Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meglivorn
aktív tag
Szóba került a cikkben hogy játéknál azért ez a felbontás kicsit megfekteti a VGAkat. Emiatt kérdezem, csak kiváncsiságból) hogy ha ugyan az asztal ekkora, de én mondjuk egy HD méretű ablakban futtatom a játékot, akkor mi van? Akkor is a teljes desktop méretű kép terheli (végülis meg kell jeleníteni) vagy csak az adott ablak amiben a konkrét 3d számítás szükséges?
(Jelenleg 2 monitorom van, nem vettem észre hogy változna, de bevallom nem is végeztem teszteket ez ügyben. Csak most eszebe jutott.)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte AORUS FI27Q Gaming monitor, IPS, 27", WQHD, 1ms, 165Hz-Garancia
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest