- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Kulon van a DVB-T/C drivere, parhuzamosan nem lehet fenn, ha egyiket felrakja a masikat leszedi. De ha a jo driver van fenn akkor sem C-t mutat.
A probléma az hogy rossz transzpondereket keresett. Itt a csatornakiosztas a digitalis frekvenciakkal: [link] At kene irni MP-ben.
-
pitka
csendes tag
Nem, itt másról van szó. Kipróbáltam a Smartdvb-vel is, ugyanaz a helyzet. Tv nézéskor magyar a hang, felvétel után lejátszáskor angol. És itt is csak az Eurosport HD-n van ez. Egyszerűen fordítva jön a szolgáltatótól, és mivel az 1-es track az angol, az lesz az elsődleges. Gondolom én...
Mindegy, marad az utómunka. Köszönöm azért a segítséget! -
pitka
csendes tag
Jogos a felvetésed, eddig Vlc-vel próbáltam lejátszani Windows és Linux alatt is alapbeállításon, valamint a Windows lejátszójával. Mindegyiknél az angol az alapértelmezett, de csak az Eurosport HD-ről felvett anyagoknál. Az összes többin magyar az elsődleges. A MediaPortal viszont magyarul játssza le. Mivel csak egy csatornánál jelentkezik ilyen gond, csak arra tudok gondolni, hogy a szolgáltató (Digi) az angol sávot szórja első helyen? Ezt valaki nézze már meg legyen szíves, hogy mi a sorrend nála az audio nyelvénél az ES HD-n.
Egyébként nem olyan borzasztó nagy probléma, mert ha más nem szerkesztővel felcserélem a hangsávokat. Csak furcsa a szitu. -
pitka
csendes tag
Úgy értem, hogy a tv bekapcsolásakor a magyar hang megy, rögzítés után viszont az angol. De én azt szeretném, hogy a felvétel lejátszásakor ne az angol legyen alapértelmezett. És valamiért csak ennél az egy csatornánál van fordítva a két hangsáv:
http://kepfeltoltes.hu/view/160717/audio_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
MCke..
csendes tag
Karancs és Kékes adókon kerestem csatornákat, mindkettőhöz meg volt az xml-fájl, mégsem talált semmit.
Mivel nem volt nagy kedvem bogarászni a frekik keresésével, a WinFast gyári szoftverét (ami egyébként elég gagyi, egy őskövület) rászabadítottam egy teljes európai szkennelésre, magas érzékenységgel. Meg is talált mindent, abból választottam ki a nálam legjobb vételt adó frekvenciákat (szám szerint hármat), és ezeket kerestettem meg a MediaPortal-lal. Így már gond nélkül behangolt mindent - nem tudom, az eredeti xml-ekkel miért nem boldogult.No de ez már a múlt, jövő héten érkezik a DVB-C-s stick. Azért a WinFastot is megtartom, mert a távirányítója messze jobb, mint a stick-é, és már eléggé testreszabtam a Kodihoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck OLED 1TB + dokkoló
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest