Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Micro Four Thirds
- Akciókamerák
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zex
aktív tag
válasz
privateer2
üzenetére
Én dx.com-ról rendeltem, de sajnos kb 3 hét használat után meghalt az is!
Három gépen teszteltem, de még csak meg sem nyikkant. A vége az lett, hogy visszaküldtem a kínaiaknak, akik szerencsére visszautalták az árát is, meg még a postaköltséget is....Most viszont fizetem a DIGI előfizetést (TV-m nincs), tunerem meg nincs, és sajnos nem is tudom mit vehetnék helyette ami elérhető áron van és még megbízható is lenne...

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Asus ROG Chakram Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG Gladius III Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ/Használt HyperX Pulsefire Haste Egerek Fehér/Fekete Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Thinkpad T14s FHD, Érintőkijelző, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i7-1165G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Három gépen teszteltem, de még csak meg sem nyikkant. A vége az lett, hogy visszaküldtem a kínaiaknak, akik szerencsére visszautalták az árát is, meg még a postaköltséget is....