- LG LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
válasz
Dr. Akula #97 üzenetére
nem, mindenképpen olcsóbb lesz az u2711-nél az ausztrál árból kalkulálva 20-25 ezer ft-al tehát elméletileg 150k körül lesz, dehát tudjuk h milyen a magyar : D azt is eltudom képzelni h 250 ezerért adják majd
-
Dr. Akula
félisten
Tehát akkor 2 kilóból meg lehet úszni egy ilyet? Sztem nem rossz.
-
QwErTy42
addikt
Kedves hozzáértők!
Miben másabb ez a korábbi modellhez képest?
Mi a lényeges különbség az U2410 és U2412 között? Mert árban jelentős.
Kérdezem én egy U2410 boldog és elégedett tulajaként. -
-
Isual
veterán
válasz
fatallerror #90 üzenetére
30 ms-ig bőven jó az input lag, itt se essünk bele a számok világába, túl van ezis dimenzionálva...
-
-
Isual
veterán
jajj gyerekek nőjétek már ki ezt az EiZO-zást...
240k-s EiZO-kon is van ilyen és mégilyenebb meg még jópár egyéb durva probléma, csak ott műkszik a placebo, hogy EiZO... nyilván az SX/CG széria az a homogenitást rendbeteszi (a kontraszt kárára), de ott is lehetnek bevilágítások, meg nyilván az IPS-glow az gyártófüggetlenül jelen van - régebben még A-TW polarizer-rel ezt látványosan tudták csökkenteni, de ilyen monitort ma már nemigen gyárt senkise (egy-két kivétellel, az LG RGB-LED-es "csodája")
-
bteebi
veterán
Na ez már valami, hoci vele!
Kár, hogy ilyen drága, pedig egyébként lényegében tökéletes lenne...
-
Integra
titán
válasz
fatallerror #80 üzenetére
ez az u2410 sarkaiban ugyanúgy megvan. hiába no, ez nem eizo, igaz nem is annyiba kerül
-
Füleske
addikt
Azt hiszem meg is van az új monitorom ha ez belefér 150k - ba. Annyiért ajándék. Már csak a bolti árusítás és egy megbízható teszt hiányzik.
-
kurtuzov
senior tag
Én most egy 24" PVA paneles monitort használok, és szívesen váltanék erre. Épp a napokban néztem, hogy van-e vmi újdonság Dellék háza táján. Mivel nem használom grafikai munkára, viszont a nagy felbontás fontos, emiatt be fog jönni. Bizakodva várom a teszteredményeket. A Samsung S27A850D ~170k, de a PLS paneljáról nem hallottam jókat. Az utód, de inkább Thunderbolt Display vetélytárs S27B970 fényes kijelzője és ~240k ára hervasztó.
Szóval ha a Win8 érkezésével egy U2713HM-et 150k körül meg tudok venni, egy szavam nem lesz.Persze a vásárlói élményemhez sokat tennének a készülékről ódákat zengő szakvélemények.
-
sing1ep1ayer
őstag
Ha valaki rendezne egy fáccsés nyereményjátékot ehhez a monitorhoz, azt hiszem nem érdekelne hogy teleszemetelem a haverok üzenőfalát vele, nyomnám rá a lájkot ezerrel.
-
fatallerror
addikt
megvan az ár: 840 dollár (usd) és 799 ausztrál dollár (aud) a dell honlapján tehát olcsóbb mert az u2711 999 dollár ( 899 aud)
tehát 100 aud-al olcsóbb, magyar viszonylatban akkor kb 20-25 ezerrel lesz olcsóbb az u2711-nél
-
M@trixfan
addikt
Csak ne legyen 1 cm mély csillogó káva befelé amin minden tükröződik! Az a baj már arra is rájöttem, hogy a túl agresszív AG bevonatot is utálom. Nekem nem lesz soha monitorom
-
fatallerror
addikt
-
Integra
titán
válasz
fatallerror #78 üzenetére
nem is mondtam hogy nem jó, csak ilyen területen csak akkor, ha jobb vagy legalább ugyanolyan jó a képminőség. led lcd tévékkel én absz hadilábon állok, led tn panelem meg sosem volt.
-
Isual
veterán
mibaj a dízel autóval?
egyetértek egyébként(#78) fatallerror: nem feltétlen erre gondol. De perpill a LED (kivéve az aranyárú RGB-LED-et) a W-CCFL-lel szemben nem tudja a WCG-ot, emellett a PWM szabályozás miatt alacsony fényerő mellett jelentkezik az ún "stroboscopic effect". Illetve az első LED-es IPS-ek még az sRGB-t se igen tudták úgy lefedni, mint a hagyományos CCFL-es társaik (lsd U2311H).
-
Integra
titán
nekem nem hiányzik a led, sem az alacsonyabb fogyasztás ha a képminőség rovására megy. 150ezres monitoroknál nem az alacsony fogyasztás lesz az elsődleges szempont. legalábbis nálam biztos nem. pedig szelektíven gyűjtöm a szemetet, nincsen dízel autóm és led van csak a lakásban meg kompakt fénycső, de van ahol nem kéne feltétlen lenyomni a zember torkán ezt a led-es világítású panel történetet. az meg hogy vastag a montirom? naés? sosem oldalról néztem, ahogy a plazmát sem
-
vond
MODERÁTOR
válasz
alibaba78 #71 üzenetére
Sarkítottál, valótlant állítottál (velem kapcsolatban). PONT.
Én pedig tényeket közöltem azzal kapcsolatban, hogy mi mennyibe kerül és ez hogy viszonyul az adott ország kereseteihez, életszínvonalához...Amúgy meg egyáltalán nem sírtam...
És miért is kellene magamban keresni a hibát?Magasról sz'rok rá, hogy ki, hol, mennyiért, és hány darab ilyen monitort vesz ájfinitibe'...
És ahhoz hogy jössz Te, hogy megmondd nekem, hogy mikor és miért változtassak? Személyeskedést kéretik hanyagolni, de igen gyorsan...
-
-
d@minator
addikt
Itt olvastam[link] de biztosan a költségcsökkentés is benne van.
An IPS display requires a stronger backlight to achieve the same level of brightness as that of a TN display.(#72) Ribi: az értékrend tényleg más erre akartam kilyukadni ős is ilyesmit írt a többi tényleg enyhén hülyeség vagy csak rosszul fejezte ki. A TN jobb nekik az kicsit abszurd.
-
Ribi
nagyúr
válasz
d@minator #44 üzenetére
Ennek nemtudom mennyi köze van az egészhez. Ez nem trend kédése.
Nálam az utolsó rész váltott ki wtf érzést.
"ott sem veszik mint a cukrot, más az értékrend. egy otthoni átlagos user észre sem veszi a gagyi ips éa jó tn panel közt a különbséget...sőt általában a tn jobban tetszik nekik."
Ez számomra azt sugallja, hogy mivel többet keresnek, ezért más az értékrend, emiatt azt sem érdekli őket, hogy milyen képet mutat 1 monitor. Ami teljesen abszurd. "sőt általában a tn jobban tetszik nekik" ez a mondat meg egyenesen vicc kategória. Ebből is látszik, hogy sosem volt IPS monitor nála, de ha volt is milyen alapon állít ilyeneket bárki? Engem a totális általánosítás és a több pénzzel igénytelen monitort vesz párhuzam akasztott ki. -
alibaba78
őstag
"Ne sarkits, es akkor rendben leszunk"
Tipikus magyar mentalitas, mint a siras-rivas is, hogy jajj, de sz@rok a magyar fizetesek, stbstb... Dehogy magadban keresned a hibat, naaaa, azt mar nem. Az orszag hibaja, a forint hibaja, a joskapista hibaja blablabla, de meg mindig ott elsz, ugye? Mar nem az atkos rendszer van, ahol szokni kell a hataron, ugye? Akkor valtoztass, ne sirankozz! Es minimalberbol vehetnel rogton harmat is eyefinitybe, mer' az belefer. Itt befejeztem ezt az igen tartalmas beszelgetest, es elnezest az offert mkitol!
-
blackydan
senior tag
válasz
Dark Archon #7 üzenetére
+1 így van, nagyon jók ezek a monitorok még akár játékra is
-
vond
MODERÁTOR
válasz
alibaba78 #53 üzenetére
Nem... Nem beszéltük meg, ugyanis én nem mondtam sem azt, hogy "nyugatabbra az elet habostorta", sem azt, hogy "minden masodik minimalberbol elo ilyen monitorral szaladgal"...
Szóval ne sarkíts, és akkor rendben is leszünk...
De azért azt ne magyarázd már meg, hogy semmivel sem veszi meg könnyebben az átlag nyugat-európai ember az ilyen kaliberű dolgokat (ha szüksége van rá), mint a magyar... Gondolkozz, akkor messze nem itt tartana az ország...
Nap-mint-nap tapasztalom azt is (itt a nyugati határszélen), hogy még a magyarok járnak ki Ausztriába bevásárolni... Bizonyos dolgok drágábbak, mint itthon (pl. pia, cigi, étterem, stb.), de elég sok minden olcsóbb is... Gondoljunk csak a benzinre, de mondhatnám a ruhákat, bútorokat, műszaki cikkeket, sokszor még az alap élelmiszereket is... És ugye azt nem kell ecsetelnem, mennyivel magasabb a az átlagkereset 30 km-rel odébb (és ennél távolabb is)...
-
El Kebir
őstag
ha kell, akkor legyen...
a jobbakra még kompozit, meg komponens bemenetet is raknak!
d@minator
"Az IPS-nél mivel jóval nagyobb fényerőt használnak (TN, VA-val ellentétben)"
TN, VA -nál inkább pont az ár miatt alacsonyabb a fényerő, mert azok inkább a költségérzékenyebb kategóriát fedik le (kevés fénycső, az se baj, ha kicsit foltos, csak olcsó legyen), jobb monitorokba nem ritka a 2x-3x annyi fénycsőves panel, az alig nagyobb fénysűrűség mellett, alapból egyenletesebb úgy...
-
slimG
tag
Az csak nekem szúrt szemet, h egy ilyen kaliberű monitorra miért raknak D-Sub csatlakozót?
-
alibaba78
őstag
Ez a hsz. zokkentett ki, es sarkallt irasra. Szo szerint nem volt odairva, de sugallja az iras, nem? Minimalberbol 27"-es dell ultrasharp mi, ha nem habostorta. Egyebkent akik idetelepulnek, a nagy reszuk menekul az orszagbol, es fogalmuk sincs, mi van idekint. Mezes-mazos kulso, rohado belso. Keves a tudatos foreigner, believe me!
-
fatallerror
addikt
dell honlapján is fent van már
42 wattos fogyasztás
-
d@minator
addikt
Az IPS-nél mivel jóval nagyobb fényerőt használnak (TN, VA-val ellentétben) a panel miatt remélhetőleg annak csökkentése nem jár ilyesmivel. Ha jár is sajnos az nem az én problémám.
Próbálkoztam már LED-esítéssel de csíkos lett a kép. Sok kis LED meg nem ad elég fényt de hát ők nem sufnituning. -
fatallerror
addikt
én is írtam oda pár napja h 120k lesz de leszóltak
pedig 1 fórumon írták h 400 dollár lesz (tehát áfástól mindenestül kb 120 e ft nálunk) majd törölték azt a hsz-t szóval hátha igaz.
uk-ban már 600 fontért árulják de azoknál mindig drága volt az ilyen : Dszerintem 150e alatt lesz és akkor teljesen elfelejtem h tv v monitor mert ez a felbontás fontosabb mint a nagy méret ill nagy méretet ennyiért nem is kapnék
bár előbb meló kell aztán lehet álmodozni :Đ
-
keIdor
titán
válasz
Dark Archon #7 üzenetére
Naja, Dell U2711-el en sem latok semmi utanhuzast stb, nem lehet eszrevenni a 8ms-ot.
-
banhammer
veterán
Mire ideér az ára a megfizethetetlen kategóriában fog lenni.
-
alibaba78
őstag
-
kromatika
veterán
nagyon jó ez a monitor. szívesen elfogadnám
-
vond
MODERÁTOR
Én még arra leszek kíváncsi, hogy a LED háttérvilágítás PWM szabályzása (ha az lesz - gondolom igen) milyen frekin fog menni...
Nem lenne rossz, ha egy kicsit ezt is megfejelnék, s elmozdulnának a 2-300 Hz-ekről felfelé... De tartok tőle, hogy ez nem fog változni...
(#50) Isual: Aztán akkor még jobban nyomhatják a "Dell-buzizást"...
-
Isual
veterán
válasz
fatallerror #47 üzenetére
(#49) Integra: Na ha valamiben biztos vagyok, az az, hogy nincs mögötte 12 bites LUT és 12 bites internal processing... ezt kizártnak tartom a kisebb testvérekből kiiudulva...
Monitoros topicban én írtam már, hogyha nagyjából az U2410 mindenkori ára körül lesz ez kapható (ígyvalahogy lenne ez reális árazás szetintem), akkor sikerre van ítélve
S végre lesz mit mondani azoknak, akik nagyjából egy bő 100-asból akarnak venni egy 27"-es (TN-es) monitort - de ha nagyon muszáj tudnak még hozzátenni/gyűjteni valamennyit - viszont az U2711 ára már sok nekik...@vond: annyi baj legyen, én már immunis vagyok rá, főleg, hogy NEC-buzivá tett engem egy emblematikus személyiség, akit mi csak úgy ismerünk: Nyugdíjas
-
El Kebir
őstag
válasz
d@minator #44 üzenetére
"Pozitívum, a jobb fényáteresztő képességen. Vajon így kevésbé is fog vakítani?"
azt nem írja a cikk, hogy kinek lesz pozitívum...
mert az pozitív hatás a gyártási költségre, hogy kevesebb fényforrás kell a panelbe, negatívum, hogy nehezebben lehet egyenletesen "teríteni", ha kevesebb a fényforrás és a panel jobban átereszti a fényt...
-
fatallerror
addikt
pont ezért lesz olcsóbb átlagfelhasználóknak szánt mert nincsenek benne ilyen fícsörök amik annyira nem kellenek az átlag usernek, valószínűleg a legolcsóbb 2560as moncsi lesz és 150 alatt még én is ráhajtok
#46) Isual : tudom h tudod mert te vagy a monitoros topik egyik anyucija
-
Isual
veterán
Ugyanúgy H-IPS variáns ez, a kérdés csak az, hogy milyen tulajdonságokkal... Mondjuk a mostani jobb e(H)-IPS-ek már kontrasztban tudják a bő ezret (U2212HM, U2412M - korábbi H-IPS-ként pl az NEC EA231WMi), ami mindenképpen jobb az U2410-2711 850 körüli kontrasztjánál, de ezt leszámítva aligha lesz több ez a jó öreg H-IPS-nél. Főleg, ha 6 bitesre butítják és kifelejtik belőle a komoly elektronikát. Legalább egy 10 bites LUT lehetne benne azért... Szóval várjuk a teszteket sok szeretettel, én egyébként bízok ebben az AH-IPS-ben - főleg ha lesznek Hi-Res darabok is, (legalább) natív 8 bites színmélységgel (aztán a jó elektronikát meg egy NEC, EiZO úgyis mögéteszi majd), azt várom én már (nagyon)
(#43) fatallerror: erről nem tehetek, mi tudjuk jól, hidd el
-
d@minator
addikt
Pl. az olaszoknak a motor, kocsi és a lakás a fontos. Minden autót összetörnek és egy karc miatt nem viszik fényezőhöz, mint mi. A buli a fontos nem a monitor típusa de akinek ilyen kell pl. grafikára az megveszi. Mások az értékek. Itt nálunk sem fontos egy csomó embernek pl. nőknek akik csak facebookoznak.
Annak csinálják akinek szüksége van rá. Nem csak gazdag meg szegény létezik hanem munkahelyek ahova ilyen kell.Pozitívum, a jobb fényáteresztő képességen. Vajon így kevésbé is fog vakítani?
-
Isual
veterán
De ez (valószínűleg) nem jobb egy U2711-nél , miben lépnél előre az U2410-edhez képest (méretet, felbontást leszámítva, elvégre ott van az U2711 is)?
"fejlesztenek, haladnak" - igen, de nem az abszolút jobb irányba, hanem a (még) jó, de olcsóbb, gazdaságosabb irányba ... ennek én nem annyira örülök, de kíváncsi vagyok azért, hogy az az "AH-IPS" mit is tud valójában, vagy csak kellett már valami új betű, hogy látszódjon a laikusoknak, hogy "fejlesztenek, haladnak vele..."(#39) fatallerror: így lesz, marad az U2410-2711-3011 a professional line, ez meg bővíti a 2212/2312/2412 LED-es, sRGB-s, "egyszerűbb" Ultrasharp monitorok világát
-
Áhhh nagyon pazar kis moncsi
. Nekem is DELL van csak 24-es de tökéletesen meg vagyok vele elégedve...
-
Isual
veterán
Én azt nem értem, hogy miért alternatíva ez az U2410 tulajoknak? Az U2711-gyel mi a baj? Az egy oktávval jobb monitor ennél (talán az USB3-at és a alacsonyabb fogyasztást leszámítva)... Persze, ha nem kell a WCG, akkor oké, de akkor meg miért U2410-et vettetek, miért nem pl egy ZR24w-t annak idején. Na mindegy, csak furcsállom
(#34) El Kebir: 23" - WQHD, az lesz a mi monitorunk
(vagy 27" 4K2K)
-
alibaba78
őstag
Nagy megeroltetes. Mki csak azt latja, huuu, 1000+ euros fizu az egy csomo magyar zseton. Igen, de tovabb mar senki sem lat. mennyi a lakber, transport, vagy auto, haz ado, ut ado, stb? Jah, arrol nem szol a fama?! 1000 angol fontot fizetek csak alberletre, es szamlakra, es meg nem is ettem semmit.
Nem mondom, hogy nem jobb kulfoldon, de nem mindenki teheti meg az ilyen komoly monitorok vasarlasat. Es igen, az ertekrended is megvaltozik, de ezt inkabb ki kellene probalnotok ahelyett, hogy csak beszelgetunk rola. Az ajto nyitva van (meg). -
El Kebir
őstag
Ez ugye akkor a w-led miatt már nem wcg-s, mint az u2711... (akkor nem is igazi utód...
)
Tudja valaki, hogy a w-ledeket miért nem lehet olyan spektrumura készíteni, hogy szűrhető legyen belőlük a nagyobb színtér alapszínei? (mert én úgy tudom, hogy a ccfl-nél is uv fény gerjesztődik a csőben, ami csak a csőfalbevonata miatt lesz "fehér" fény, ahogy a w-ledek is kék-uv ledek és azt a led "búrájának" bevonata fehéríti ki...)
Na meg ugye ennek még mindig túl nagyok a pixelei...
(egy 0,15mm körüli jól jönne, arra fájna a fogam
)
-
Integra
titán
asszem megvan az u2410-em utóda
vagy megvárjuk a 30ast -
FRENK1988
veterán
Aztabetyár
Jó kis monitor. Már az enyémet nagyolom de ez valami hatalmas
-
lujó55
addikt
ez a cucc ennyiért komolyan megfontolandó!
UP neki!ja, és ne felejtsük el, hogy Dell, tehát nem valami szar ami kinyiffan két év múlva
-
Serricon
senior tag
Várjuk a teszteket, ha jól szerepel megvan az új elsődleges monitor 2311 helyett
, az meg pivotba mellé és kukázhatom végre a 26"-os samut.. idegesítőek a színei, főleg így hogy egy IPS mellett van, de hát kell a hely, 1 kevés.
-
Madn!ght
addikt
Huhh, komoly monitor.
Egyelőre az U2412 is bőven elég lenne számomra.
-
warcat
veterán
Szeptember elején még lehetett kapni U2711-et ~ 140 ért,annyit szerintem megért,élmény volt a váltás pedig az elődje is 2311H volt.
Játékról meg annyit,hogy nem létezik utánhúzás, és remek eredményekkel lehet multizni.
Kíváncsi leszek a tesztekre milyen lesz az utód. -
Ribi
nagyúr
válasz
hibavissza #26 üzenetére
Őőő akkor nemértem. Akkor mi vagyunka hülyék, mert nekünk sem kell tulajdonképp de sírunk? Vagy akkor kinek csinálták? Mert ha a gazdag nem veszi meg mert nem kell, mi meg nem tudjuk, akkor ... nem értem a logikát, vagy lehet azért, mert nincs logika abban amit írsz?
-
Locutus
veterán
Hopp, az U2410-em utódja
-
Ribi
nagyúr
válasz
hibavissza #21 üzenetére
Ezt mondd már el honnan veszed? Vagy csak hamár több a pénzük nyugtassuk azzal magunkat, hogy hülyébbek
-
Hokoyumi
tag
remélem a 30"-os tesó is jön hamarosan
nekem inkább az kellene, jobb a 16:10
bár a 3" miatti ártöbblet kicsit irreális...árához meg annyit hogy a 2711-es 170-190k körül mozog
ez is hasonló kategória lesz sztem, különben a régit nem tudják majd elszórni -
Vazze_84
csendes tag
Az U2711 is 150k HUF ről indúlt most meg ~180k de volt 205k is hála a forintnak
Szép az új jövevény de gondolom hasonló lesz a helyzet mint a U2412m és az <<< U2410 között.
Remélem sokan vesznek majd ilyet és lecserélik az U2711-et erre
Aprón meg eladják 120-130ért és akkor végre lesz eyefinity.Ha valaki ezt fontolgatja küldhet is pm et
vagy megtalálja aprón a hirdetésem
-
Tonyius777
tag
végre egy újdonság, köszönjük a jó híreket! Még a teszteket azért megvárom
Lehet hogy ez lesz a kedvenc monitorom, ha nem lesz backlightos mint a Samsung.
(bocsánat megint szidom a Samsung mert porul jártam vele)
-
atok666
őstag
Miert van az, hogy szinte minden egyes uj hwt bemutato cikknel, az elso (par) hozzaszolas siras az ara miatt?
Atok
-
clippy
tag
válasz
Dark Archon #7 üzenetére
személyeskedést talán mellőzni kellene.. én csak szimpla véleményt mondtam, erre lehet pro-kontra válasz..
-
lcee79
addikt
U2311-em van, játszok /is/ vele
nem mondanám hogy rosszNem cserélném le egy tn+film-es monitorra sosem...
Egyedül a filmnézés alatt a kontrasztarány nem nagy szám, de azon kívül minden nagyon faxa rajt.
De filmeket úgyis a pana plazma tv-n nézek, azt meg úgysem múlja felül mostanában egy lcd monitor
De erre a U2713HM már annál inkább
Mondjuk 1 év múlva már biztos lesz itt is jó áron, nekem akkor is jó leszMondjuk a fogyasztás csökkenés a led háttér miatt is van, nem csak az uj ips miatt
szerintem -
vond
MODERÁTOR
Sőt, a nagy felbontás miatt sem nagyon kell aggódni játékok alatt... 2x2-es pixelekkel f'szán lehet nyomni 1280x720-ban gyengébb konfiggal is a gépigényesebb játékokat...
-
Egyrészt az IPS válaszidő nem összevethető a TN paneléval, másrészt valószínűleg sosem láttál IPS panelt. Nekem egy Dell U2312HM van, szintén 8ms-os, teljesen jó mindenre. De talán te még arra sem vagy alkalmas - sajnos - hogy a 8ms-ot átszámold 125Hz-re, aminél, ha te észreveszel bármit is, te vagy Superman, főleg, ha játszol úgy 40-60 fps-sel.
-
clippy
tag
A válaszidőt tekintve nem kifejezetten játékosoknak készítették...
talán még "mozizásra" sem alkalmas...sajnos..
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Mr President #1 üzenetére
Nem lesz ez ennyire irreálisan drága, ne féljetek...
Egyszerűen nem adhatják ennyiért...Valahova az U2412M és az U2711 közé kell érkeznie...
Szvsz árfolyamoktól függően olyan 120-130-140 ezer körül... -
franc0
őstag
Érdekes lesz látni a tesztekben, valójában mit tud az új panel.
Nekem az a bajom, hogy ilyen méretben és felbontásban csak prémium van. Bruttó 180-at nem teszek le átlaguserként egy ilyen monitorért (U2711). Ha egy U2412 minőségű panel menne bele csak nagyobb felbontással, azért viszont bruttó fizetnék bruttó 110-120 körül.
-
Mr President
senior tag
Már a kint ára se semmi, de ez itthon "megfizethetetlen" lesz! Viszont jóság, az hogy FHD feletti felbontása van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest