Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
válasz
stranger28 #246 üzenetére
najó hagyjuk mert ránk szólnak
-
fatallerror
addikt
válasz
stranger28 #231 üzenetére
ugyan már a domborzati képek mindig nyugtatóak
ilyenek miatt veszek ilyen monitort, leszedek 1 nagy felbontású raw nőcit és nézem
-
fatallerror
addikt
válasz
stranger28 #217 üzenetére
már hogy segítene? attól nem lesz u2713asom
-
fatallerror
addikt
válasz
stranger28 #198 üzenetére
pont ez az csak a legtöbben azt hiszik h 20-30 ms már olyan h mellényomsz ha kattintani akarsz 1 linkre ill játékban nekimész a falnak meg fifaban öngólt rúgsz xD
az utánahúzás a fontos és abban nagyon profi lett ez a dell, látod a tesztben még pár 2 ms 120 hz-es tn csodát is megvert
ennyit a 8 ms-ról...
engem a light ag, a fekete, a kontraszt, és az ár (nem az uk) meggyőzött szóval tényleg csak akkor tántorodom el ha mondjuk 220 ezer ft lesz
jól írja a tfcentral is h akinek a 10 bit meg wide gamut kell a munkájához annak u2711 aki meg átlagosabb user annak a mostani -
fatallerror
addikt
válasz
stranger28 #196 üzenetére
offline játékra írtam a reflexet ott nincs server lag h elmúlt amit látsz
és ez a lényeg amit írtál pedig mivel te otthon vagy a monitoros témában meg elsősorban az input lag témában akkor te nem átlagként ültél le a monitor elé hanem ha tudat alatt is de figyelted h "na lagolsz e te pöcs
" és mint írod nem nagyon vetted észre a crt lcd váltásokat
-
fatallerror
addikt
válasz
stranger28 #194 üzenetére
azt azért még tegyük hozzá h az egér meg a bill is könnyen lehet h 5-10 ms-ot lagol de ami a legfontosabb h a server a legtöbb esetben nekünk innen 30-60 ms-ot lagol tehát maga az internet kapcsolat többet lagol mint a monitor tehát nem lehet a monitorra fogni h mindig megdöglik meg nem tud lőni : D offline játékban meg mind1 mert 1 tényleg alig észrevenni ezt a 22 ms-ot még akkor is ha figyeled 2 oda nem kell reflexlövés 3 ha kell is reflex az ember átlagos reakcióideje 150 ms felett van
-
fatallerror
addikt
válasz
stranger28 #188 üzenetére
mind1 mert szinte tutibiztos h tárgytalan a téma mert olcsóbb lesz még ha nem is azonnal. egyikkel se szívja meg az ember
-
fatallerror
addikt
válasz
stranger28 #186 üzenetére
jó akinek a melója miatt kell a 10 bit annak ja de aki átlag user annak minek az de tuti h vmi nem stimmel az uk árral
-
fatallerror
addikt
válasz
stranger28 #184 üzenetére
az, ott házimozi cuccoknál láttam még ilyen furcsa árazásokat szóval itt nem számít, úgy lesz itt mint ázsiában meg amerikában h olcsóbb lesz
de ha nem akkor is megveszem időve, kell 22 ms lag ide v oda : D annyi jót írtak róla h tutira kell
-
fatallerror
addikt
válasz
stranger28 #173 üzenetére
engem biztos nem fog zavarni az én csodamonitorom után
#175) Isual: ne nézd meg a retinás macbook pro-t mert utána homályosnak fogod látni az otthonit
nagyon durva képe van igaz főleg a ppi-nek köszönhetőn
-
Isual
veterán
válasz
Én eleinte kifejezetten élveztem, de valóban jobb lenne valami fejlesztés e téren is...glossy-val mondjuk nagyon ütős az IPS - ST2220T-t láttam egyszer az Oázisban, s bizony kristály tiszta képe volt, iszonyat éles, persze megfelelő körülmények között.
Ha már itt tartunk, akkor a tökéletes kijelző szerintem - ami a vizuális élményt illeti - egy HiRes, glossy IPS. Az Apple tán a retina pro-hoz már fejlesztett egy kevésbé tükröződő glossy bevonatot, nagyon meg kéne azt valamikor néznem élőben...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Én már várom, most mi lesz a hiszti tárgya. Majd naponta be kell embereket csalogatni a boltba megnézni, hoyg attól, hogy kaliforniában, ahol tényleg nincsen más bajuk sírnak valami miatt, az még nem a világ vége ám...
-
fatallerror
addikt
válasz
stranger28 #154 üzenetére
á köszi :] mióta megölted mufasat nagyon rendes vagy
-
fatallerror
addikt
válasz
stranger28 #136 üzenetére
nem kisebb felbontásra gondolok hanem h mondjuk power dvd-ben dvd-t kinyomod teljes képernyőre, az nem lehet rosszabb mint 1 full hd kijelzőn, kb ugyanaz kell h legyen. de szerencsére kevés ilyenem van
lol volt 1 pár dell moncsid : D
-
korcsi
veterán
válasz
stranger28 #119 üzenetére
Ezt most értenem kellene?
-
fatallerror
addikt
válasz
stranger28 #119 üzenetére
hű vagy a képedhez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Alienware AW2724HF - IPS / 360Hz - 3 év Oazis garancia
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest