- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
balikabo
tag
Hááát. Nekem kb 1.5 év kellett hogy sok sok év PC és 6 év versenyszerű CS után megszokjam a kontrollerrel való célzást. Nagyon nehezemre esett ezt megtenni de sikerült és most van hogy saját magamon meglepődöm mennyire jól sikerül adni a fejeseket és hasonlók. Mondjuk az tény hogy X360 kar után a PS4 es karral sokkal jobb és könnyebb a célzás. Szóval adom, sztem is meglehet tanulni csak kicsit gyakorolni kell, ahogy pl az első évben CS-ben sem voltam akkora "sztár" mint 2-3 év gyakorlás után.
-
Jojo5
őstag
Ez az a szint amit kontrollerrel az ember nem igen fog megközelíteni szeritem...
Tudom, mert én is játszok konzolon, próbálgatom is az FPS játékokat, de egy nyomorult szerencsétlen béna baromnak érzem magam, holott PC-n pár évet Counter Strike-oztam és azokban az időkben az 1.5-1.6 igen csak flottul ment nekem.... még a Source-ot is kipróbáltuk annó, de végül inkább nem mentünk át...
Ehhez képest a konzolon való FPS egyenlőre katasztrofális, legalábbis számomra
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Retro pakk (akár külön is!)
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest