- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meglivorn
aktív tag
Én csak azon röhögök, hogy pár éve még olyan, hogy DLC nem is létezett. Az ember megvett egy Jade Empire-t vagy Fablet a boltban, végigjátszotta, örült, és senki sem hőzöngott hogy kimaradtak eredetileg tervezett részek, max. hogy jó lenne folytatás.
Most meg a kiadott dobozos játékhoz jönnek a +tartalmak, és mindenki azon fanyalog hogy miért ez, hogy "jaaj ez már benne volt csak most visszarakták", hogy "félórás picsafüst", stb. Én csak azon csodálkozom, hogy még senki nem jelentette ki, pacikuki a popótokba, másszon rátok Fluffy a táncoló ogre
(mielőtt valaki magára veszi, nem személyes, hanem úgy általában az "internetes közönség")
Engem személy szerint ez a DLC nem érdekel, de folyton azt hallani de jo lenne GyU-ban az orkokkal játszani, SWben a birodalmiakkal, stb, általában a gonosz oldalon. Szóval az ötlet adta magát, lehet szűzeket gyujtogatni és falvakat erőszakolni. Akinek meg nemteccik, nem veszi meg. Én megtartom a biopontjaimat a júniusi ME2: Overlordra
De ettől még tetszik, hogy foglalkoznak mindkét játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- The First Berserker: Khazan
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest