Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ennyire alaposan nem tudom végiggondolni a stratégiát, hogy minden apróságra figyeljek. Én haladni akarok, nem szöszmötölni.
Akkor azt hiszem ez nem a te játékod.

Én sem szeretek sokat szarakodni egy játékban, ha olvasni akarok, arra ott van több száz fantasztikus regény amikre ugyancsak nincs sajnos túl sok időm, szóval ezzel én is így vagyok. De ez a játék a hangulatával annyira megfogott, hogy el fogok vele szórakozni, ez 100%. A bonyolultsága mellett van egy bája az egésznek, ez az amit az ember vagy érez vagy sem, elmondani nem lehet. Pl. a Dragon Age-ben ezt egyáltalán nem éreztem, jó pár óra után nem éreztem késztetést hogy folytassam.
Itt talán azt érzem, hogy szerethető a játék a bonyolultsága ellenére, és talán azt is hogy nem kiadói nyomásra vitték mai trendeknek megfelelő irányba a fejlesztést. Még 5-10 órát bele fogok tenni, aztán utána kiderül, később is magával ragad-e a hangulata. (Esetleg én is abba a problémába futok, hogy sehogy se tudok továbbmenni a nehéz harcok miatt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Mini-ITX
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Ford topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Új Lenovo 15 Ideapad Slim 3 FHD IPS i7-13620H 10mag 16GB RAM 1TB SSD Intel UHD XE Win11 Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest