- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
iSonic
addikt
végre egy játék, ami megüti azt a mércét, hogy nem 5 óra masszív agymenés, hanem van benne picit unalmasabbnak tűnő és intenzívebb részek...
25 óra játékidő meg nem arra lesz elég, hogy reggel felteszed és délbe azt mondod.. hát ezt is végigvittem, hanem arra, hogy másnap sőt akár harmadnap is azt mond ezt a játékot élvezet végigvinni és játszani vele..
-
BalaNce87
addikt
Nem értem miért kell elégedtlenkedni 25 órával, én nem akarok olyan játékot sok ember közül hogy a fele dumálással jön ki és úgy lesz 50 óra, addigra megunja az ember inkább felfedezne és játszana, ennyi bőven elég egy ilyen stílusú játékhoz szerintem, nem mintha ismerném a játékot. Biztos ellehet b...ni vele több időt is mint 25 óra, ha elhülyülsz és nem a fő szálra koncentrálsz.
-
Boxi88
őstag
A mostanában kiadott játékok, olyan kevés játékidővel rendelkeznek, hogy már fájdalom, persze tisztelet a kivételnek... úgyhogy ez a 25 óra már egész jónak számít.
Ezt a videót már kismilliószor láttam, mindig ezzel reklámozzák, örültem volna ha már egy új videó lett volna, nem mintha unalmas lenne vagy ilyesmi, csak azért mégis.
-
Findzs
addikt
nekem legutoljára a darksiders volt hasonló játékidőben kb. 28 óra
remélem ez is olyan lesz mint a darksiders hogy az a 28 óra elrepült a játékkalvárjuk várjuk
-
rupert
tag
Az a szomorú, hogy ezzel a 25 órával lehet reklámozni, mert ez manapság jónak számít.
-
Sicilian
addikt
25 óra játékidő szerintem pont elég lesz, legalábbis nekem..
-
zsiga_667
tag
Kösz, tudok olvasni meg szöveget értelmezni, veled ellentétben. Napra pontosan szeretném tudni már hogy mikorra hozza a futár.
Vagy felétek úgy működik a szabi hogy szólsz a főnöknek hogy áprilisban valamikor egy hétig nem fogsz menni dolgozni?<troll>
Aki nem játszott az első résszel az nem érdemli meg hogy játszhasson ezzel.
</troll> -
proci985
MODERÁTOR
-
polonic
félisten
Ez mennyire követi az előd(ök ???) történéseit? Nem játszottam még deus exszel, de ez az új felkeltette az érdeklődésemet. Ez előtt végig kéne játszani a az előző(ke)t?
-
mrhitoshi
veterán
Hát nem tudom hogy elég-e, mert ha jól meg van csinálva akkor elég.
-
törölt tag
Maga a játék a mentésekbe belementi a tiszta játékidőt is, onnan nyomon követhető a tiszta játékidő. Ami mindenféle újratöltögetések nélkül értendő.
Nyilván én is több mint 17 órát ültem előtte (legalább 1,5-2x annyit), de ez leginkább az újratöltögetéseknek tudható be. Ezt viszont nem tudom mennyi, lévén ezt nem számolja a játék.
-
zsiga_667
tag
Ez szép és jó, de lassan inkább már egy pontos megjelenési időpontot mondjanak, le kéne adni a szabadság-kérelmet a főnöknek.
-
Polllen
nagyúr
Nem lenne rossz...
Amúgy sztem a 25 óra teljesen rendben van, főleg, hogy főszálról beszélünk...
(A Stalker SoC volt nekem ~17 óra csak főküldetésekkel.) -
Archer
őstag
Szerintem ez egy teljesen korrekt játékidő egy FPS-től. Csak aztán jól töltsék ki, nehogy unalomba fulladjon mint pl. a Far Cry 2.
-
törölt tag
Azt nem tudom hogyan csináltad, nekem ~17 óra alatt sikerült végigjátszanom, és nem úgy, hogy átrohantam rajta. És nem is vagyok hardcore gamer. (A CoD Veteran szinten volt 4,5 óra, és ott még bóklásztam is, illetve nehezítettem a saját dolgom.)
Ez a 25 óra teljesen jó, főleg ha összevetjük a mainstream fps-ek 4-5 órás játékidejével.
-
tálusz
tag
Az a 25 óra szinte semmi az első részhez képest!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Eidos és a Square Enix által készített új Deus Ex játékról kiderült legújabb információ szerint ennyi időbe fog telni a játék főküldetésének végigjátszása.
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- Hosszabb bemutatón a Borderlands 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest