- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
balikabo
tag
Hááát. Nekem kb 1.5 év kellett hogy sok sok év PC és 6 év versenyszerű CS után megszokjam a kontrollerrel való célzást. Nagyon nehezemre esett ezt megtenni de sikerült és most van hogy saját magamon meglepődöm mennyire jól sikerül adni a fejeseket és hasonlók. Mondjuk az tény hogy X360 kar után a PS4 es karral sokkal jobb és könnyebb a célzás. Szóval adom, sztem is meglehet tanulni csak kicsit gyakorolni kell, ahogy pl az első évben CS-ben sem voltam akkora "sztár" mint 2-3 év gyakorlás után.
-
Jojo5
őstag
Ez az a szint amit kontrollerrel az ember nem igen fog megközelíteni szeritem...
Tudom, mert én is játszok konzolon, próbálgatom is az FPS játékokat, de egy nyomorult szerencsétlen béna baromnak érzem magam, holott PC-n pár évet Counter Strike-oztam és azokban az időkben az 1.5-1.6 igen csak flottul ment nekem.... még a Source-ot is kipróbáltuk annó, de végül inkább nem mentünk át...
Ehhez képest a konzolon való FPS egyenlőre katasztrofális, legalábbis számomra
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Programozható Guitar Hero / Rock Band kontroller
- Playstation VR2 (PS VR2) + kontroller töltőállomás (garis 2026.februárig)
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest