- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért tűntek el a buta tévék?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ennyire alaposan nem tudom végiggondolni a stratégiát, hogy minden apróságra figyeljek. Én haladni akarok, nem szöszmötölni.
Akkor azt hiszem ez nem a te játékod.

Én sem szeretek sokat szarakodni egy játékban, ha olvasni akarok, arra ott van több száz fantasztikus regény amikre ugyancsak nincs sajnos túl sok időm, szóval ezzel én is így vagyok. De ez a játék a hangulatával annyira megfogott, hogy el fogok vele szórakozni, ez 100%. A bonyolultsága mellett van egy bája az egésznek, ez az amit az ember vagy érez vagy sem, elmondani nem lehet. Pl. a Dragon Age-ben ezt egyáltalán nem éreztem, jó pár óra után nem éreztem késztetést hogy folytassam.
Itt talán azt érzem, hogy szerethető a játék a bonyolultsága ellenére, és talán azt is hogy nem kiadói nyomásra vitték mai trendeknek megfelelő irányba a fejlesztést. Még 5-10 órát bele fogok tenni, aztán utána kiderül, később is magával ragad-e a hangulata. (Esetleg én is abba a problémába futok, hogy sehogy se tudok továbbmenni a nehéz harcok miatt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Google Pixel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i5-10310U,8GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs