- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Én is így vagyok vele, csak nekem tavasz óta van ez a monitor.
Továbbra is tartom, hogy TV ezért (se) való monitornak. De mivel ott csak 1080p van és hatalmas képátló engem a pixelek is zavarnának, már hozzászoktam ehhez, 130ppi vagy mennyi, nem tudnék hozzászokni már a kisebbhez. -
zack
nagyúr
Jó cucc.
U2711-et nyúzok lassan már másfél éve, és nagyon elégedett vagyok vele. Hardveresen van kalibrálva, és bár számít, a mindennapokban egy ilyen autómatikusan beállított érték bőven elegendő, annyira jól be vannak lőve gyárilag. Nálam szinte alig állította el a kalibráció a gyári értékeket, pedig csúcskategóriás műszerrel lett beállítva.
Input lagban szerintem az enyém is kb. ennyi, és jelentem BF3 alatt nincs belőle hátrányom, pedig akár nevezhetem pro-nak is magam. Ha nincs szerver oldali lag, akkor nincs hátrányom a lag miatt a többi játékossal szemben. Ellenben ami előtte volt 82cm IPS panelos Philips tv-m, ott viszont érezhető volt az input lag ami kemény hátrányt okozott multi FPS-ben.Rosszat nem tudok mondani a monitorról, a színek, a dizájn, a minősége úgy globálisan a csúcskategóriát verdesi. Pixelhiba mentes, amit azért vétel előtt érdemes tesztprogikkal átnézni, esetleg plusz pénzt áldozni a boltok saját pixel garanciájára.
Egy biztos. Aki áldozni akar jó monitorra, és hosszú időre tervez, ezt a vételt nem fogja megbánni.
6970 CrossFire dohog alatta, tehát aki játszani akar, az számoljon azzal hogy etetni kell a 3.600.000 pixelt.Jó tanács!
1920-ra visszavenni a felbontást balgaság.
Aki nem tudja 2560-ban minimum grafikai beállítással futtatni a játékokat, az mondjon le róla és vegyen natív 1920-as monitort, mert jobban fog járni látványban. Ellenben ha bírja a gép a 2560-at akár minimum szinten is, az bármilyen 1920-as felbontásnál szebb képet fog adni, mert minden monitor natívban az igazi, és mert néztem az 1920-as felbontást játékok alatt...Nem tetszett.
Aki ezeket elfogadja, csak jól járhat a monitorral. -
MaUser
addikt
Természetesen fényerő le, kontraszt fel. Mondtam neki, hogy próba képpen állítsa be az itt közölt eredményeket és töltse be a profilt, de már visszaküldte a monitort. Egyébként végigpermutált minden beállítást kínjában. Nálam anno kipróbálta az Eizo 2335w-t állítva, hogy majd vesz kettőt, de mivel ezen is volt már glow ilyenkor bőven, ezért lett az egy 27"-es. Most valszeg mégis ebből lesz kettő neki állítva jobb híján vagy két 2433wfs, ha valahol lesz elérhető áron.
-
keIdor
titán
Marad a 120k-ért beszerzett U2711.
Én már a 4K-t várom 30-32"-ig elmennék monitorban is talán még fölé is, csak legyen hova tenni.
-
törölt tag
Szép darab, azért értelmesebb (jobban szellőző, és masszívabb) burkolatnak örültem volna,
ettől eltekintve 160K nem sok érte. -
BiP
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #74 üzenetére
Na meg a képminősége is teljesen más egy tévének, ips ide vagy oda.
-
dezz
nagyúr
Az egyik spórolási lehetőség IPS-nél a glow-csökkentő rétegek elhagyása (nem az A-TW-re gondolok, az eleve csak 3-4 panelre került rá és már egy ideje nem akalmazzák, de a drágább - profi kategóriás - IPS-eknél valamilyen egyéb réteg[ek]et is alkalmaznak, amitől ha nem is tűnik el, de jelentősen csökken).
Azért persze olyan szinten itt sem kellene jelentkeznie, hogy kvázi használhatatlanná tegye a terméket.
Tudni kell, hogy a glow erősen függ a háttérvilágítástól! Amit sötétben eleve célszerű levenni!
Ugye nem a kontrasztot veszi le az ismerősöd sötétben a fényerő helyett? (Az LCD-TV-k gyakorlatát követve, ahol a "Fényerő" csak egy digitális effekt és vagy külön lehet állítani a háttérfényt, vagy a "Kontraszt"-tal van ötvözve.)
-
-=RelakS=-
veterán
Biztos vagy benne?
Ne azt nézd, mekkora a kép mérete, hanem azt, hogy mekkora a felbontása. Pl egy 32"-os tv felbontása ugyanakkora, mint egy 60"-os, tehát pont ugyanannyi tartalom fér rá.Persze, ha arra gondolsz, hogy amiket mutatsz, az 16:10, ez meg 16:9 oldalarányú, akkor igazad van.
-
Mexildos
aktív tag
Ez nem rossz monitor. De egy 30"-os még mindig jobban megéri. Nagyon picivel szélesebb mint egy 30"-as viszont a 30-ason több hely van függőlegesen. Filmnézésre biztosan első osztályú de minden másra a 30"-as jobb vétel lehet. Persze ha az ár cédula olcsóbb lesz jóval akkor már más a tészta.
-
Mexildos
aktív tag
Nem rossz, bár a DELL-től a 30"-osokat szeretem. A régebbi modellekhez 130e-ért hozzá lehet jutni kis szerencsével a tengeren túlról. a 3007wfp-hc-tól (nincs benne OSD) kezdve a 2008wfp és az U3011-ig minden nagyon szuper. Természetesen a legújabb a legprofibb, viszont a régieknek jó áruk van és nem volt azoknak sem csúnya a képük.
-
Lipton
őstag
A fogyasztása nagyon jó.
-
HUNPSP
aktív tag
Korrekt teszt, köszönjük szépen!
Ez is csak megerősíti: Dell termékben eddig soha nem csalódtam - még hallásból, elmondottak alapján sem, használat alatt pedig tényleg soha. Remélem így is marad, mert pl. ezt is Dell laptopról írom, más helyette nem igazán van... viszont a 3 év garancia engem már megvett... nálam elsődleges.
-
'kényelmes' monitor lehet, köszönjük a tesztet
-
Enclave
aktív tag
válasz
GeryFlash #77 üzenetére
A hdmi-ről valahol azt olvastam,h. licencdíj köteles, így a gyártónak fizetnie kell külön a szabványt kidolgozó szervezetnek minden egyes telepített csatlakozó után, dvi-nél ilyesmiről nem tudok... (ha jól értesültem)
Illetve a régebbi hdmi (standard?) max felbontása 1920x1080 ami szintén kevesebb mint a legújabb (high speed) szabvány, kérdéses ezek mennyire elterjedtek és egy sima áruházi kábel működik-e mind két szabvánnyal, vagy külön kell kábelt venni az újabbhoz.
Ha csatlakozó vitáról van szó, én displayport párti vagyok, annak elvileg nem változott sem a tű sem a kábel felépítése, így elvileg ha a 2 eszköz támogatja az 1.2-es szabványt, akkor 4k-s kijelzőt is meg tud hajtani és 1-2 éves vga-kon már illene lennie... (és nincs licencdíja)
-
Enclave
aktív tag
válasz
GeryFlash #68 üzenetére
Tudtommal a d-sub max támogatott felbontása 2048x1536 ami kevesebb (szélességben) mint 2560x1440 így valszeg nem tudná egy ilyen kábel kihajtani a monitort...
Ezért is kell dual-dvi (nem minden videókártyán van vagy csak az egyik dvi ilyen) és nem "sima" dvi ilyen felbontás meghajtásához...Ha tévednék, javítsatok ki.
(mint annó a nagy hdd-k berobbanásakor: a régi p1 és p2 alaplapok nem tudták a 80(?)-120(?) GB-nél nagyobb hdd-ket kezelni csak egy bios frissítés után de itt az sem segítene)
-
aram01
nagyúr
kinézetre hulladék,jó hogy nem fadobozos,gondolom 70 éves öregek alakítják a formatervet,de amúgy rendben van
-
GeryFlash
veterán
válasz
-=RelakS=- #71 üzenetére
Nem egyszerűbb egy tévét venni és azt rákötni?
-
GeryFlash
veterán
Miért kell bántani szegény D-subot??? am nem értem ezt a wqhd-t, akkor már mirét nem egységesen 4k...
-
prolad
addikt
Na egy ilyet tudnék használni,csak szegény 4650-es kártyám meg is halna ha egy kis játékra kerülne sor.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
compifan12 #59 üzenetére
Javaslom olvasd el a cikket.
de ha mégsem: akkor tessék: felsőkategóriás vga-k.( pl 7870)
-
stranger28
addikt
Remek teszt.
-
Chp
őstag
válasz
compifan12 #59 üzenetére
Radeon 9200Pro!
-
compifan12
csendes tag
milyen vga kell ez alá?Ja és mennyibe kerül?
-
Fasza fasza, de az U2410-et leváltani.. hát annyira nem vagyok biztos benne.
Kicsit nagy az input lag is, gagyibb a minőség is... de főleg az, hogy jön a 21:9-es, ami most jobban vonz... nemtom. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #54 üzenetére
ok,elkerülte a figyelmemet
-
Isual
veterán
válasz
-=RelakS=- #54 üzenetére
write-only? szerkesztés?
-
-=RelakS=-
veterán
wáááwááááwáááwááábééébééébééébééé .... akarom-akarom-akarom-akarom O_O
-
Isual
veterán
Jó teszt, köszönjük!
Pár megjegyzés: nem értem miért hiányoljátok a DP, HDMI kábelt, amikor láthatóan a Dell csak a felső(bb) kategóriás, WCG monitoraihoz mellékel ilyen kábeleket (HDMI-t talán még akkor se), s az sRGB-s monitoraihoz rendre csak a d-sub (csatlakoztatva) és DVI kábel jár. Mármint azt értem, hogy hiányoljátok, csak nem kell ezen meglepődni, aki ismeri az Ultrasharp szériát, az tudja, hogy itt ez a policy. A másik pedig a PixPerAn képeknél azt írod, hogy: "Ez esetben jól látható, hogy a gyorsítás némi overshoot (túllövés) effektet okoz" - na most én úgy látom, hogy a képeken nincs overshot (esetleg a lassabbnál egy nagyon minimális látható), s épphogy így nem okoz az overdrive látható overshot-ot (persze, ha ezt használat közben láttad, akkor de, csak akkor azt nem a PixPerAn kép alá kell írni, mert itt nincs), s pont ezt kéne kiemelni, hogy durva overshot nélkül végez jó gyorsítást az overdrive, így elmondható, hogy jól eltalálták ezt ebben a modellben (U2312HM-en, U2711-en jóval kifejezettebb, durvább, láthatóbb, zavaróbb ez a jelenség, ami még talán rosszabb, mintha "sima" szellemképpel állnánk szemben, mert ez az esetek többségében könnyebben észrevehető).
Egyébként jó kis írás tényleg, csak a kontrasztot nem értem miért kellett piszkálni, de talán ezen a fórumon ez nem annyira kardinális...mod.: na talán mégegy megjegyzés ami a WQHD kihajtását illeti. Azt azért hozzátenném én, hogy pont a nagy képmérett és ehhez társuló szokásosnál kisebb pixelméret miatt játékok során nyugodtan megtehetjük, hogy a szűrőket kevésbé erőltetjük, - és izzasztjuk feleslegesen a VGA-t - teszemazt 8x FSAA helyett bőven elég 2x-eset használni és ezzel lehet FPS-t nyerni kevésbé izmos VGA-val rendelkező emberek esetében.
Mivel a nagyobb képmérethez társuló (kisebb pixelméretből következő) nagy pixelsűrűség már maga egy AA-hoz hasonló hatást idéz elő (sőt ez a leghatékonyabb AA), ami a játékokat illeti, - természetesen értelmes távolságból használva a monitort -
szóval nem feltétlen kell 680 SLI a kihajtásához, csak kicsit gondolkozni kell és értelmesen állítgatni a grafikai paramétereken, s felesleges - egyébként gyakorlatilag láthatatlan változást okozó - FPS-ölő szűrőket nem kell használni, vagy nem olyan mértékben.(#50) Ed Parker: 160'000 HUF (egy - táblázat, kettő - negyedik bekezdés, árgép - google-ba beírva az "U2713HM árgép"-et, első találat) ...
-
Ed Parker
nagyúr
srácok,lehet tudni mi ennek a kijelzőnek az ára,sehol nem látom.
-
AssAssynn
addikt
franc0 ; Prof01: Köszönöm szépen!
vond: Neked is köszönöm, és azt is, hogy meghagytad ezt a leírást, tényleg hasznos!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Akinek futja ilyen montirorra, szerintem futni fogja megfelelő VGA(k)-ra is.
-
Meglivorn
aktív tag
Szóba került a cikkben hogy játéknál azért ez a felbontás kicsit megfekteti a VGAkat. Emiatt kérdezem, csak kiváncsiságból) hogy ha ugyan az asztal ekkora, de én mondjuk egy HD méretű ablakban futtatom a játékot, akkor mi van? Akkor is a teljes desktop méretű kép terheli (végülis meg kell jeleníteni) vagy csak az adott ablak amiben a konkrét 3d számítás szükséges?
(Jelenleg 2 monitorom van, nem vettem észre hogy változna, de bevallom nem is végeztem teszteket ez ügyben. Csak most eszebe jutott.) -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Tetszik. Na majd egyszer talán váltok. Bár én a mai napig odavagyok meg vissza s 23 as Dell-emtől.
-
Chp
őstag
"van képe hozzá!" Ezen jót derültem.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
AssAssynn #40 üzenetére
Bár már írtak megoldásokat, azért nem törlöm ki a kőkorszaki megoldásomat...
Használd EZT az oldalt... Itt akár 4 képernyőt is össze tudsz hasonlítani...
Én most ezt a 27" 2560x1440-et állítottam be...Itt megnézed az "Image Dimensions"-nél vagy a szélességet, vagy a magasságot... Attól függően, hogy melyiket választottad, elosztod a vízszintes vagy a függőleges képpontok számával, majd amit kaptál, azt beszorzod 25,4-gyel (ennyi mm egy inch)...
Példa: 23,54 / 2560 * 25,4 = 0,23356
Szóval 0,23356 mm a pixelméret az U2713HM-en... -
franc0
őstag
-
AssAssynn
addikt
Valaki tudna egy könnyű kis képletet írni amivel ki tudom számolni, hogy adott felbontásnál és adott képernyőméretnél mekkora a pixelméret?
-
Angel1981
veterán
Szép darab!
-
Prof01
veterán
Jó cucc, csak még mindig drága.
-
leslieke
Jómunkásember
Szép darab, csak még drága!
-
Televan74
nagyúr
" alig drágább U2711, ami még sokig kapható lesz" - kimaradt egy "á" betű.
(#20) Zanik nekem is U2312Hm tolja az arcomba a képet, a TN után el vagyok ájulva.
-
Destructo
senior tag
Jó a monitor!Nekem árban kicsit sok!
-
MaUser
addikt
válasz
Nyugdíjas #18 üzenetére
Azt ne mond, hogy ezt képzeled el bármilyen normális IPS-től. És ezt nem a záridő hozta elő, ez élőben, normális monitornézési távolságból ráadásul még intenzívebben nézett ki sötétben. Nem kellett forgatnod a fejed, szemből, középről nézve ilyen, nem tudod úgy nézni, hogy ne vakítson valamelyik sarok (nem szürkül, vakít). Ez így konkrétan egy vicc, a szintén "glow intenzív" ZR2740 sehol sincs tőle. Most vagy megint fut egy rossz széria (ugye első keresésre lett egy pontosan ugyanolyan hibákat mutató példány) vagy mindegyiknél ennyire kijön sötétben és szimplán ezen spóroltak.
Rá tudnál esetleg nézni nálatok sötétben mit mutat? Itt a ph-s képen is ott a glow a jobb alsó sarokban, bár ennél nem tudom milyen volt élőben.
-
hemaka
nagyúr
Nekem egy kisebb testvére van, teljesen jó
-
Peetee(tm)
aktív tag
-szép és el is fogadnám!
Régóta fáj a fogam egy 2560*1600 vagy 2560*1440-es kijelzőre, de szerintem ez sem lesz tartós társam az ára miatt, mert szerintem egyik nagy monitor sem 100000Ft-nál többet nekem -
ledgeri
nagyúr
A
Válaszidő, betekintési szög, menü/
Válaszidő
Résznél mekkor a fényképezőgép zárideje?, ha nem az akkor hogyan készült? -
Integra
titán
ha jól rakom össze a technikai paramétereket, nem ez lesz az u2410 utóda nálam.
-
Bulitt
addikt
A 8ms itt is annyit jelent, mint az U2311-nél? Mert akkor nincs gond
-
Miért nyomkodod a keretet? Nem nyomkodod, nem recseg!
Viccet félretéve szerintem tök normális dolog, lévén ez is csak egy műanyag burkolat. Nekem otthon az U2312-m is, és melóhelyen a Compaq LA2405wg-is nyikorog kicsit, ha állítgatom. A pattogás pedig tényleg a melegedés/lehűlés miatt van.
De ahogy te is írod, ezek apróságok a képminőség mellett!u.i.: nagyon slágertermék ez az U2312HM, rengeteg ph!-s fórumozónak (még játékosoknak is) van ilyen monitora.
-
Pipó
őstag
Én pár hónapja vettem egy használt Samu 305T-t 30" 2560*1600, hibásan (vibrált a kép) 39.000-ért számlával bruttó. A javítás 10 volt szintén számlával. Karc, pixel hiba mentes, gyönyörű. Vettem egy új kábelt 2-ért, így összesen 51-be volt egy még ennél is nagyobb remek monitor. Tökéletesen alkalmas mindenre (PVA panel). Szóval nem feltétlenül kell ennyit költeni egy jó monitorra, ha az ember nem újat akar.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nekem pont ez a bajom évek óta... Komolya, sokszázezres tévére nincsen pénzem (láttam már olyat ami megfelelne, csak nem a pénztárcámnak), de monitoroknál viszont -foglalkozási ártalom- megszoktam a jó képminőséget, és emiatt pont most jutottam el oda, hogy el is adtam a tévémet (egy olyaóbb Philips modell), mert szégyen-nem szégyen nem tudtam már nézni a képét a monitorok utána miket naphosszat bámulok. Inkább nézema filmet 22-23"-on,de az nem állapot amit az ilyen 100-150k-s tévék leművelnek.
#15 MaUser: Sajnos ez nem a spórolósságon múlik. Itt ti(ő) valami mást képzeltetek el, és hát sajnos -mint oly' sok esetben- a valóság nem ér fel a képzelethez.
-
Gabor970
addikt
2560 X 1440? ez királysáááág! 4X3 db 640X480-as pokerasztal kifér. IDE VELE!
-
MaUser
addikt
Ismerős tegnap kapta meg és veri a fejét a falba, mert mint kiderült már az IPS panelekkel is sikerült eljutni a TN-ek szintjére: tökéletesen szemből is használhatatlan sötétebb szobában a 27"-es monitor sötét képek esetén, mert olyan szinten látszik rajta a glow... Inkább még plusz 20-30%-ért egy másik, immár nem spórolós IPS panellel szerelt 27"-es monitor, amit legalább szemből lehet nézni...
-
Cifu
félisten
Szép és kellemes monitor, de én ilyen felbontást már inkább 30"-on néznék.
@ El Kebir: Nyilván TV-k esetén a FullHD per pillanat az elérhető felbontás, de meg kell mondjam, hogy én is inkább veszek egy 37"-40"-os FullHD TV-t ennyiből, aztán nézem másfél méterről. Igaz, hogy "pixelesebb" a kép, de cserébe jobban kitölti a látóteret.
@Csaabz: Pro és kontra vannak érvek a TV-kkel kapcsolatban. Számomra is érthetettlen, hogy a TV-kben használt panelekből miért nem csinálnak 32-37-40 colos olcsó monitorokat, minusz SmartTV, minusz tuner és USB lejátszás és meg egyebek.
Másfelől viszont egy olyan minőségű panel, mint ami ebben a DELL-ben van, bizony TV-k esetében is inkább 200e Ft körüli árszinten kezdődnek. Szóval oké, hogy ez a moncsi 160e Ft, de a képminősége is egy nagyságrenddel jobb, mint a hasonló árkategóriás LCD TV-ké...
-
Nordic
Közösségépítő
Nekem is U2412 kistesó van, és nem bántam meg a Dell márkát. Szerintem a dizájnja is rendben van, semmicsillogó/ujjlenyomatgyűjtő felület. Ami egyedül nem az igazi, az a kijelző burkolata. Nem tudom, hogy csak a nálam lévő kevésbé tökéletes darab, vagy mindegyik ilyen, de nekem kisebb nyomásra is recseg a keret. Sőt amikor lelövöm a gépet akkor képes a monitor burkolata, vagy valami pattogni kisebb-nagyobb időközönként(gondolom hűlik az elektronika, vagy ilyesmi). Viszont a képe eszméletlen jó, és ez kárpótol mindenért.
-
Pöpec monitor csak az árából veszek 3db 2312-t...
-
vond
MODERÁTOR
Hordozni való egér és billentyűzet, mobil nyomtató és szkenner, pendrive, külső vinyó, webkamera, kártyaolvasó, fényképezőgép, videókamera, telefon töltés és adatmozgatás, lámpa, ventilátor, stb...
Nagyon is hasznos tud lenni, ha nem akarjuk, vagy nem tudjuk a gépházon, vagy az alaplapon lévő USB portokat használni...
Én csak azt sajnálom, hogy még mindig ritka az USB3 ilyen szinten...
Amúgy meg nagyon baba a monitor (a design-t mondjuk meghagytam volna a 11-es szériából)... Ha lenne most keretem monitort újítani, akkor valószínűleg ez lenne a befutó... sRGB grafikai munkára, videóvágásra, programozásra, általános dolgokra nekem kiváló lenne...
Az Oázis akcióért meg természetesen jár a főhajtás Nyugdíjaséknak:
-
merkucyo
aktív tag
Nekem csak a " kisfiú " U2312 van meg ebből a szériából , de nagyon meg vagyok vele elégedve .
Ha nagyon kötözködni akarok akkor max. azt tudom felróni , hogy kicsit ipari a design . -
csaabz
őstag
Fél troll on:
Ennyiért már tv-t... -
én is Dell monitort szerettem volna, de az input lag miatt végül HP lett belőle. sajnáltam, mert sokkal jobban tetszik, mint a hp.
27es-t még nem láttam csak 30-ast, pedig szívesen összehasonlítanám, hogy a 3" ugyan azon a felbontáson mennyit számít!az én moncsim is oázisos! nagy
nekik!!!
-
stbtamas
aktív tag
Valaki magyarazza el kerem miert kell annyi, vagy egyaltalan usb port egy monitorra?
Nem gonoszkodni akarok, csak tenyleg nem tudom. -
Tuco Ramirez
őstag
Nagyon jó cucc, de rendesen meg is kérik az árát...
-
harry
veterán
Szerintem sem kellene kiírtani, ha nincs kéznél egy 3-4eFt-os DP kábel, akkor igen jól tud jönni az analóg (mert pl. a dell notebookomon DP van és D-SUB, és előbbi kábel többnyire nem tartozéka a monitoroknak). Jó persze ekkora felbontásnál már illik digitális átvitelt használni, de olykor akkor is hasznos tud lenni, és mivel gyakorlatilag 0 plusz költség, és senkit sem zavar, ezért inkább legyen és ne kelljen, mint fordítva.
-
wwhy
veterán
Miért kellene kiirtani a D-Sub-ot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix OLED XG27ACDNG
- LG UltraWide UltraGear 38GN950P-B Monitor! 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraWide 34WN750P-B IPS Monitor! 3440x1440 / 75Hz
- LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync! BeszámítOK
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest