- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Milyen széket vegyek?
- Amazon Kindle
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
alibaba78 #71 üzenetére
Sarkítottál, valótlant állítottál (velem kapcsolatban). PONT.
Én pedig tényeket közöltem azzal kapcsolatban, hogy mi mennyibe kerül és ez hogy viszonyul az adott ország kereseteihez, életszínvonalához...Amúgy meg egyáltalán nem sírtam...
És miért is kellene magamban keresni a hibát?Magasról sz'rok rá, hogy ki, hol, mennyiért, és hány darab ilyen monitort vesz ájfinitibe'...
És ahhoz hogy jössz Te, hogy megmondd nekem, hogy mikor és miért változtassak? Személyeskedést kéretik hanyagolni, de igen gyorsan...
-
vond
MODERÁTOR
válasz
alibaba78 #53 üzenetére
Nem... Nem beszéltük meg, ugyanis én nem mondtam sem azt, hogy "nyugatabbra az elet habostorta", sem azt, hogy "minden masodik minimalberbol elo ilyen monitorral szaladgal"...
Szóval ne sarkíts, és akkor rendben is leszünk...
De azért azt ne magyarázd már meg, hogy semmivel sem veszi meg könnyebben az átlag nyugat-európai ember az ilyen kaliberű dolgokat (ha szüksége van rá), mint a magyar... Gondolkozz, akkor messze nem itt tartana az ország...
Nap-mint-nap tapasztalom azt is (itt a nyugati határszélen), hogy még a magyarok járnak ki Ausztriába bevásárolni... Bizonyos dolgok drágábbak, mint itthon (pl. pia, cigi, étterem, stb.), de elég sok minden olcsóbb is... Gondoljunk csak a benzinre, de mondhatnám a ruhákat, bútorokat, műszaki cikkeket, sokszor még az alap élelmiszereket is... És ugye azt nem kell ecsetelnem, mennyivel magasabb a az átlagkereset 30 km-rel odébb (és ennél távolabb is)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 27" 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AOC Q27G4XF QHD/180HZ/0,5MS/27
- Samsung Odyssey G7 S28AG700 28" IPS 4K 144Hz HDMI 2.1 (157 PPI, 1 zöld subpixel fotózva)
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest