Új hozzászólás Aktív témák
-
iSonic
addikt
végre egy játék, ami megüti azt a mércét, hogy nem 5 óra masszív agymenés, hanem van benne picit unalmasabbnak tűnő és intenzívebb részek...
25 óra játékidő meg nem arra lesz elég, hogy reggel felteszed és délbe azt mondod.. hát ezt is végigvittem, hanem arra, hogy másnap sőt akár harmadnap is azt mond ezt a játékot élvezet végigvinni és játszani vele..
-
BalaNce87
addikt
Nem értem miért kell elégedtlenkedni 25 órával, én nem akarok olyan játékot sok ember közül hogy a fele dumálással jön ki és úgy lesz 50 óra, addigra megunja az ember inkább felfedezne és játszana, ennyi bőven elég egy ilyen stílusú játékhoz szerintem, nem mintha ismerném a játékot. Biztos ellehet b...ni vele több időt is mint 25 óra, ha elhülyülsz és nem a fő szálra koncentrálsz.
-
Boxi88
őstag
A mostanában kiadott játékok, olyan kevés játékidővel rendelkeznek, hogy már fájdalom, persze tisztelet a kivételnek... úgyhogy ez a 25 óra már egész jónak számít.
Ezt a videót már kismilliószor láttam, mindig ezzel reklámozzák, örültem volna ha már egy új videó lett volna, nem mintha unalmas lenne vagy ilyesmi, csak azért mégis.
-
Findzs
addikt
nekem legutoljára a darksiders volt hasonló játékidőben kb. 28 óra
remélem ez is olyan lesz mint a darksiders hogy az a 28 óra elrepült a játékkalvárjuk várjuk
-
rupert
tag
Az a szomorú, hogy ezzel a 25 órával lehet reklámozni, mert ez manapság jónak számít.
-
Sicilian
addikt
25 óra játékidő szerintem pont elég lesz, legalábbis nekem..
-
zsiga_667
tag
Kösz, tudok olvasni meg szöveget értelmezni, veled ellentétben. Napra pontosan szeretném tudni már hogy mikorra hozza a futár.
Vagy felétek úgy működik a szabi hogy szólsz a főnöknek hogy áprilisban valamikor egy hétig nem fogsz menni dolgozni?<troll>
Aki nem játszott az első résszel az nem érdemli meg hogy játszhasson ezzel.
</troll> -
proci985
MODERÁTOR
-
polonic
félisten
Ez mennyire követi az előd(ök ???) történéseit? Nem játszottam még deus exszel, de ez az új felkeltette az érdeklődésemet. Ez előtt végig kéne játszani a az előző(ke)t?
-
mrhitoshi
veterán
Hát nem tudom hogy elég-e, mert ha jól meg van csinálva akkor elég.
-
törölt tag
Maga a játék a mentésekbe belementi a tiszta játékidőt is, onnan nyomon követhető a tiszta játékidő. Ami mindenféle újratöltögetések nélkül értendő.
Nyilván én is több mint 17 órát ültem előtte (legalább 1,5-2x annyit), de ez leginkább az újratöltögetéseknek tudható be. Ezt viszont nem tudom mennyi, lévén ezt nem számolja a játék.
-
zsiga_667
tag
Ez szép és jó, de lassan inkább már egy pontos megjelenési időpontot mondjanak, le kéne adni a szabadság-kérelmet a főnöknek.
-
Polllen
nagyúr
Nem lenne rossz...
Amúgy sztem a 25 óra teljesen rendben van, főleg, hogy főszálról beszélünk...
(A Stalker SoC volt nekem ~17 óra csak főküldetésekkel.) -
Archer
őstag
Szerintem ez egy teljesen korrekt játékidő egy FPS-től. Csak aztán jól töltsék ki, nehogy unalomba fulladjon mint pl. a Far Cry 2.
-
törölt tag
Azt nem tudom hogyan csináltad, nekem ~17 óra alatt sikerült végigjátszanom, és nem úgy, hogy átrohantam rajta. És nem is vagyok hardcore gamer. (A CoD Veteran szinten volt 4,5 óra, és ott még bóklásztam is, illetve nehezítettem a saját dolgom.)
Ez a 25 óra teljesen jó, főleg ha összevetjük a mainstream fps-ek 4-5 órás játékidejével.
-
tálusz
tag
Az a 25 óra szinte semmi az első részhez képest!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest