- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaemonX
aktív tag
Én mondjuk sose értettem ezeket a reflexszerűen zsebből kihúzott PC-s érveket a konzol ellen. Mint például adott esetben az irányítást. Én rengeteg játékot toltam PC-n, és számos játékplatformmal játszottam már. De PC-n kezdtem, mégis az első pillanattól kezdve tökéletesen kezelni tudtam az Xbox360 kontrollert. Egy idő eltelte után mesteri módon adtam a fejeseket, pedig volt, hogy még csak 1-2 pixelt láttam az ellenfél fejéből.
A PS3 kontrollert szabályosan gyűlöltem, messze alulmúlta a PS1-PS2 kart is, persze ezt az elvakult PS-fanatikusok nem akarják belátni. Ezért féltem kicsit a PS4 kontrollertől is, de aztán amint láttam, milyen dolgokat terveztek át (minden olyat, ami unszimpatikus, és rossz volt benne), illetve miután a kezembe vettem megnyugodtam.Szerintem a PC-s oldalról terjesztett sztereotípiákkal ellentétben igenis lehet kontrollerrel játszani, méghozzá nagyon profin, minden csak megszokás kérdése. Az más kérdés, hogy (és ezt megfigyelésből, tapasztalatból mondom) a PC-sek javarésze vagy még életében nem játszott konzolon, vagy csak nagyon keveset ahhoz, hogy hozzászokjon egy kontroller kezeléséhez. A konzolosokról viszont többségében elmondható, hogy volt már dolguk PC-vel, így van viszonyítási alapjuk. Egy szó, mint száz, te is meg tudnád szokni, ha akarnád, ebben biztos vagyok
-
mentoloshypo
senior tag
Most őszintén, miért túráztatod magad?
Konzolos játék kontrollerel, megkaptad a választ.
Tetszik, nem tetszik ez van...
Nem kell itt megmagyarázni mi a jó és mi nem mert ez ugyebár (mint oly sok más dolog) szubjektív, és ne vedd sértésnek de nem is igazán érdekel senkit se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest