Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Nem kötelező folytatni, nem? Simán el tudnám képzelni, hogy mondjuk Gunther Hermannról vagy Anne Navarre-ról szóljon, hogy ők milyen módon lettek olyanok, amilyenek. Bár JC mellett a kedvenc szereplőm Walton Simons volt és ha valaki ennyire ismeri a játékot, akkor őt kapásból a DeusEx2 intrójában is kiszúrhatta (legalábbis a hangját)
Szóval én biztos bejárnám azt a történeti szálat is, hogy ők hogy keveredtek oda.
-
törölt tag
Az azért érdeklene honnan folytatódik a történet...
-
Morden24
nagyúr
Tény, hogy a skillrendszer szimplán verte a legtöbb akkori dedikált rpg-játékot, és az is tény, hogy mondjuk a 2-ben botrány volt, szóval ja, igazad van, azt is nagyon el kell találniuk...
Csak tudod, utóbbi időben már alapban az a véleményem, hogy a történetet, illetve annak előadását sokkal inkább valószínű, hogy elb*sszák, mint a többi komponenst. Remélem csak simán jó kis ütős harmadik részt kapunk, és nyista probléma. Én biztosan előrendelem, amint tudom -
Bocha
HÁZIGAZDA
Köszi a linkeket! Végignézve az oldalakat.. szerintem ezekből nem lesz semmi...
Igen, én is a történet miatt kedveltem a játékot, de lássuk be, az irányítás és az RPG-s elemek is nagyon rendben voltak! Azért is vittem végig többször, mert mindig más skillekre gyúrtam, egész más játékélményt adott... szerintem ez is nélkülözhetetlen ahhoz, hogy ismét egy DX-es játékélményt kapjunk. -
Morden24
nagyúr
De még sehol nem tartanak, és van olyan érzésem, hogy nem is fognak
Ezekből a grandiózus projektekből szinte soha nem lesz semmi (pl. én már egy éve kb. tűkön ülök az X3 - Babylon 5 conversion miatt).
Én azért reménykedem benne, hogy jó lesz, Deus Exet igazából a története miatt imádtam, nem érdekel, ha elcseszik az irányítást, vagy nem lesz elég szép a grafika, csak megint legyen olyan sztori és rendezés, mint anno az első részben.
Akkoriban olyan volt, mint végignézni a legjobb X-akták részekből egy válogatást -
-
Morden24
nagyúr
-
SirRasor
addikt
Egyetértek, csak ne legyen akkora csalódás, mint a DeusEx 2.
Edit: Egyébként úgy tudom készült az 1-hez texture pack (bár nekem valami gond volt a feltelepítésnél, mert alapból nemtelepítős crackelt változatom van), szerintem érdemes megnézned ha nagy fanatikus vagy. (Just Google it
)
-
Morden24
nagyúr
Ééés igen. A Fallout3-on kívül a legjobban várt játék, remélem, ezúttal megint akkorát fog ütni, mint az első rész (amit amúgy kb. évente újra végigjátszom még ma is).
Ez volt "A legjobb FPS", no apelláta.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Habár a Deus Ex 3 készültét még tavaly novemberben megerősítették, az ügyben illetékes Eidos azóta is adós maradt a multiplatform harmadik játék részleteivel. Már nem kell sokat várni.
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest