- Milyen egeret válasszak?
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
többek között ezért is nem IT irányban tanultam tovább (illetve csak félig de azért akárhogy csűröm-csavarom mégis csak biológus vagyok vagy mi) mert semmi kedvem felülni ezekre a mainstream hype vonatokra. civilben meg ha szokássá és életformává teszed a széllel szembe hugyozást akkor igen kevés effort fenntartani.
-
fatpingvin
addikt
nem értem a problémát... miért akarnál googlet használni ha ilyen elvi fenntartásaid vannak? ott a DDG, Qwant, SearX, Startpage, et cetera... a guglinak ami az előnye az a hátránya is.
a másik fele meg amit SRC írt. az csak rajtad múlik hogy ebből áll-e az életed. én mondjuk elég sokat ülök a gép előtt (egyetem, meló) de pl a telefonom egy nyomógombos darab, facebookot, twittert, instát meg mittudomén még mit nem használok (reddit és discord nálam az egyedüli ilyen cucc), gugli cuccokat gyakorlatilag teljesen kivezettem az életemből (még megvan a régi gmailes címem de már évek óta nem használom semmire)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3466
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest