Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Hordozni való egér és billentyűzet, mobil nyomtató és szkenner, pendrive, külső vinyó, webkamera, kártyaolvasó, fényképezőgép, videókamera, telefon töltés és adatmozgatás, lámpa, ventilátor, stb...
Nagyon is hasznos tud lenni, ha nem akarjuk, vagy nem tudjuk a gépházon, vagy az alaplapon lévő USB portokat használni...
Én csak azt sajnálom, hogy még mindig ritka az USB3 ilyen szinten...
Amúgy meg nagyon baba a monitor (a design-t mondjuk meghagytam volna a 11-es szériából)... Ha lenne most keretem monitort újítani, akkor valószínűleg ez lenne a befutó... sRGB grafikai munkára, videóvágásra, programozásra, általános dolgokra nekem kiváló lenne...
Az Oázis akcióért meg természetesen jár a főhajtás Nyugdíjaséknak:

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Futárcégek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest