Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRC
tag
válasz
fatpingvin #3 üzenetére
Magamra ismerek a hozzáállásodban. Én is mentem szembe a mainstream-el. Nem is az vele a gond, hogy a 30-as éveidre már egyre fárasztóbb dolog ez, hanem az, amikor negyvenesként az a kollégád nyom le népszerűségben, aki borzalmas szakmaiatlan és egyszerűen rászabadítja a felhasználókra az összes mainstream vackot minden hátrányukkal. Ez van. Majd meglátod.
#4 Graphics
A cikk tényszerűen Facebook fényképekről szól. Arról, hogy egy cég használja a Social mediat. Az író spekulációval kommentálta a fényképeket én meg ezzel. Szerintem nem lesz nagy hsz cunami itt pár fénykép miatt, szóval túlélhetted volna anélkül, hogy szóvá tedd. Kérjem az elnézésedet? Tudod mit? Elnézést. Béke?
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z, Kingston Fury
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 ram kit - INGYEN POSTA!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest