Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Valamennyire mégis csak működik. Úgy néz ki, kell neki 20 perc, hogy bemelegedjen. Addig csak néha van egy kis hang, állókép is csak tíz perc után
De inkább rendeltem valami normálisabbat helyette, ezt meg majd megnézem közelebbről. Addig járatom a lejátszást folyamatosan. -
pupuka76
tag
A meghajtó és a TV szoftver szinte magától felment, azokkal nem volt gond. Fel is lelkesültem, hogy az Avermedia-s kínlódás után milyen egyszerű és még működik is
De hát ugye csak kicsit több, mint egy órát ment
Nincsen olyan kártya, vagy USB-s megoldás, elérhető áron, ami elismerten jó? Ahogy olvasgatom, mintha csak rossz és rosszabb megoldások lennének, vagy brutál drágák. -
toxin2
tag
Szia.
"Azóta meg eltelt már egy-két év, és még jól bírja."
Itt van a kutya elesve. Ezeknek a kütyüknek u.azzal
az hw-azonosítóval más és más a belseje. Az enyém ilyen (5 napja jött meg kínából) :
A külseje pedig ez:
Nálad tutkó másféle a belseje:
https://www.linuxtv.org/wiki/index.php/Astrometa_DVB-T2
Azzal az összeállítással nincs fenn még a 2018-as modell sem, mint az enyém.
Gondolom a windows driverét is u.úgy cserélgetik, ezért nem jó nálam a friss modell.
Mindegy, az esetek kb. 3%-ában vagyok win-en, Linux alatt pedig megy jól. -
-
wwenigma
Jómunkásember
Csak azt érteném, ezt neked miert kellett leirni? Zavar talán hogy ez a véleményem? Kicsoda akarja megmondani masnak mi jo? Felesleges és kész szerintem, ennyi. Ott a kérdés, minek/miert kellene tudnia a mai világban? Kábelhálózatokon kivul nincs analóg adás, UPC is le fogja lőni.
Persze észérvekkel is johetnél ha lenne. A normalis valaszokkal inkabb Te vagy bajban.
-
mzso
veterán
Most már nekem is megy. Eddig nem tudom mi baja volt. Mondjuk a kezelőfelületétől rosszul vagyok...
Nem is. Az 5.3.0 megy az új 5.5-ös demó (amiben van madvr) meg nem. Most a demó verzió ennyire lett ennyire használhatatatlanra csinálva vagy csak bugos? Előbbi elég abszurd lenne, hogy csak 1 másodperceként frissíti a képet, hang nélkül....Te nézted már az 5.5-öst?
Új hozzászólás Aktív témák
- XPS 15 9500 15.6" FHD+ IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- asrock b660 pro rs+intel 14600k+64gb ddr4 csere ps5 pro ra!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS Lenovo Legion (Ryzen 6600H 16Gb DDR5 512Gb SSD Nvidia 4Gb) GAMER/Tervező laptop
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest