- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
Itt olvastam[link] de biztosan a költségcsökkentés is benne van.
An IPS display requires a stronger backlight to achieve the same level of brightness as that of a TN display.(#72) Ribi: az értékrend tényleg más erre akartam kilyukadni ős is ilyesmit írt a többi tényleg enyhén hülyeség vagy csak rosszul fejezte ki. A TN jobb nekik az kicsit abszurd.
-
d@minator
addikt
Az IPS-nél mivel jóval nagyobb fényerőt használnak (TN, VA-val ellentétben) a panel miatt remélhetőleg annak csökkentése nem jár ilyesmivel. Ha jár is sajnos az nem az én problémám.
Próbálkoztam már LED-esítéssel de csíkos lett a kép. Sok kis LED meg nem ad elég fényt de hát ők nem sufnituning. -
d@minator
addikt
Pl. az olaszoknak a motor, kocsi és a lakás a fontos. Minden autót összetörnek és egy karc miatt nem viszik fényezőhöz, mint mi. A buli a fontos nem a monitor típusa de akinek ilyen kell pl. grafikára az megveszi. Mások az értékek. Itt nálunk sem fontos egy csomó embernek pl. nőknek akik csak facebookoznak.
Annak csinálják akinek szüksége van rá. Nem csak gazdag meg szegény létezik hanem munkahelyek ahova ilyen kell.Pozitívum, a jobb fényáteresztő képességen. Vajon így kevésbé is fog vakítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- LG (27UL550-P) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest