Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Fujifilm X
 - Apple asztali gépek
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - iPad topik
 - ThinkPad (NEM IdeaPad)
 - OLED monitor topic
 - Milyen joysticket vegyek?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

fledtamas
tag
Azt hiszem meg lesz a hiba.
Nálam nem CoreELEC module drivers hanem LibreElec.
És LE default drivernek írja. Ha rányomok akkor meg ez a hiba ugrik fel, újraindítom és utána is. [kép]Elég fura tekintettel hogy ezen a gépen sose volt LE és ujabb a rendszerem is mint a tiéd.
Na mindegy akkor egy újratelepítés megoldhatja.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget
  - 

cof
veterán
Nos, úgy tűnik, hogy meg van a megoldás. Tegnap óta tesztelem, és még egyszer sem tapasztaltam, hibát, felvétel is oké.
Itt ez a pirossal kiemelt rész az érdekes:
Stability of the player - enable "Force old status" on both Sony CXD2837ER devices (DVB-C and DVB-T)
Én bepipáltam mindegyiknél T/T2/C mert miért ne, úgyis csak a C-t használom. Most viszont nem jelzi már ki a Status ablakban a jelerősséget, meg a SNR-t, de túl lehet élni. Lehet, hogy nem is voltak jók az értékek, és azért zavarodott össze.
 - 

azbest
félisten
coreelec amlogichoz?
Lehet a kernel media részét visszaportolták rá, hogy támogassa. Ha friss verzió, akár alapból működhet.
Állítólag van valami dvb-latest addon a listájában, ami talán az összes linux által támogazottat tartalmazza.
Van egyébként kifejezetten amlogic boxos topic, lehet ott van másnak tapasztalata ezzel a tunerrel. - 

tassika
csendes tag
Hali!
Tudom ez nem a Grétsy László fóruma, de ez a két szó majd ki verte a szemem: lássa, támogassa.
Ezeket a szavakat, eme formában, felszólító módban használjuk.
A te esetedben kijelentő módban, helyesen: látja, támogatja.
Ezzel nem akartalak bántani, csak nagyon szúrta a szemem, és nem tudtam szó nélkül elmenni mellette.
Bocsi! :-)De akkor amiért itt vagyunk.
A Sony demodulátoros verzió megy TVHeadend-el.
Négyes kernel-nél van ez a probléma, hogy nem látja a DVB-C-t.
Van rá javítás, meg kell az rtl28xxu modult patkolni.Ötös kernel-nél már javítva, ott látni fogja a DVB-C-t is alapból.
Nem tudom téged érint-e, de ha 500MHz feletti csatorna kiosztásod is van, akkor kell az r820t modul patkolása is.
 - 

toxin2
tag
Ilyen nincs, de 2 év garival ilyen van:
AVERMEDIA DIGTÁLIS USB TV TUNER TD310 - 

zsolt1225
aktív tag
Na neten keresgéltem és találtam egy jó progit: SichboPVR. Van benne műsorujság, felvétel, sok beállítási lehetőség. Végigkerestem az összes frekvenciát, automatán kiszedte listára csak azokat amik nincsenek kódolva, töröltem a feleslegeseket és így van 21 nézhető csatorna köztük még comedycentral family, discovery, sport2, eurosport1 meg még pár csatorna. Tetszik a program.
 - 

zsolt1225
aktív tag
Progdvb-n ha kiválasztom akkor piros marad és nem tudom OK-zni. Multiplexbe nincs semmi, valami beállítást kér, de nem lehet semmit beállítani.
Na úgy csináltam ahogy mondtad, a AMDVBC_Setup_170427.exe után ismeretlen eszköz marad bulk-in-ként. Ha a AMDVBC_Setup_160614.exe-t teszem fel akkor jó. A Dvbviewer most már látja, mint dvb-c és cable all van, de végigkerestettem vele az egészet, de nem talált semmit. - 

zsolt1225
aktív tag
Ez a neve programokban. Astrometa oldaláról a " AMDVBT2 BDA Driver 170427" drivert tettem fel. A hozzá kapott kis antennával 30-40% között van a level a quality 0. Volt az előző tulajnak behúzva UPC, annak az antenna kábelével 666-on 0, 674-en illetve még egy jó pár frekin pedig ez a 71% van. Windows 10 64bit.
 - 

Diák66
őstag
Sajnos nem. A hétvégén UPC-n próbáltam, látszólag rendben volt. Igaz teljesen más frekvenciákon szolgáltatnak és magasabb frekvencián nem jelentkezett a probléma. Majd legközelebb kézi keresést is megpróbálok. Vidanetnél nekem teljesen eltűnik a jel, olyan, mintha a Tuner AGC (Automatic gain control) teljesen elvenné az erősítést. Az üres csatornán felmey MAX-ig, majd ha áthangolok szépen visszaesik és eltűnik a jel.

Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Windows 11
 - Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
 - AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
 - Napelem
 - S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
 - További aktív témák...

- Új pitaka tók Iphone 17!!!
 - Új Gamer Gép - ASRock B760M, Intel I5 14400F, 32GB DDR5, RTX 3080, 1 TB M.2 SSD, 750W
 - Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
 - 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház

- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
 - Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
 - Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csatornakeresés 1 óra. Majd megint megpróbálom.