- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Azért papírt és tippet is tehetett volna még...
Egyébként meg mi lett volna, ha megkóstolja: köpi ki a percen. Cigidohányt rágcsálni valóban élvezetes.
-
moli.hu
őstag
el kell venni a gyereket az ilyen szulotol.
kevesbe lett volna karos a drog, mint amennyire volt a jatek.
-
válasz
kelzsoca #138 üzenetére
Jaja szerintem is azon húzta fel magát, hogy ő nem cigit akart tekerni, hanem bongból akarta elszívni tisztán, ezért valami más szertől kábult állapotban nekiállt kézi úton egyesével szétválogatni a zöldet és a barnát, majd fél óra után feleszmélt a monoton cselekvésből, és az asztalra csapott, hogy "égne el az anyja gázolajos hordóban annak, aki így kibaszott velem", majd rájött, hogy már annyit babrált vele, hogy homogén porrá morzsolódott minden, és már sohasem lehet szétválasztani, de még elszívni is szinte lehetetlen lenne.
Megtörtént eseményeken alapuló teória. (-> Vagy nem.) -
kelzsoca
félisten
A hír egy része elferdítve:
"Miután megnéztem, és rájöttem, mi is az, azonnal elvettem tőle. Nem is merek arra gondolni, mi lett volna ha nem én szívom el
Az apa, akinél még megvan a csomag, panaszt nyújtott be a Blockbuster üzlet ellen, mivel a cucc nem volt jó minőségű
-
Morden24
nagyúr
válasz
BloodyEddie #96 üzenetére
-
nemethati
senior tag
F(L)ight Night Round4 - Apu, apu kiütöttem magam
-
vPFCS
csendes tag
Ez a bizonyítéka annak, hogy a videojátékozás drog...
-
tsii_H
tag
válasz
gam3killer #42 üzenetére
ha egy utszeli csoves dilertol veszel 2g-t akkor az lehet hogy ennyit ad 2g cimen, de ez valojaban kb 0.8g ha rateszed a merlegre...katasztrofa a magyar piac...
jah igen, ezt csak egy haverom haverja meselte
-
House M.D
tag
nem semmi
-
BiP
nagyúr
Utolsó mondatodban van a titok:
- Normális, gyereknek szánt játék
- mérték.
Ha csak ez is egy játéka a sok többi közül, és nem cuppan rá (ennek elég nagy a veszélye, a szülőnek nagy szerepe van, hogy kordában tartsa a dolgot, ha kezdene elfajulni), akkor talán nem vészes a dolog. -
Donnos
tag
DE minek egy 4 éves kölyöknek a Fight Night Round 4(ha jól tudom+16-os... emiatt miért nem akadnak ki???játszon hana montánával vagy mittom én ezért szoktak az elkényeztetett kisgyerekek megzakkani... a fű meg csak ráadás
-
vatomi
aktív tag
4 éves múlt a nagyobb fiam és játszik a boxon ő is. Kedvence a Verdák, s bizony van neki ilyen kisótója is amivel szintén jászik, legalább annyit. Nem "kockul", nagyon jól érzi, mennyi a normális mennyiség, van hogy napokig nem nyúzza a konzolt. Egyszer próbáltuk a Tekkent, teljesen bepörgött, ez tényleg nem nekik való. Normális, gyereknek szánt játék mértékkel miért ne???
-
sirzollee
tag
Nem semmi szitu.Én egy 90napon belüli,beváltatlan,nyertes 5-ös lottó szelvényt szeretnék találni
-
válasz
janos666 #117 üzenetére
Kicsit visszaolvasva még kiegészíteném ezzel, mielőtt még Gebriel (#89) megkövezne:
A mennyiséget onnan saccolom, hogy az egyik szobatársam időnként magának tekeri a sima dohányból álló cigijét, mert jobban szereti a külön kapható dohányokat, mint amiket a gyári csomagolású cigikbe tekernek, illetve ezzel együtt része a dohányzásnak, mint hobbijának. Játszott már olyan kis tömőgéppel is, ami még olyan vattás füstszűrőt is tesz bele. Párszor megkóstoltam őket, és tényleg lágyabb az ízük. -
A cím láttán én is azt hittem, hogy otthon akart flashelni vagy javítani egy Xbox-ot, és mikor csavarhúzóval piszkálta, akkor elkezdett belőle a padlóra folyni a kokai. (Vagy szétszedte, és ki volt tömve mindenféle földi jóval külön zacsikban, ahogy épp szabad hely adódott az alkatrészek közt. -> Na, ezen már én is meglepődnék, ha hoznának nekem egy ilyet, hogy flasheljem ki nekik. Elgondolkodnék, hogy ez vajon fizetség, és bőkezű borravaló akart lenni, vagy ha nem pakolom vissza ezt is, ahogy volt, akkor 1 hét múlva visszajönnek 6-an rugós bicskával.
)
Az én kritikáim:
- Elkezdi majszolni -> Próbált már ő valaha dohányt rágni? Egyszer részegen haraptam le túlzottan egy szivar végét, aztán percekig köpködtem a számból a belemorzsolódott dohányt. Kétlem, hogy már a szaga nem riasztotta volna el, de hogy még le is nyeljen belőle bármennyit így tisztán...
- A kép alapján az egy vaskos cigi ~2 emberre. -> Valószínűsíti, hogy a bolti dolgozók cigarettaszünetének kelléke. (És ezért is van előre kiporciózva és bekeverve dohánnyal, hogy csak kirántják, mikor elmennek hátra rágyújtani, már ne kelljen sokat szórakozni.)
- Az előbbi kitétel az apuka sunyi képe ellen beszél, de tény és való, hogy számomra is az ugrott be, hogy a gyerek talált egy ilyen zacsit, és levitte, ahol olyan személyek is látták a zacskót, akik előtt apuka zavarba jött. De van itt még egy baki. Állítólag nemrég vette, és ez jól visszakövethető a bolti számlán, szóval csak a már korábban említett eset jöhet szóba, hogy apuka a játékboltból hazafelé csúsztatta bele. De nagyon ez ellen beszél az előre bekevert és porciózott adag (hacsak nem szívták el a többit, és vitte haza a "maradékot" estére, vagy ilyesmi).
Szóval szerintem is inkább már a bolt polcán is ült a tok zacskóval is.
- Lehet, hogy (többször) összehajtott papír lapjai közt volt a fedlapban, és így úszta meg még korábbról a gyors szemrevételezéseket (DVD, serial ránézésre megvan, nem is karcos, stb....) már a boltban történő átvételkor és eladáskor is.-> És szerintem ez tipikusan olyan eset, ahol soha senki sem tudja majd az igazságot, mert aki benne hagyta, talán van olyan feledékeny, hogy most olvassa ezt a hírt, és nem ugrik be neki, hogy "Én is adtam már el olyan játékot használtan, talán a boltot is így hívták. Csak nem tán én...?"
-
f_you
tag
Ehhh, nem értitek ti ezt. Ez az új megoldás a kalózkodás visszaszorítására! Ha már a DRM-ek nem működnek: minden eredeti játék mellé jár mostantól 1g füvecske
Asszem megnőnének a játékeladások. -
BalaNce87
addikt
válasz
BloodyEddie #94 üzenetére
Hát nemtudom nekem kicsit erős hogy 4 évesen kockul már valaki, amikor inkább menne játszótérre a szüleivel vagy valami ilyesmi. Persze most úgy látszik ez a divat hogy 4 évesen odabasszák a box ellé, azt játszál. Mióta normális az hogy 4 évesen gépezel?
Én nem is azt mnodtam hogy ha lát pc-t vagy bármit amin játszani lehet hülye lesz, de az hogy már játszik nagyba a pc-n meg boxon 4 évesen az már kicsit kemény. -
Dyingsoul
veterán
Szerintem meg a blockbuster egyben dealerkedik is: marihónalját árusít amit csak ebbe az egy játékba tesznek, ezt pedig az alvilágban mindenki tudja. Szerencsétlen apa véletlenül olyan játékot vett ami valójában a drogcsempészet fedőlemeze.
-
Forceman
tag
Ez tiszta jó hogy nem nézik hogy mit raksz bele!
Beleraksz a marok földet, beadod, és azt mondod:
- Csak a kézikönyv vaskos egy picit. -
LackoMester
addikt
Bolhából elefántot csináltak, na meg az apucinak feltünési viszketeksége van.
Egy 4 éves gyereknek vesz 1 olyan játékot amin a világosan rajta van 16+ felirat, na erről meg ennyit.
Volna itt egy mássik lehetőség
Nehezen hihető az is, h, nem nézte meg, mit is vett.Lehet, h. Ő tette bele (benne felejtette) , sajátja volt, csak az asszony előtt tagadta.
Ráb@szott, annyi a gandzsának.
Ennyi. -
h-yle
addikt
Füvet minden használt játék mellé!! Perelni fogok, ha nem lesz a Fight Nightomban.
-
aram01
nagyúr
hol van amúgy ez a bolt?
-
tibi666
senior tag
na ez az, ami digitális disztribúcióval, steamen keresztül soha nem eshet meg veled.
-
BiP
nagyúr
Már miért ne? Te is a család része vagy, és Te is felelős vagy az öcsédért. Ha nem tetszik, hogy 4 évesen játszik, dobd fel a témát a családi kupaktanácsnak. Csak azért ne legyen esetleg félrenevelve az öcséd, mert nem mersz szólni.
ON: én is alkalmazottra tippelek. Amúgy gyerek is jó lehet. Kibontotta a dobozt, és előbb játszott 10 percet, míg a kiváncsiság hajtotta volna, hogy mi lehet az.
(#94) BloodyEddie: hát lehet, hogy Te kikupálódtál, de én azon a véleményen vagyok, hogy egy 4éves gyereknek Fight Night + Xbox nem egészséges. Szerintem 4évesen még bőven a saját képzelőerőre építő játékokkal kell játszatni a gyerekeket.
-
Devid_81
félisten
Lehet ennyire rossz volt a játék, csak így tudta az előző gazdája elviselni
A bolt is megérdemelné, hogy megbüntessék, másiki meg alap, hogy ha valamit használtan veszünk ezt megnézzük mi is az...én az újat is kicsomagolom, legyen bármi. -
törölt tag
én csak azt nem értem, hogy gondolhatott a fickó arra, hogy "mi lett volna ha a gyerek édességnek hiszi"
milyen édességek vannak arrafelé, amik úgy néznek ki mint egy csomag FŰszerkeverék?! -
gtamate2
veterán
Ha a gyerek vitte utána, nem lehet hogy az anyuka cuccai közt találta véletlenül? Anyuka pedig meg se szóllalt utána...
-
saskaa
tag
válasz
norbi19884 #46 üzenetére
gondolom marha vidám volt, amikor rájött hogy eladta az esti adagot is
-
Sirandrish
legenda
válasz
BloodyEddie #96 üzenetére
Van benne valami
De ott még meg is értem..de itt?TheChos3nOne
-
-
Egzee
őstag
KAMUUUU!!! Mindenki megnézi mit rejt a doboz mielőtt hazaviszi...
-
BloodyEddie
őstag
válasz
Sirandrish #92 üzenetére
A csajos híreknél is mindig azok válogatnak a leghangosabban, akiknek az életben nem volt barátnőjük
(személyes vélemény, akinek nem inge...)
#95: az hát
-
Sirandrish
legenda
válasz
BloodyEddie #94 üzenetére
Az is vagy, max titkolod
-
HaaS
addikt
I see dead people.
-
edward2
addikt
Újnál is érdemes megnézni a doboz tartalmát:
Kedvenc személyesen átélt történetem: helyszín írország távolsági busz. Kis srác előttem lévő sorban ült és épp akkor bontotta ki a frissen HMV-ben vásárolt assassin's creedet. Hát csodák csodájára nem volt benne a DVD
))) szakadtam fél napot a röhögéstől. de gyerek picit lesápadt.
-
Gebriel
veterán
Érdekes, hogy néhány ember egy KÖZÖSSÉGI portálon, nyíltan kijelenti vagy utal arra, hogy drogfogyasztó.
-
DriderG
tag
Drogkereskedés bolton belül, azért ez nem semmi!
"Mikor megláttam a zacskót rögtön kikaptam a kezéből és elvittem tekerni. Persze előtte mondtam a gyereknek, hogy, ha megvered Mike Tyson-t, akkor keverek a kakaódba is elalvás előtt! Utólag rájöttem, hogy az anyag elég light-os volt, érdemesebb lett volna egy GTA IV-re beruházni, az volt vagy másfél kiló."
-
BalaNce87
addikt
4 éves gyereknek boxot vesz és még egy játékot is hozzá, jól nyomod, magadat be is perelhetnéd hogy ekkora hülye vagy.
Az kis fűvecskét a faterja tette oda hogy legyen miért beperelni a céget, jól fog járni lesz egy kocka 4 éves gyereke akivel nem kell foglalkozni mert az xbox megteszi helyette, egy kis füve és ha a pert megnyeri még egy kis pénze is.
-
HaaS
addikt
Az egyik játszótéren egy óvodás egy csomó füvet talált egy papír cédétok alatt.
Kitépte, aztán továbbmászott a hinta felé.
-
chubii
senior tag
PS3 játékokhoz is jár ilyen "kiegészítő"???
-
kokobe
őstag
Mé mi lett volna ha elkezdni majszolni basszus a fűben a thc csak hő hatására úgymond oldódik , ezér ha megeszi a kicsakó nem lessz semmi baja na meg amúgy se max röhögött volna egy kicsit
-
wikings2
őstag
"Apu ez mi?" PÉÉÉÉÉÉÉÉÉNZZZZZ *.*
ennyi hülye embert.. -
JetiRulez
őstag
Az üzlet is fura és a vevő is elég fura figura. Az ipsét bizonyára elég sokszor átverhették már az életben, ha nem nézi meg helyben a használt árukat.
-
dfdfdf
őstag
BAsssze meg megyek oda vásárolni
Én mentem volna de megmondtam volna hogy kérek egy ugyanilyen extrás másik gémet -
tiv83us
veterán
"Nem is merek arra gondolni, mi lett volna, ha édességnek hiszi, és elkezdi majszolni azon nyomban."
Azon kivul, hogy fosott volna egy erdekes szinut, nem sok.
-
wesaaa
aktív tag
én lehet elszívtam volna:X
xd -
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
FoxiestFox #45 üzenetére
Azért az a 4 éves gyerek nem tudta volna megállapítani, hogy nem csak sima dohány volt az, így apuka jobban tette volna ha azt mondja, hogy pipadohány, és ha nagy problémát okoz neki lehúzza a klotyón.
Akinek van esze nem megy vissza reklamálni, eleve meg is gyanúsíthatják, hogy ő rakta bele, ahogyan előttem is leírták.
(#73) chubi: Vagy Viva Pinata.
-
eisento
addikt
vagy az ea rakta bele hogy legyen türelme fullra tolni a fight nightot
-
kenny123
addikt
Témához kapcsolódó, mármint majdnem..
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Én nem lepődök meg. Mivel ahol élek Baján nincs külön PC-s (vagy konzolos) játékokkal foglalkozó külön szakbolt, így csak a Tesco-ról tudok nyilatkozni. Ott is csak pénztárnál bontják ki ha te igényled, egyébként ha hiányzik valami belőle vagy sérült/törött a lemez, gondolom blokkal kellene reklamálni. A pénztáros nem bontja ki.
Egyébként furcsa, pár apuka nem vitte volna vissza itt Magyarországon, hanem elfogyasztotta volna.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Sirandrish #63 üzenetére
Azaz, még egy érv a warez ellen. Nem jár hozzá grátisz spé sem
-
Morden24
nagyúr
válasz
gam3killer #42 üzenetére
(#40) Morden24: De a számlán nem szerepel a fű mint eladott termék, így nem tudják bebizonyítani hogy a játékban benne volt. (hacsak nem vettél fel videóra, stb stb, de annak megint mi értelme, saját magukat buktatnák le ezzel.)
Ha valamilyen módon visszakövetik, vagy pl. valaki lebukik, és vall, akkor már lehet gond. Ha a nyomozás elér hozzád, akkor nem lesz jó poén, ha kiderül, hogy ja, fű, eladtam a Józsinak.
Ez persze egy szélsőséges és elég valószínűtlen szitu, de szerintem az esélye is bőven elég jó indok arra, hogy valaki ne akarjon dílereskedni egy vásárolt termékben véletlenségből talált csomag droggal.
-
Morden24
nagyúr
válasz
gam3killer #42 üzenetére
[dupla]
-
kuchera
tag
Szerintem énis csak kokoval tudnék figt roundozni....
De viccet félretéve szerintem is inkább az apuka a ludas,az amolyan megérzés -
Enton
addikt
Most derül ki miért is jó a fogható doboz a letölthető tartalmakkal szemben.
Ezt vehetjük még egy plusz pontnak a listában. -
Puma K
nagyúr
Hát ez kurva nagy
Jók a kommentek is
-
PiciKenny
senior tag
Az szép
-
jerry311
nagyúr
Ha én találom meg...
-
kpal
nagyúr
Bezzeg az ilyen akciókat nem hirdeti a bolt 1fizet 2kap
-
Cobrusz
senior tag
bezzeg nekem soha nincs ilyen szerencsém
-
A boltosok rakták bele, hogy jobban élvezze a játékot.
-
loree69
aktív tag
olyan sz*r játék hogy ez kell hozzá hogy élvezzed!
-
Sziszka_88
tag
Biztos ez a játék Limited Edition volt csak nem tudták
Viccet félretéve elég dúrva a sztori...
-
Mans20
addikt
Már volt asszem hasonló dolog,de ott extasy volt a gamehoz.
-
syC
addikt
vicces, hogy pont angliában vannak emiatt felháborodva
-
BekeVon
tag
egy satnya cigire sem lenne elég, de amúgy jó marketing fogás lenne....
-
Sirandrish
legenda
válasz
norbi19884 #46 üzenetére
De legalább valami hipergagyi játékba rakta volna amire mondjuk ráírhatott volna vagy 60 dollárt szóval senki se vette volna meg
-
vergilx
őstag
hol is van ez a bolt? felvásárolom a játék készletet.
-
Prison85
senior tag
Praktikus ajándék a csomagban. Ha felhúztad magad a játékon, akkor sodorsz egy spanglit és "újult erővel" ismét bedobhatod magad. Mekkora üzleti fogás!
Vajon más is visszavitte volna a csomagot és panaszt nyújtott volna be? Mondjuk egy tinédzser?
-
Jarod1
veterán
aszittem legalább 1 kiló kokót talált benne..én először úgy értelmeztem hogy magában az xboxon belül...
-
norbi19884
tag
Szerintem meg a boltos hagyta benne csak rákente az elöző tulajra,mert azt gondolom nem lehet lenyomozni.
-
válasz
gam3killer #44 üzenetére
VAGY olyan a kissrác, hogy este mesélte volna anyunak meg a pajtásainak, stb.
Lehet jobbnak látta az öreg így csinálni.
Nem tudom. -
gam3killer
csendes tag
válasz
FoxiestFox #43 üzenetére
Aztán nem lett volna egyszerűbb elvenni a 4-éves gyerektől majd elrakni? Gondolod felnyomta volna magát? Nem említi a cikk hogy nem kettesben voltak amikor megkérdezte a srác, így annyit is mondhatott volna, hogy semmi fiam, add ide. Elrakja, majd este berottyant.
-
Így elnézve az apukát, nem nagyon hihető az egész..
Szerintem is ahogy előttem már írta valaki, ő tömködte bele valamiért, aztán a gyerek találta meg.
Egyszerű, mindennapos fail ilyen körökben.A 4éves gyerek vs verekedős játék az igazi baj. Még 10 évesen se. Nem hogy 4... god damn.
-
gam3killer
csendes tag
Ezen a képen 2g? Erről beszélünk? Azt írja a cikk némi dohány is hozzá van keverve. Még jó hogy nem értek hozzá...
(#40) Morden24: De a számlán nem szerepel a fű mint eladott termék, így nem tudják bebizonyítani hogy a játékban benne volt. (hacsak nem vettél fel videóra, stb stb, de annak megint mi értelme, saját magukat buktatnák le ezzel.)
-
Morden24
nagyúr
válasz
gam3killer #38 üzenetére
Amúgy én nem értek hozzá, de a képen körülbelül 0.1G fű van...
Lehet, hogy valóban csak 0.1g fű van, de akkor van mellette legalább 2g dohány is
Más: Miért van az, hogy a Gamepod a leglassabb a PH! társoldalak között? Olyan sokat tud szüttyögni, hogy az már tényleg kínlódásnak minősíthető. A többi oldal pikk-pakk, ez meg egy cikket is több másodperc alatt tölt be néha. Nem bunkózás, hanem genuine érdeklődés.
(#39) kenny123: Ja, ha találnék némi füvet (főleg egy olyan termékben, amiről számla van, hogy én vásároltam meg), akkor nekem is az lenne az első gondolatom, hogy dílerré előlépve akár 4-5K HUF-ot is kereshetek vele, igen
-
kenny123
addikt
válasz
gam3killer #38 üzenetére
2g is van az, hidd el..
Mellesleg nem értem az egészet.Ha az apuka egy kicsit is okos, eladja a füvet, és visszakapta a játék árát, vagy annak egy részét.. -
kelzsoca
félisten
Csak hogy "pörögjön" a bolt
-
Titan44
tag
És mi a bizonyíték rá hogy a játék dobozában találták?
Lehet fater hazafele betért máshová is "vásárolni", aztán találkozott valakivel és gyorsan begyűrte a cuccost a játék dobozába.
Aztán hazaérve kiscsákó kikapta a kezéből a gamet és kész a bukta.
Nah mit mondjon emberünk az asszonynak, bocsi véletlenül adtam egy kis szívnivalót a kölöknek? Inkább kenjük az egészet az üzletre és még egy kis pereskedős lóvé is kinéz a dologból. -
iBlast
aktív tag
Ez vicces
a gyereknek jó hangulata lett volna ha megkóstolta volna XD
-
luw2win
őstag
Hát nem 3D-s szemüveget adtak hozzá, hanem 3D-s látást előidéző cuccot
-
Atos23
senior tag
Hol ez az üzlet?
-
vPFCS
csendes tag
Tanulság: PS3-at kell venni!
(bocs, csak vicc volt) nem hagyhattam ki
-
buherka
addikt
A hülyéje...
Inkább tekert vona belőle egy jó kis spanglit és asszonnyal jól betéptek volna aznap este...helyette most járkálhat a jardra tanúskodni.
Még a végén az apuka lesz a gyanusított, aztán majd pisloghat -
Telefunen
őstag
A valódi drog itt nem a kender volt, hanem a dohány. Ekkora mennyiségtől még egy 4 éves gyerekkel sem történhet semmi (legalábbis orálisan fogyasztva), viszont ha a dohányt megeszi, komoly nikotinmérgezésre számíthat.
Egyébként ha a bolt helyében lennék, és esetleg elmarasztalnának, amiért nem ellenőriztem a játékot eladás előtt, én sem lennék rest feljelenteni az apát, amiért nem ellenőrizte a játékot, mielőtt a gyerek számára hozzáférhetővé tette..
-
HaZsolt
őstag
Hogy lehetett azt a játékot megvenni 4 éves gyereknek? Meg az Xboxot is.
-
Scholes9
nagyúr
Hát a cannabis az aztán qrva nagy drog...
-
Brutális eb
addikt
Bakker velem miért nem törtinik meg ilyesmi.
-
kenny123
addikt
Bezzeg ha picit arrébb, mondjuk Hollandiában történt volna az eset..
-
zcool
aktív tag
válasz
Sirandrish #11 üzenetére
-
Akos96
senior tag
válasz
RepeatSector #14 üzenetére
Flight Night Around
-
RepeatSector
senior tag
én nem szóltam volna
betekertem volna cigi papírba és legalább élveztem is volna a fight night around-ot -
AXisBOLD
addikt
"Miután megnéztem, és rájöttem, mi is az, azonnal elvettem tőle és elszívtam mind."
milyen kedves meglepetés
.
de mondjuk ekkora barom szülőt, hogy a 4 éves gyereknek egyáltalán boxot vegyen
, vagy ilyen verekedős játékot, de az is okos volt, hogy nem nézte meg maga a doboz tartalmát. kiérdemel még egy barom címet.
unokatestvérem 4 éves gyerekéve állandóan Soul Calibur 3-al kellet játszani sajnos, utána teljesen meghülyült tőle a gyerek
.
-
Rage47
veterán
4 évesen még javában legóztam
lol
-
Sirandrish
legenda
Használati utasitásból volt megtekerve?
-
hommeros
őstag
Hát az az anyag többet ért, mint az egész játék.
Lehet, nem neki volt az félrerakva, hanem jött volna érte valaki.
-
sbazsi
veterán
ha vennék egy használt nokiát, és nem bontanám fel a "nokiás dobozt", vajon lehet-e szerencsém
-
drachos
tag
Khm, az apa honnan tudta, hogy mi az? Fiatal korában, még gyerek és feleség nélkül más volt az élet, nemde?
-
P100
senior tag
Lehet a bolt extrának hagyta benne, azt hitte örülni fog neki a vevő és máskor is megy hozzájuk vásárolni
Most majd minden drogos elkezd a Blockbustertől rendelni
-
Morden24
nagyúr
Na igen, ha nem lehet fizetés előtt, akkor is a helyszínen ellenőrizni érdemes az ilyen dolgokat.
De mondom, nem is azt furcsállom, hogy a fazonnak nem bontották ki, hanem (mivel használt játékról van szó) nem ellenőrizték átvételkor/beszámításkor. Én utóbbi esetet lehetetlennek tartom, ergo inkább elhiszem, hogy az egyik dolgozónak volt ott a secret stash
-
Akos96
senior tag
Tényleg megnézhetnék, ilyen alapon bármit is hagyhatott volna benne.
-
Morden24
nagyúr
"Nem nagyon érdekelte őket a dolog, csak annyit mondtak, hogy ingyen választhatok helyette egy másik játékot. De itt nem egy karcos CD-ről vagy hibás lemezről van szó, ez nagyon is komoly dolog. Igazán megnézhetnék a dobozok tartalmát, mielőtt eladják őket."
Amellett, hogy a fószernek teljesen igaza van, felmerül bennem a kérdés, hogy a kedves bolt hogy a rákba ellenőrzi a csomag tartalmát (kézikönyv, lemezek), ha nem nyitja ki? Mert ebben az esetben nekem lenne pár üres tokom, amit manual, dvd-k és cannabis nélkül szeretnék átadni nekik, mondjuk 6 fontos áron
Mondjuk megjegyezném: ha Andy betért egy üzletbe, hát annak is lehetne több esze. Fizetés előtt megnézni a doboz tartalmát, ez alap - főleg használt cikknél.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy használt XBOX360 játékot kapott egy 4 éves kisfiú az édesapjától, aki nem sejtette, hogy a dobozban egy nem igazán odavaló dolog is található.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Politika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest