Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
Köszi a tippet.
Egyébként így,közel 20 óra játékidő után,kijelenthetem,hogy érdemes volt megvenni. (Főleg 16 euróért)
Van benne content bőven,érződik rajta,hogy azért elég sokat foglalkoztak vele a feklesztők. Harcrendszer szerintem rendben van,számomra sokkal élvezhetőbb így, mint ha real-time lenne.
Azt viszont nem értem,hogy miért panaszkodik mindenki,hogy túl nehéz.
RPG téren kezdőnek számítok, turn-based rendszert sem használtam gyakran,mégsem sikerült még elveszítenem egy harcot sem benne,normal fokozaton. (igaz eddig csak olyan ellenségekkel futottam össze,akik max egy szinttel voltak magasabbak nálam)
Minden karakteremmel megidézek a kör elején egy-egy segítőt,így máris 8 karakterrel gazdálkodhatok. Igaz,kihívás még így is van a harcokban,de sokkal könnyebb,már csak azért is,mert gyakran őket támadják helyettem. +Mindenkinek megvan a "kötelező" Leech képesség.Ja,és egy tip azoknak,akik még csak most fogják elkezdeni: A játék elején érdemes minden bárányt/disznót/patkányt stb. megölni,mert elég sok XP-t össze lehet gyűjteni ezzel is. (Persze Pet Pal esetén nem árt előbb beszélni velük)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Zalman N7 Plus V2 prémium számítógépház
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
RPG téren kezdőnek számítok, turn-based rendszert sem használtam gyakran,mégsem sikerült még elveszítenem egy harcot sem benne,normal fokozaton. (igaz eddig csak olyan ellenségekkel futottam össze,akik max egy szinttel voltak magasabbak nálam)