1v3r
veterán
válasz
huskydog17 #36 üzenetére
Én a GameSpot-ost néztem twitch-en, teljesen jó volt, végig ment a 720p HD. Mondjuk kockásodott a tömörítés miatt, de nem volt rossz...
Ami nálam nem ment az a MS saját stream-je.
-
huskydog17
addikt
válasz
MasterMark #37 üzenetére
A show közben ott is valamiért nézhetetlen volt, de már nem tudom pontosan mi volt. Na mindegy, még megnézem az EA Press konferenciát, remélem az IGN bírni fogja. Azért kösz az infót!
-
MasterMark
titán
válasz
huskydog17 #36 üzenetére
A GameTrailers-en minden megy jól.
-
huskydog17
addikt
MS Press Conference alatt több stream-et is kipróbáltam és azt kell mondjam, hogy a többségük nem ér semmit, szinte az összes használhatatlan. Szánalmas és szégyen, hogy 2013-ban nem képesek legalább egy 720p adást stabilan és normális képminőségben leadni.
Egy darab stream-et találtam, amely megfelel ezeknek a feltételeknek.
A ustream a legrosszabb, nézhetetlen, állandóan beakad, megszakad, és ezt 2-3 percenként vagy percenként, teljesen nézhetetlen f*s.
xbox.com alapból rendkívül alacsony felbontású így az első néhány másodperc után hagytam a fenébe. A GameSpot ugyan stabil, nem szakad meg, de állandóan piszkosul bepixelesedik annyira, hogy semmit sem látni és ezt nagyon sűrűn csinálja, így itt is teljesen élvezhetetlen az egész.
Eddig kizárólag az IGN adja az egyetlen nézhető stream-et. Már fél órája nézem a post-show-t 720p-ben és semmi gond. Se akadás, se szakadás, se pixelesedés, stabil és jó a képminőség.Ezeket csak azért írtam le, mert ha valaki esetleg szintén a haját tépte a kritikán aluli stream-ek miatt, akkor tegyen egy próbát az IGN-nel. További érdekesség, hogy az IGN meghívta az élő műsorba Peter Molyneux-t is, és eléggé kibeszélik az előadásokat. Itt legalább van egy szakmabeli is és nem csak ripacsok dumálnak.
IGN E3 2013 stream#35: Szerver részéről igen és ez nagyon gáz 2013-ban, hogy nem készültek fel gyakorlatilag. Érdekes, hogy az IGN felkészült és stabilan bírja a szerver a 720p-t is.
-
MasterMark
titán
válasz
huskydog17 #33 üzenetére
Kevés a sávszélesség.
-
blackydan
senior tag
Ez bizony nagyon várós
-
huskydog17
addikt
Hogyan lehet bekapcsolni a ustream adásnál a HD verziót? Hiába váltok át teljes képernyőre, nem vált át HD-ra, azt írja, hogy HD is off, de miért?
-
kovsol
titán
Sony előadására kíváncsi lettem volna, de nem európai embernek szánt időpontban tartják.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
huskydog17 #29 üzenetére
Köszi, megvannak már a források.
-
Physicist03
senior tag
válasz
Firkavadasz #28 üzenetére
Regelni oda azért kell, mert lesz live chate is és akkor a PH-s neveddel tudsz részt venni benne. Ha nem akarsz chatelni közben akkor sehová nem kell regisztrálni, live stream mindenképpen lesz.
-
huskydog17
addikt
Itt van két alternatív live csatorna, ahol majd menni fog a közvetítés, remélhetőleg probléma nélkül:
-
Firkavadasz
tag
Srácok, akkor hogyan tudom majd élőben nézni az e3-at? Semmi dolgom estére, szóval szerintem megvan a programom. Most akkor regelnem kell http://www.ustream.tv-re, és majd tudom nézni élőben az e3-at, ami éppen zajlik? Esetleg jó az is, ha a facebook fiókommal regisztrálok? Bocsánat az idétlen kérdésekért, de nem értek a lovakhoz, apám tehenész
-
Prof01
veterán
Xbox-ról pont le fogok maradni. De mindegy is, úgyse számítok sok jóra. Inkább a Sony-ra leszek kíváncsi!
-
Vigilante
őstag
GTA V PC-re mikor jön az a lényeges nekem!
-
Mister_X
nagyúr
Én majd felkelek a Sony konferenciára, a többi nem érdekel, majd elolvasom
-
callmeakos
veterán
WWDC vagy E3? Hmmm nehéz kérdés. Vagy mégse. A kutyát nem érdekli az alma, jöjjön a game áradat
-
Ps Vita
őstag
Kíváncsi leszek az új Fifában mi lesz az exklúziv tartalom az új generációra,mert ettől függ,hogy mikor veszek PS4-t...
-
Buster17
addikt
MS ről lecsúszok, de az EA részre talán még beesek.
-
CsuBaKamBra
tag
Hát én szerintem be fogok aludni mire az ubisoft jön.
De azért veletek tartok. A többit meg majd megnézem másnap. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX #16 üzenetére
Az még odébb van szerintem.
-
nrgia
őstag
Nagy remények... nagy elvárások... ütős címek... új fejlesztések... másra nincs szükségem !
-
Malachi
veterán
akkor a mait párhuzamosan nézem a WWDC-vel, hurrá...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX #12 üzenetére
Mivel nem saját stream lesz ( lekéstem a repülőmet LA-be.
Na jó nem ), előre nem tudhatom. Xbox Event után én azt mondom hogy flash lejátszók lesznek, szóval olyan böngészőt keress, amiben van flash támogatás.
-
GeneraL_XTX
veterán
A videostreamet lehet mobil eszközről is nézni? Esetleg ipadról?
-
.LnB
titán
Mindig mindenki be van zsongva, várja a forradalmi bejelentéseket, a nagy durranásokat. Ennek ellenre minden évben eldurran pár ígéretes petárda oszt jó'van. Várjuk, hogy az X1 tényleg jó lesz és most majd az MS mutat valamit amitől lefossuk a gatyánkat, de legbelül tudjuk, hogy csak hiú remény ez
Amíg ilyen COD:Ghost termeli a legnagyobb tőkét, addig az igényes játékokra vágyók maximum reménykedhetnek és várnak, türelmesen, sokáig.
-
Def26
félisten
E3 XBOX ONE plakát... remélem azért játékokról is fog szólni.
[link]
-
tDr1v3r
veterán
A franc bele, hogy pont akkor kell mennie mint a WWDC-nek...
-
Sami22
aktív tag
A vizsgaidőszak hajrájában "új generációs" E3. Ezek direkt velem akarnak kiszúrni
-
Def26
félisten
Múltkor sem engedett regisztrálni. gondolom ilyenkor van azért forgalom.
-
Physicist03
senior tag
Csak majd győzzünk hírezni
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lehetőség szerint az éjszakai előadásokra is fellövöm a chatet, max másnap neccesen melózok.
(#2) Physicist03
Hosszú lesz ez a pár nap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Metal topik
- Kerékpársportok
- Nintendo 3DS és DS topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- EAFC 25
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest