Új hozzászólás Aktív témák
-
SRC
tag
válasz
fatpingvin #3 üzenetére
Magamra ismerek a hozzáállásodban. Én is mentem szembe a mainstream-el. Nem is az vele a gond, hogy a 30-as éveidre már egyre fárasztóbb dolog ez, hanem az, amikor negyvenesként az a kollégád nyom le népszerűségben, aki borzalmas szakmaiatlan és egyszerűen rászabadítja a felhasználókra az összes mainstream vackot minden hátrányukkal. Ez van. Majd meglátod.
#4 Graphics
A cikk tényszerűen Facebook fényképekről szól. Arról, hogy egy cég használja a Social mediat. Az író spekulációval kommentálta a fényképeket én meg ezzel. Szerintem nem lesz nagy hsz cunami itt pár fénykép miatt, szóval túlélhetted volna anélkül, hogy szóvá tedd. Kérjem az elnézésedet? Tudod mit? Elnézést. Béke?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- Jogász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest