Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz blackydan #49 üzenetére
Akkor néz körbe a piacon a helikopterek mai elnevezései körül: Parrot AR. Drone 2.0
Ez csak egy a sok közül...⭐ Stella
-
blackydan
senior tag
Nem tudom mi van mostanában a prohardverrel (vagy inkább az egész lapcsaláddal), de egyre furább címeket tudnak adni. Dron-ról nekem egyből valami légierős repcsi jutott az eszembe erre... Na de mindegy is, amennyiben a ph továbbra is ilyen sztorikra vevő úgy érdemes lenne egy könnyedebb rovatot indítani az efféle érdekességeknek.
-
drkbl
őstag
Hogy javítsunk a jel/zaj arányon:
Navy commissions new designs on armed, carrier-launched drones
[ Szerkesztve ]
-
sideburns
aktív tag
Én is valami olyasmire gondoltam a címet olvasva, hogy a pár fotózgatott jó nagy teleobjektívekkel és a katonaság azt hitte rájuk, hogy páncélököllel flangálnak, biztos ami biztos alapon leháborúzta őket.
Ugye ilyen eset volt már korábban, szóval annyira nem is vicces... -
danikollar
őstag
Kínos sztori! És nagyon fontos volt értesülni róla!
-
törölt tag
Hát ez mekkora
-
madgie
titán
Igazán intelligens ember a lábát nem teszi IT fórumokba, az az idegesítő nerd-ök, egyenkockák, flémhuszárok, magukat profinak gondoló gémerek és zombi tizenévesek gyűjtőhelye... szerencsére a PH!-ra az utóbbi nem igazán jellemző
...nemhiába van nekem is ennyi hozzászólásom
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
Jó volt, köszöntem.
PS4
-
Alchemist
addikt
-
szab.tam
nagyúr
"Az olvasók
Az NRC-TGI Visitor Lifestyle Research 2010-es felmérése szerint a PROHARDVER!, a Mobilarena és különösen az IT café olvasótábora szignifikánsan eltér a hazai internetes átlagtól: jellemző, hogy az oldalt az átlaghoz képest lényegesen magasabb képzettségű, jobban kereső, városban élő férfiak olvassák."egy albinó krokodil atomtáamadást hajtott végre a veszprémi állatkertben!!!
kroki,a 2 éves nőstény krokodil véletlenül feborított egy ottfelejtett, fehér festékkel teli vödröt, ami ráömlött. a fehér krokodil látványától egy látogató beejtette az atom processzorral szerelt tabletjét. kroki tetézve a bajt még azt is kettéharapta.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
kakuk.tamas
addikt
Esküszöm, fizetek nektek előfizetési díjat, csak ilyen fosokat ne tegyetek ki!!! Ez kb üti a MA-n megjelenő iPhone híreket.
(Ezt a fórumot jó lesz moderálni! )
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
törölt tag
Én is olvasok ilyen jellegű "híreket" is, de ha a PH! címlapján egy félrevezető cím alatt futok bele, akkor bizony úgy érzem, hogy hülyére akartok venni és hogy át lettem verve.
Rakjátok ezeket egy külön rovatba, vagy legalább a címben ne hazudjatok, de az se lenne baj, nem hoznátok le ilyen dolgokat. Ahogyan most van, úgy a legrosszabb - ha megfogadtok egy tanácsot, akkor elkönyvelitek egy egyszeri tévedésnek, amit pár nap után mindenki szépen elfelejt.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Silentfrog #12 üzenetére
Nekem egyszer berepült a számba egy, és ráharapott anyelvemre, ezért köpni, nyelni nem tudtam... ŐT..
De tényleg nálam a dróntámadás az katonai beavatkozás, és nem civil baleset...
De ha már civil drónos hír miért nem lehet valami speck rendszerről olvasni???(#18) MLaca No ez a jó az online sajtóban: egyből értesül a szerző arról, hogy ha vétett egy hibát..
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
djculture
félisten
Lelki szemeim előtt már látom a következő cikkeket:
Heghallt Bill Gates.. A cikkbe meg: Meghalt Bill Gates bejárónőjének a macskája aki 10 éves volt... Hírportálok tele vannak ilyen hülyeségekkel. Mindenki odakattint hogy majd csámcsoghat valamin elolvassa és rájön köze sincs a címnek az íráshoz csak egy olvasó fogó bulváros cím minél nagyobb hülyeséggel.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Bulvárosodás....
-
CoDWaW07
őstag
válasz Neil Watts #13 üzenetére
Nekem is a katonai drónok jutottak eszembe elsőre, a címet olvasva azt hittem hogy felrobbantotta a vőlegényt
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
SkyS1gn
félisten
Melyik fórumon vagyok?!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
M_o_g_y_i
őstag
Meg fogom könnyezni, ha esetleg törölnétek a cikket...
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
BlackSoft
addikt
Ez a cikk sem való ide
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
TK36
aktív tag
Nekem is a nagyobb ugrott be első blikkre .
Hirtelen valami Irakos sztori suhant át az agyamon ezzel kapcsolatban, de amikor elkezdtem olvasni megvilágosodtam.Mondjuk nem értem, hogy miért kellett a szerelmespár felé olyan nagy sebességgel közeledni. szerintem túl nagy volt az.
Nem lehetne valami érzékelővel ezeket a baleseteket kiszűrni, hogy nem engedi túl közel a gépet a tárgyhoz?
-
MZperX75
addikt
😌
-
MLaca
őstag
én kérek elnézést, hogy ebben a rekkenő hőségben megpróbáltam valami könnyű, kicsit bulvárosan szórakoztató tartalmat adni.
http://mlzphoto.hu/
-
Reggie0
félisten
Hibas a cim. Ez nem tamadas volt, hanem baleset. A bulvaros atveres miatt, most engedelyezem az AdBlockot egy hetig.
-
BiP
nagyúr
Elsőre én is. Azt hittem, hogy egy amcsi harcidrón ledarált egy parkot/utcát, ahol épp egy szerelmespár sétált.
-
djculture
félisten
Nekem az agyamat érte trauma mikor elolvastam ezt a cikket...
-
danilla
őstag
No no
-
veterán
Én vagyok az egyetlen aki a drón hallatán nem erre gondolt hanem a nagyobb, harcászatira?
Üdv. core2
-
Silentfrog
veterán
Huh elkezdődött máris a Tv 2 tények műsora? A következő hír meg az lesz,hogy Kiscsikók születtek a szegedi vadasparkba?
Képzeljétek én ma meg lenyeltem motororozás közbe egy bogarat. Lehet benne leszek a hírekben,ezzel a fontos történéssel? -
BiP
nagyúr
Az emberek alapvetően hülyék/furák. Vagy csak rá vannak kattanva az új dolgokra.
Amúgy az összekaszabolás elkerülését könnyen meg lehet oldani, ha a drónnak védettek a lapátjai. Voilá.
2 dolgot viszont _komolyan_ nem értek. Amióta bejöttek a drónok, azóta a távirányítós kütyük különös hangsúlyt kapnak az oldalon, pedig azon kívül, hogy mobilról/tabletről is vezérelhetők, szerintem nem sok köze van a ph-hoz. (kivéve, ha a szerkesztőségben valakinek a modellezés a hobbija, és így szivárogtatja be )
A másik pedig a nagymértékű bulvárosodás. Oké, ez nem az it.café, nem kell csupa száraz céges dologról írni, maradjon csak ph, de ezt lehetne bulvársz*rság nélkül is.
Mert ha már a téma bulvár vagy könnyed (mert bevallom ezt is elolvasom szívesen), de legalább a címadás és a stílus ne süllyedjen a blikk/velvet/bors szintjére.[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Én azt nem értem, hogy egyáltalán mi volt ennek a beállításnak a célja. Egy ilyen esküvői felvételhez nem illett volna ez a snitt akár sikerül, akár nem, hacsak nem a Madarak-at szerették volna újraforgatni.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
bigz
tag
Felrevezeto a cim rendesen. Eskuvo ide vagy oda, sehol nem derul ki, hogy tenyleg szerelmesek-e!
I <3 Razer Mantis Control.
-
CoDWaW07
őstag
Egy pillanatra azthittem hogy Blikkre tévedtem..
Az "összeszabdalta a vőlegény fejét " kifejezés szerintem kicsit túlzás.
saelin:[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
saelin
veterán
Már kopasz volt a csávó, mit akart még levágni rajta?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Phvhun
őstag
Nagyon utálom amikor manipulálnak. Legalább a ph-n ne lennének ilyen félrevezető címek.
-
veterán
Főoldalra hivatott ritka fontos hír... a Blikknél.
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Külpolitika
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jövedelem
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Gopro Hero 12 Bundle + 2x256gb sd, garanciális
- Új! Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Nikon D7200 Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 Nikon 17-55mm f2.8 Objektív Dobozosak 50 17-55 sb-700
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest