- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Jól látod...ez a megoldás pontosan annak jó aki néha-néha szeretne egy picit gyilkoskodni, de nem hc gamer. Minek merítse folyton a nagy batár VGA az akksit. HD-ra, full-HD ott volt a HD3200 ami több mint elég, ha meg kedvem támadt egy-két tárat kiüríteni akkor egy mozdulattal rátoltam a GB-t és csak úgy csorgott a nyálam. Minek tartson az ilyen felhasználó 2 laptopot (1et játékra, 1et office-ra), vagy egy notit és egy asztalit?
Szerintem nagyon nagy ötlet a külső VGA és a FS esetében már-már megalázóan egyszerűen és stabilan működött a dolog.
Az elvet ne kérdezd, hogy hogy és hova kolbászolnak az adatok, én csak végfelhasználó vagyok, nem jártam utána. Azt tudom, hogy nagyon sokan abban a tévhitben élnek, hogy csak külső megjelenítőn működik. Onnan tudom, hogy amikor hirdettem, mindenki azzal nyitott hogy: "de kár hogy kell hozzá külső monitor". Mindenkinek úgy kellett elmagyaráznom, hogy nem, nem kell hozzá.
-
hito
nagyúr
Üdvözlöm a hírt
Nekem volt FS SA3650-em, külső Graphic Booster-el (mobility HD3870), nagyon durva volt!
A külső-belső kijelző probléma pedig csak driver kérdése. Az SA3650 GB-re is csak külső megjelenítővel működött először. Utána kidobtak egy frissített drivert és gond nélkül ment a kis 13,3-as panelen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Mesterséges intelligencia topik
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest