Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

Jó cucc. :K
    U2711-et nyúzok lassan már másfél éve, és nagyon elégedett vagyok vele. Hardveresen van kalibrálva, és bár számít, a mindennapokban egy ilyen autómatikusan beállított érték bőven elegendő, annyira jól be vannak lőve gyárilag. Nálam szinte alig állította el a kalibráció a gyári értékeket, pedig csúcskategóriás műszerrel lett beállítva.
    Input lagban szerintem az enyém is kb. ennyi, és jelentem BF3 alatt nincs belőle hátrányom, pedig akár nevezhetem pro-nak is magam. Ha nincs szerver oldali lag, akkor nincs hátrányom a lag miatt a többi játékossal szemben. Ellenben ami előtte volt 82cm IPS panelos Philips tv-m, ott viszont érezhető volt az input lag ami kemény hátrányt okozott multi FPS-ben.

Rosszat nem tudok mondani a monitorról, a színek, a dizájn, a minősége úgy globálisan a csúcskategóriát verdesi. Pixelhiba mentes, amit azért vétel előtt érdemes tesztprogikkal átnézni, esetleg plusz pénzt áldozni a boltok saját pixel garanciájára.
    Egy biztos. Aki áldozni akar jó monitorra, és hosszú időre tervez, ezt a vételt nem fogja megbánni. ;)
    6970 CrossFire dohog alatta, tehát aki játszani akar, az számoljon azzal hogy etetni kell a 3.600.000 pixelt.

Jó tanács!

1920-ra visszavenni a felbontást balgaság. :U Aki nem tudja 2560-ban minimum grafikai beállítással futtatni a játékokat, az mondjon le róla és vegyen natív 1920-as monitort, mert jobban fog járni látványban. Ellenben ha bírja a gép a 2560-at akár minimum szinten is, az bármilyen 1920-as felbontásnál szebb képet fog adni, mert minden monitor natívban az igazi, és mert néztem az 1920-as felbontást játékok alatt...Nem tetszett. :U
    Aki ezeket elfogadja, csak jól járhat a monitorral. :K

Új hozzászólás Aktív témák