- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Jó cucc.
U2711-et nyúzok lassan már másfél éve, és nagyon elégedett vagyok vele. Hardveresen van kalibrálva, és bár számít, a mindennapokban egy ilyen autómatikusan beállított érték bőven elegendő, annyira jól be vannak lőve gyárilag. Nálam szinte alig állította el a kalibráció a gyári értékeket, pedig csúcskategóriás műszerrel lett beállítva.
Input lagban szerintem az enyém is kb. ennyi, és jelentem BF3 alatt nincs belőle hátrányom, pedig akár nevezhetem pro-nak is magam. Ha nincs szerver oldali lag, akkor nincs hátrányom a lag miatt a többi játékossal szemben. Ellenben ami előtte volt 82cm IPS panelos Philips tv-m, ott viszont érezhető volt az input lag ami kemény hátrányt okozott multi FPS-ben.Rosszat nem tudok mondani a monitorról, a színek, a dizájn, a minősége úgy globálisan a csúcskategóriát verdesi. Pixelhiba mentes, amit azért vétel előtt érdemes tesztprogikkal átnézni, esetleg plusz pénzt áldozni a boltok saját pixel garanciájára.
Egy biztos. Aki áldozni akar jó monitorra, és hosszú időre tervez, ezt a vételt nem fogja megbánni.
6970 CrossFire dohog alatta, tehát aki játszani akar, az számoljon azzal hogy etetni kell a 3.600.000 pixelt.Jó tanács!
1920-ra visszavenni a felbontást balgaság.
Aki nem tudja 2560-ban minimum grafikai beállítással futtatni a játékokat, az mondjon le róla és vegyen natív 1920-as monitort, mert jobban fog járni látványban. Ellenben ha bírja a gép a 2560-at akár minimum szinten is, az bármilyen 1920-as felbontásnál szebb képet fog adni, mert minden monitor natívban az igazi, és mert néztem az 1920-as felbontást játékok alatt...Nem tetszett.
Aki ezeket elfogadja, csak jól járhat a monitorral.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest