- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Házimozi haladó szinten
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nekem pont ez a bajom évek óta... Komolya, sokszázezres tévére nincsen pénzem (láttam már olyat ami megfelelne, csak nem a pénztárcámnak), de monitoroknál viszont -foglalkozási ártalom- megszoktam a jó képminőséget, és emiatt pont most jutottam el oda, hogy el is adtam a tévémet (egy olyaóbb Philips modell), mert szégyen-nem szégyen nem tudtam már nézni a képét a monitorok utána miket naphosszat bámulok. Inkább nézema filmet 22-23"-on,de az nem állapot amit az ilyen 100-150k-s tévék leművelnek.
#15 MaUser: Sajnos ez nem a spórolósságon múlik. Itt ti(ő) valami mást képzeltetek el, és hát sajnos -mint oly' sok esetben- a valóság nem ér fel a képzelethez.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is/Beszámítok!
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 27" 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest