- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvar
csendes tag
Lehet alapja. Bár az én szüleim nem keresték fel egyik gyártót sem, hanem nekem kellett magyarázkodnom.
A szobámból összeszedett holmik:
- CPU hűtőpaszta fecskendőben
- MH kanálgép
- Zippo gyújtó + Zippó benzin utántöltő, hozzá való pót kanóccalAz MH öv, nemzetőr zubbony meg a hegyekben álló számítógép alkatrészek nem vették el az élét a dolognak...
"Biztos drogozol fiam!" kaptam meg a magamét totál komolyan :-D
[ Szerkesztve ]
-
Tomassy00
senior tag
Nem.
-
Rick4
félisten
-
őstag
A cikk címével van saját tapasztalat. Tintapatronhoz vettem utántöltőt és próbáltam használni. Ott a fecskendő mellé tűt is adtak a munkához. Szerencsére a fürdőszobában csináltam, mivel minden tiszta tinta lett , de az eszközöket használat után ott hagytam, hogy a művelet utáni mosásból megszáradjanak. Anyám mesélte, hogy amikor belépett a fürdőszobába, egy pillanatra megállt benne az ütő, de végül összerakta a képet.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Ciccuka
veterán
Engem az érdekelne, hogy a foglalat körül a komplett alaplapot miért kellett körbepasztázniuk. Ez egyben a garancia elvesztését jelenti a legtöbb helyen.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Crinos
tag
RGB nincs is? Akkor ez gamereknek nem is jááóóóó.....
Crinos az állat..... battletag: Crinos#2304
-
Bird
addikt
Mi, már április 1. van?
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
rammstein99
csendes tag
Na jóóó, ez azért tényleg szubjektív...
We're just enthusiastic about what we do. //revolut,paypal,btc,transferwise//
-
törölt tag
Nyugodtan abba lehet fejezni, hűtőpaszta témakörben az egyetlen hiteles és biztos forrás Bacsis!
https://logout.hu/cikk/hutopaszta_vs_lekvar/teljes.html?stext=szeder%2A -
demagóg
aktív tag
válasz paprobert #50 üzenetére
Én nem hiszem el neked, de Der8auer-nek sem. Alapvetően okos srác, de itt mellényúlt. Ha csak neki hiszel akkor olvasgass a neten vagy végezz kísérleteket mert akkor saját szemmel láthatod az eredményt. Kiderül számodra is, hogy az a legjobb megoldás amire te "urban legend"-el reagáltál.
-De ez hogy lehet? ... Tegnap még működött! ...
-
waccamár
senior tag
Példaértékű marketing!
Hogy máshogy lehetne ekkora figyelmet irányítani egy pasztára?Milliónyi paszta van forgalomban, és a 99%-uk tökéletes.
Ha szimplán csak kijött volna a CM egy új pasztával, az csak a millió+1 újabb paszta lett volna. Mit mondjon róla? "Itt az új pasztánk, tök ugyan azt tudja, mint az összes többi".
Ha csak azzal jött volna, hogy megváltoztattuk a csomagolást, hogy könnyebb legyen szétkenni a pasztát, akkor ment volna a hitvita, hogy kell-e ez, a borsó a jó, az X a jó, plasztikkártya is ugyanolyan, stb...
Ezt megkerülve kitalálták ezt az idiótaságot. Imádom!
-
duke
aktív tag
Ez csak egy hatasvadasz reklam kampany, mert ennyire meg amerikaban sem brutal hulyek az emberek.
-
Dr. Romano
veterán
Akkor ezek mit szólnának ha meglátnának engem nyomtató patron töltés közben különböző színű fecskendőkkel és "tűkkel"? Murica.... always murica....
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
nexplo
őstag
Uram atyám. Itt tart a világ Nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek...
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
ted_tris
tag
Azert ahhoz jo degeneralt szulo kell , hogy egy hovezeto pasztat heroinnal keverjen ossze.
Nyilvan erre is csak az usakok miatt volt szukseg.#59 na az ilyen kerdesre en ravagtam volna, hogy crack. Hagytam volna rinyalni egy kicsit.
Nyilvan nem hagyod az asztalon ha drogozol.
Es ha odafigyel siman latja is ha igen.
Szerintem nem az jutott eszebe, hogy drog csak kivancsi volt mi a szar az.
Ha meg tenyleg az ugrott be neki, lehet neki kene meglatogatni zacher gabort.[ Szerkesztve ]
"learatjuk a pálmát.."
-
hasman
tag
Nem rossz. Nem olyan régen jöttek fel szüleim meglátogatni feleségem és engem. Hobbim a műanyag figurák festése. Egyes esetben ezeket kicsit javítani kell. Erre baromi jó a pillanatragasztóra szórt szódabikarbona (azonnal megszilárdul). A szódát az asztalomon tartom egy kis zacskóban. Viszont a talajt mikor készítem a figura alá általában felvizezett PVA ragasztót használok. Ezt egy fecsivel nyomom ki, amin egy “feljavított” tű is van (a fém része ki van szedve) kisebb mennyiség is kinyomható így. Fater a második napon nem bírta tovább és rákérdezett, hogy mi a sz@r van az asztalomon. Nekem fel sem tűnt, de belegondolva tényleg gyanús
-
timsigm
csendes tag
A youtubeon sok videó van ahol letesztelik proci és üveglap segítségével, hogy hogyan terül szét a paszta.
Mivel hallottam felvételek, hogy itthon milyen ok miatt hivják fel a 112őt én már itt is kinézem, hogy fecskendőnek nézik.
De azért tényleg nehéz elhinni, hogy valaki megkeresi a cooler master supoortot, hogy ez milyen drog.
Azért lettem volna hallgatozó pók a sarokba, hogy lássam a supportos arcát.
Ha pedig marketing duma, akkor ez nagyon ..... -
MeszesKPT
őstag
First world problem.
-
carl18
addikt
Nem azért de amerikában könnyedén megeshet az ilyen. Néha-néha van ott érdekes IQ betyár. Youtubon tömkelegével vannak az ilye esetekről videók.
De komolyan azért egy hütőpasztát elég nehéz összetéveszteni egy drogos fecskendővel..... Ráadásul ha tudja hogy a fia hobbija az informatika... A Twitter képen borzalmas az új paszta fecskendó...
Ha a cooler master belefáradt hogy megmagyaráza mit használ a gyerek. Hányszor fordulhattak hozzájuk + csak amerikából.
Nem azért hogy magyarországot fényezzem, de én hála nem ismerek olyan embert aki a hütő pasztát drognak nézné Ehhez agyilag nagyon lent kell lenni.[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
XZoli
aktív tag
RGB világítás lesz?
[ Szerkesztve ]
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
Piftuka
veterán
válasz paprobert #50 üzenetére
Hol írtam olyat, hogy nem hiszek neked?
Én nem "légbuborékról" beszéltem, hanem a két réteg közötti nem érintkező felületről. Persze, amikor olvastam róla én is furcsának találtam, mert az elmúlt 20 évben mindig a CPU teljes felületét kentem be pasztával.
Most először, csak az új Ryzen procim esetében alkalmaztam a "középre kis paszta" módszerét.
Mindenesetre örülök, ha a gyakorlatban nincsen jelentősége, hogy melyik módszerrel pasztázza a CPU-t az ember!"Aquila non captat muscas."
-
zetor2000
őstag
Ahhoz a sima benya is jó. De inkább a perfekt Schwego Rapid Cleaner. Az ERRE való. Macerás beszerezni, de ha van, akkor rászokik az ember. Egyszerűen fenomenális tisztítószer. Faternál láttam a nyomdában, montír filmekről ezzel szedték le a cellux nyomokat. Persze ez a szakma is megszűnt...
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Piftuka
veterán
válasz paprobert #45 üzenetére
A témában azt szokták írni, hogy ha az ember bármilyen alaposan is a CPU felületén vékonyan elkeni a pasztát, akkor maradhat olyan felület, ahol nincsen tökéletes érintkezés. Nem "légbuborék", csak egyszerűen nem érintkezik pasztával a két felület azokon a pontokon.
Egyébként a Youtube-on jó videók vannak a témában. Az alapján valóban a tiszta CPU felület közepére egy rizsszemnyi paszta az ideális.
Meglepő módon szinte az egész felületen szétterül, majdnem minden széléig. (A szétkenős módszerrel, vagy az X alakban felvitt paszta módszerével is kábé ugyanaz a hatás, míg a szétkenős + középre egy kicsi paszta módszer már láthatóan sok pasztát eredményez.)"Aquila non captat muscas."
-
zetor2000
őstag
válasz burriebonz #43 üzenetére
Az csak szilo... mint szilikon. A xylo előtag fát jelent, mint a xylofonnál, ahol mindenféle kis fa baszt kell ütögetni. Meg a Xyladecor, ami favédő festék.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Piftuka
veterán
Nem mindig volt az. Ezek szerint, amikor én akartam venni (ez már sok éves történet), akkor már az volt.
Persze értem én őket is, hogy óvatosak az alkohol értékesítésével... de kicsit tényleg faramuci a helyzet, hogy tisztítási célra is ilyen nehéz megvenni.
BTW... sebbenzint lehet kapni vény nélkül is? A gépházról szigszalag ragasztó maradványt lemosni kellene."Aquila non captat muscas."
-
burriebonz
tag
Várom a napot amikor a xiloplast és egyéb tömítő, ragasztó ésatöbbi anyag gyártók is előjönnek egy ilyen magyarázattal hogy miért is kell a termékükhöz egyedi kinyomópisztolyt venni! ( De lehet jobb lett volna ha inkább kussban maradok... )
-
Tomassy00
senior tag
Sokáig én is szétmaszatoltam a cuccot a procin, mint a "profik", de rájöttem hogy az egy kis pötty középre verziónál nincs jobb. Ha kenegetve van, sokkal nagyobb az esélye a buborékoknak... Maradtak volna inkább a rég bevált formánál...
-
moleculez
veterán
A lemosó oldat még gyanús nekem, biztos Rush, vagy Gina.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Kansas
addikt
Tökéletes kép, passzol a rangodhoz
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Robi BALBOA
őstag
Köszönöm!
(#20) Patice: Mondtam is nekik, hogy ha valami műhiba történik, akkor már legalább Stallone-s legyen a végkifejlet!
(#27) haxiboy: Úr isten, ne tedd! Hát mi lesz így, azzal a szegény 1080ti-vel!?
[ Szerkesztve ]
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Dr. Akula
félisten
Ez valami olyasmi látszattevékenység, amire a fene nagy jódolgukban unatkozó emberek gondolhatnak csak. Mint az "n betűs szó" és hasonlók.
-
tatararpad
őstag
Most akkor majd nem lövi magát vele hanem húz egy csíkot és felszippantja a prociról, ami az öngyújtót és kanalat helyettesíti majd a melegítésben
-
ledgeri
nagyúr
Hát igen... pasztás fecskendő, meg szintetikus benchmark.... Nincs visszaút....
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
koko52
nagyúr
-
Piftuka
veterán
-
Solten
őstag
Ja, mert az igazi profik a hovezeto pasztat kuldik be venasan.
Saor Alba
-
haxiboy
veterán
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Televan74
nagyúr
Egy igazi kocka hővezetővel pasztával lövi magát!
Mindenbe beleugatok!!!
-
koko52
nagyúr
válasz Lacika112 #24 üzenetére
Ilyen arckép után biztos lövöd is magad (fűvel)
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Lacika112
aktív tag
NEEEEEE!
Ez a cikk pusztító! Az jut eszembe róla mikor a "szomszédokba" a mentős doki a parkba eszméletlen fiatal fölé hajol és azt mondja "fűvel lőtte be magát".
Borzalmas a társadalmi tájékozatlanság.Gyógyszertárba bementem fecskendőért mondtam adjanak tizet a legnagyobból ami csak van, egy 50-60 közti morcos hölgy húzta a száját és flegmán odaköpte nekem "rohadt narkósok" hazajöttem a frissen született kiskutyák már alig várták hogy megetessem őket.......
ha meghúzom a kocsidat az oc-nek számít?
-
Turbokecske
csendes tag
Anyagilag jobban jártam volna, ha valami könnyűdrogra szokok rá anno, a pécézés helyett.
-
koko52
nagyúr
-
Achar
tag
Még ha drogoznának, de már azt se.
Engem anyám vizslatott gyanakvó szemekkel mikor a kismotorhoz sétáltam ki fecskendővel a karbit kiüríteni vagy a fékfolyadékot cserélni.
Haladni kell a korral na. -
Patice
nagyúr
válasz Robi BALBOA #8 üzenetére
Az avatarod pont illik ehhez.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
Semplar
őstag
-
Necroman_Mk2
őstag
Jópofa marketing, pár a szülő elvileg látná, ha a gyerek a szobán kívül is furán viselkedik.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Garada
őstag
Ez a cím mindent visz.
-
FlashLed
senior tag
Erre mit leeht mondani Innovation
[ Szerkesztve ]
The Mechanic
-
pjani
tag
hohó, Ryzennel hirdetik a hűtőpasztát újabban... lassan, de biztosan változnak a dolgok
Do you see what happens, Larry? Do you see what happens, Larry?! - The Big Lebowski
-
hemaka
nagyúr
Ez a fajta megoldás jobbnak is tűnik, egyszerűbb vele felvakolni a pasztát a procira. Csak ne száradjon bele.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Graphics
Jómunkásember
Tyű, innovation for you....
Persze így könnyebb a "cuccot" felhordani, de hát aki rá van kattanva, annak má' mindegy.
De Billy bácsi is megmondta...: [link]
[ Szerkesztve ]
-
M0ng00se
őstag
ok boomers
V6
-
Robi BALBOA
őstag
Igen, ezt benéztem.
Szájsebéazeten ülök, aztán egy kicsit nem konfortos itt.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Kansas
addikt
Háááát, aki belő némi MX4-et, azt olyan nagyon már nem zaklat fel utána semmi...
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
NKing
tag
Épp az jutott eszembe, hogy a drága szülők, akik írtak a CM supportnak... Lássuk a folyamatot:
1. Megnézi a fecskendőt, látja rajta, hogy Cooler Master - biztos a drog gyártója!
2. Felmegy a CM weboldalára a support miatt... hűtők, gépházak - tuti, hogy drogot is gyárt!
3. Ír a supportnak, mert gyanús neki, hogy a híd alja helyett a kölök otthon a gép előtt ül és drogozikÜhüm. Agybaj a köbön... Ha ugyan igaz a story és nem csak "ügyes" marketing ez is.
[ Szerkesztve ]
-
Kansas
addikt
válasz Robi BALBOA #1 üzenetére
Ha már nyelvtannnáciskodunk, csináljuk rendesen, ne fél szívvel.
Két helyes verzió van szerintem:
"csemetéjükből nemváltlett drogfogyasztó"
vagy "csemetéjükbőlnem vált drogfogyasztóvá"Just sayin'
[ Szerkesztve ]
-
GreatL
őstag
Most akkor ez vicc csak, és az új kialakítás egy innováció?
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
IO.sys
őstag
Istenem... aki hülye, annak nyilván nem okoz gondot elképzelni, hogy erre is felmegy a tű. Az ilyen embereknek inkább a heroinistákról kéne megnézetni egy felvilágosítófilmet és aztán megkérni, nézzen rá a gyerekre, látja-e a különbséget. Saját élményem ezzel kapcsolatban, hogy megjelent egy pattanás a könyökhajlatomon és anyám szerint heroin az okozója, 15 éves voltam kb.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
Robi BALBOA
őstag
Végre valami fejlődés ezen a területen is!
"csemetéjükből nem vált drogfogyasztóvá"
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videó stream letöltése
- Hobby rádiós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest