Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Ja, ha valami nem üvegablakos, meg ötéves kislányos csillámpóni ledes, az már ronda."
Rámutattál a lényegre.
Valahogyan a mai felgyorsult világban, ahol mindenkit azonnali, és erős impulzusok érnek minden irányból a konzervativizmus háttérbe szorult.
Az általános közízlés szerint a visszafogottan elegáns, és letisztult az "ronda". Kell, hogy csillogjon-villogjon, világítson, zenéljen, díszek, szárnyak álljanak ki róla...
Én azért inkább maradok a konzervatív eleganciánál.

-
arn
félisten
izlesrol vitatkozni nincs sok ertelme
de ha mar itt tartunk, vettem alaplapot, ledeset, mert nem volt mas... a vilagitas ugy nez ki rajta, mintha jott volt a ledtunder, megbotlott, es veletlenul a lap oldalat megszorta volna ledekkel, aztan meghuzta a vallat, hogy "igy sikerult, bocs". sok koncepcio nincs benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Asztalos klub
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Filmvilág
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

de ha mar itt tartunk, vettem alaplapot, ledeset, mert nem volt mas... a vilagitas ugy nez ki rajta, mintha jott volt a ledtunder, megbotlott, es veletlenul a lap oldalat megszorta volna ledekkel, aztan meghuzta a vallat, hogy "igy sikerult, bocs". sok koncepcio nincs benne.