- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
válasz
Neovenator #24 üzenetére
Igen, igényes. Én megvettem a torchlight 1, 2-t is, és azért a pénzért teljesen jó értéket hoztak de rögtön látszott, hogy ezt kis csapat sokkal kisebb budgetből tolta ki. A polish szót használtam volna de magyarul nem tudom jobban átfordítani. Az igényesség a részleteket jelenti nem a sztorit, vagy a fő game design elemeket, azon kisebb mértékben tud a pénz segíteni.
(#25) K_mester
Nem ismerem a Poe-t. Egyesek szeretik, mások szerint szar.
Elég jól leírják többen is.
Azt mondanám bőven megvannak a maga problémái.
Ha így állsz hozzá ne vedd meg a Ros-t mert nem éri meg. Talán megértem a hangulatod, hasonlóan negatív voltam én is a d3 kiadása után. Most sem az a játék amit igazán szeretnék, de több lényeges dolgot kijavítottak benne, ami miatt számomra szar volt.(#27) Tigerclaw
Én nem értek azzal egyet, hogy minden játék mmo kellene legyen. Akkor vagy előfizetéses lenne, vagy pay2win. És persze kimaradna csomó jó játék aminek köze nincs az mmo-hoz de szeretem őket, pl. civ5, xcom, biztos van más de sokat nem ismerek és ezek eléggé kedvencek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest