- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Jól látod...ez a megoldás pontosan annak jó aki néha-néha szeretne egy picit gyilkoskodni, de nem hc gamer. Minek merítse folyton a nagy batár VGA az akksit. HD-ra, full-HD ott volt a HD3200 ami több mint elég, ha meg kedvem támadt egy-két tárat kiüríteni akkor egy mozdulattal rátoltam a GB-t és csak úgy csorgott a nyálam. Minek tartson az ilyen felhasználó 2 laptopot (1et játékra, 1et office-ra), vagy egy notit és egy asztalit?
Szerintem nagyon nagy ötlet a külső VGA és a FS esetében már-már megalázóan egyszerűen és stabilan működött a dolog.
Az elvet ne kérdezd, hogy hogy és hova kolbászolnak az adatok, én csak végfelhasználó vagyok, nem jártam utána. Azt tudom, hogy nagyon sokan abban a tévhitben élnek, hogy csak külső megjelenítőn működik. Onnan tudom, hogy amikor hirdettem, mindenki azzal nyitott hogy: "de kár hogy kell hozzá külső monitor". Mindenkinek úgy kellett elmagyaráznom, hogy nem, nem kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest