Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
Komplikato #71 üzenetére
A Dune amikor megjelent a Duo és a Max megigérte, hogy csinálnak ilyet ez lassan 3 éve azóta is készül...
Ennyit a szava hihetőségről...
Minr ahogy a Pro is lassan 5 éve készül és minden évben bemutatnak egy üres dobozt -
cekkk
veterán
Ha nem tudná rég kiraktam volna az ablakon
Intel is tudja az nvidiaban nem vagyok biztos.
Én nekem Dune Base lejátszóm volt ami azért nem egy olcsó volt, de ezzel sokkal jobban megvagyok elégedve. De mindenki azt használ amit akar. 1 éve még én sem akartam váltani de azóta fejlődött annyit a htpc, hogy megérje vele foglalkozni.Tudod mi tetszik az xbmcben?
1. iszonyat jól kezelt adatbázisa van. Ha pl ott van hogy kik a film szereplői, és amikor rá kattintasz akkor egyből dobja ki a többi filmjét ami neked meg van.
2. előzeteseket tudsz nézni a filmekről amik neked meg vannak. Ha pl nem ismeri barátnőd bárki akivel nézed, gyorsan megtudod neki mutatni.
3. Zenei média tár. Telefonról tudok minden irányítani, nem kell hozzá semmit bekapcsolnom.Tudsz csinálni adatbázist a NASra és ha van több xbmc akkor mind ahhoz csatlakozik, ha elkezdesz nézni valamit valahol és kikapcsolod a másik helységben ugyan ott tudod folytatni. Persze ez is igény kérdése. Ismerek olyat aki megcsinálta.
Egyedül max a 3D hiányát tudnám felróni neki, ha engem érdekelne, de így nem
Szóval igen is egy nagyon komoly szórakoztató központot lehet belőle építeni, igen jó hangot (zeneit) ki lehet csikarni belőle, persze megfelelő plusz eszközökkel (de melyik lejátszóhoz nem kell, ha fontos ez valakinek), nem mellesleg ha itt valami nem megy, bezárod az xbmc elindítod egy másik lejátszóval
Persze nem 2 perc, de ha egyszer összeáll a rendszer akkor olyat kapsz amit egy lejátszótól nem kapsz meg ma a piacon. -
cekkk
veterán
Pedig mégis csak valós igény,mert ha nem az lenne ezekbe a gépekbe se raknának webes böngészőt, youtubot facebookot stb-t amihez igen is szükséges egy egeres bill ha az ember normálisan akarja használni. Egyébként csak kínlódás.
Mondjuk én erre nem használom a htpc-t, mert plazma van és hát nem tudom mennyi idő után égne be véglegesen. De sokaknak ez valós igény. És még egy kis AMD A4es APU is többszörös sebességet és felhasználói élményt nyújt mint ezek a gépek, és nem kell félned tőle, hogy meg fő. Egy LLano A4es a 10bit kivételével mindent visz még a 3D BD-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Sok jót hallottunk a Dune HD topkategóriás asztali médialejátszójáról. Megnéztük, hogy mindebből mi igaz.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest