- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Raspberry Pi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Mostanra nekem is benne van 16 óra játék idő, van egy csomó apró trükk, amivel a harcban előnyre lehet szert tenni. Inkább úgy érzem, h. ez a rendszer ezeknek egy részét úgymond nem rágja az ember szájába.
Így amennyiben az ember ezekkel nem él, könnyen igen nagy tűlerővel találja magát szemben.
- Érdemes mindig nézni az ellenfél szintjét és ehhez igazodva harcolni, a játék elején 2-3lvl+ esetén szinte biztos a vereség.
- Ennek ellenére senki nem használja a "flee" lehetőséget. Számtalanszor jártam úgy, hogy bohó voltam és egy már a csata elején világossá vált, h. itt csak egy csoda segíthetne. Ennek ellenére 1-2 ellenséget sikerült legyűrni. Flee. Feltankol, vissza, befejez. Öröm.
- "Elementál sebzések, buff-debuff, hordók, sneak, scroolok, resistek." Minimapon általában előbb látni az ellenfelet, mint hogy trigerelné a hacot. Sneakből megközelít és egyből vagy egy ellentétes elementált tartozó hordóval vagy spellel befenyíteni. Így már van egy kezdeti dmg-ünk és ráadásul a kört is mi fogjuk kezdeni. Karaktereket meglehet egymástól bontani, lehet akár több helyről is egyszerre bekerekíteni őket. Sőt akár az egyik real time harcon kívül maradhat és vásárolhat, majd beszállhat a harcba ha visszaért.Példák.: Ork tábor kikötő mellett, illetve keletre az a rész ami felvan perzselve.
Folyamatosan esőt castolva, wet állapotban úgy fagytak szét 180-as dmg-el, amikor az átlag sebzésem 50 volt, h. szépt volt nézni.Persze mire ezeknek egy részére rájöttem, addigra kb én is a szél rósza minden irányában kalandoztam több-kevesebb sikerrel.
Leírtam ezeket, hátha valakinek segít, akár egy evidens lépésben, amit idáig kihagyott. Az általad említett címek nekem is örök kedvenceim és referenciaként is azokra a produktumokra tekintek. Továbbra is megértem az álláspontod és nem is neked szántam a mondanivalót, hanem úgy általánoságban mindenkinek.

Pillars nálam is várós, azt régóta nyomon követem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gitáros topic
- Villanyszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Energiaital topic
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- T490s 14" FHD IPS i5-8365U 16GB DDR4 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs