- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- OLED TV topic
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
Itt olvastam[link] de biztosan a költségcsökkentés is benne van.
An IPS display requires a stronger backlight to achieve the same level of brightness as that of a TN display.(#72) Ribi: az értékrend tényleg más erre akartam kilyukadni ős is ilyesmit írt a többi tényleg enyhén hülyeség vagy csak rosszul fejezte ki. A TN jobb nekik az kicsit abszurd.
-
d@minator
addikt
Az IPS-nél mivel jóval nagyobb fényerőt használnak (TN, VA-val ellentétben) a panel miatt remélhetőleg annak csökkentése nem jár ilyesmivel. Ha jár is sajnos az nem az én problémám.
Próbálkoztam már LED-esítéssel de csíkos lett a kép. Sok kis LED meg nem ad elég fényt de hát ők nem sufnituning. -
d@minator
addikt
Pl. az olaszoknak a motor, kocsi és a lakás a fontos. Minden autót összetörnek és egy karc miatt nem viszik fényezőhöz, mint mi. A buli a fontos nem a monitor típusa de akinek ilyen kell pl. grafikára az megveszi. Mások az értékek. Itt nálunk sem fontos egy csomó embernek pl. nőknek akik csak facebookoznak.
Annak csinálják akinek szüksége van rá. Nem csak gazdag meg szegény létezik hanem munkahelyek ahova ilyen kell.Pozitívum, a jobb fényáteresztő képességen. Vajon így kevésbé is fog vakítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Kompakt vízhűtés
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Autós topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Linux kezdőknek
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest